Dodaj do ulubionych

Do akolitki, 87Inbv,karoli971

03.01.07, 22:51
Dzięki za rady w sprawie wagi. Macie rację co mi to da?!Lepiej zainwestuję w
następny karton DC żeby utrzymać dłużej mieszaną . a może nie ma co przedłużać
mieszanej? tylko że te torebki to sposób na mnie żeby utrzymać się w
ryzach.Czy to zdrowe?!Iwona-IWKAGA
Obserwuj wątek
    • akolitka Re: Do akolitki, 87Inbv,karoli971 04.01.07, 08:10
      sama sobie zadaję to pytanie. Jestem przerażona tym, że właściwie tylko DC na
      mnie działa. Przecież nie można żyć na zupkach do końca życia. Ciekawa jestem
      ile razy max w ciągu np 2 lat można stosować ścisłą
      • iwkaga Re: Do akolitki, 87Inbv,karoli971 04.01.07, 09:08
        Ja mam kontakt z DC od pół roku więc nie jestem expertem.pierwszy raz
        dietowałam od połowy sierpnia 2006r. teraz drugi raz.Może 87Inbv nam coś
        podpowie wydaje mi się że ma większe doświadczenie?!
        • 87lnbv Re: Do akolitki, 87Inbv,karoli971 04.01.07, 22:33
          hej hej, jakież ja mam doświadczenie, takie samo jak Wy, jestem tu od 15.09,
          przeszłam 2 etapy i tyle...teraz jestem na 1000kcal, bo chcę jeszcze ciut
          zlecieć, jakieś 3-5kg
          na DC nie chcę wracać, bo to krótkotrwałe rozwiązanie, chcę jeść normalnie, do
          2000kcal, a czasem zaszaleć, ale jeśli kiedyś będę miała nadwyżkę 10kg, to
          powtórzę DC, bo ni
          • iwkaga Re: Do akolitki, 87Inbv,karoli971 05.01.07, 09:04
            Cześć dziewczyny! Mam strasznego doła,boli mnie żołądek,ciągle jest mi
            niedobrze szukam wsparcia.Nie spodziewałam się takich problemów za drugim
            razem, poprzednio szło tak gładko.Może spróbować batonów?!A może to przejściowy
            kryzys?!Miałyście albo macie podobne doświadzczenia podzielcie się i pokrzepcie
            skatowaną duszę.Pozdrawiam! Iwona-IWKAGA
            Ps.Po wszystkim potrzebuję takiego samozaparcia jak 89Inbv!
            • 87lnbv Iwka 05.01.07, 12:03
              jak bóle Ci nie miną, to wiesz ciężko wyczuć, może lekarz pomoże, przecież to
              może być coś zupełnie innego...
              błagam nie wychwalaj mnie, bo mi nieswojo, jakież samozaparcie, tyle ile
              podżerałam na tej diecie... pozdrawiam cieplutko
          • anna.belle dobrze przeczytać 05.01.07, 09:07
            taki wpis :))
            powodzenia!
            • 87lnbv Re: dobrze przeczytać 05.01.07, 12:00
              Aniu o co chodzi w Twoim wpisie, nie zaskoczyłam czy jak?
              • akolitka Re: dobrze przeczytać 05.01.07, 14:24
                no właśnie, o co chodzi?
                • karola971 Re: dobrze przeczytać 05.01.07, 15:07
                  Przybyłam na pocieszenie:) nie martw sie... ja rok temu stosowałam DC i
                  przezyłam ją naprawde dobrze - nic nie podjadałam przez 3tygodnie ścisłej i
                  mieszanej, na Wigilii zjadłam 1 pieroga bo wiedzialam ze nie moge soebie na nic
                  wiecej pozwolic , na Sylwestrze nic bo była juz za póxna godzina:) hehe Teraz
                  mija 4 dzien - tez nie podjadam ale przyznam ze jestem osłabiona i czuje sie
                  gorzej niz za pierwszym cyklem. Czytałam ze kazdne nastepne podejscie jest
                  gorsze, wiec bądx silna a z tymi bólami ja bym poszla do lekarza. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka