Dodaj do ulubionych

Do hepika1, baby2 i inkszych

15.01.04, 18:45
Do hepika1, baby2 i inkszych forumowiczow kierzy som za, abo i przeciw.

Spor ło to czy moje poczynania dobrze służom forum, czy żle do niczego
dobrego niy prowadzi.
Dlo dobra tego forum moga sie nawet samoograniczyć. Bestoż mom tako
propozycjo na proba do końca I kwartału:
1 Łotworza tu yno jedyn nowy tymat "Ło Wielkopolsce" boch to już piyrwyj
łobiycoł Wielkopolaninowi, ale zowdy mi brakowało czasu .
2 Jo sie ogranicza do 10 postow dziynnie. To minimum na jake moga sie
zgodzić, oczywiście wpisy zwionzane z mojom "opiekom" nad tym forum niy
wchodzom do tego limitu.
3 Krytykować mie możecie do woli w tymatach już istniejoncych, ale w ramach
netykiety i regulaminu. Niy godza sie jednak na bezpodstawno krytyka inkszych
internautow kierzy tyż coś tu chcom zrymować.

To wszysko z moji strony.
W zamian łod "oponyntow" oczekiwać byda normalnego zachowania, bez "demolki".

Na koniec coś dlo wszyskich - Goronco wos prosza byście te forum budowali i
szkryflali coroz wiyncy.
broneknotgeld
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: Do hepika1, baby2 i inkszych 15.01.04, 19:08
      Pusty śmiech Bronek,pusty,I ty gdzies naszego premiera krytykowałeś-ależ to ta
      sama filozofia jego i jego formacji politycznej.Ja te twoje "ustępstwa" w Doopie
      mam.Wspaniałomyślnie pozwalasz,sam sie ograniczasz,ultimatum stawiasz,terminy I
      kwartał-śmieszny jesteś i tyle.Pozdr.
      • jojo_1 Re: Do hepika1, baby2 i inkszych 15.01.04, 21:00
        Mie sie wydowo,że niy trza żodnych skorygowań.Tak jak jest do tyj pory jest
        dobrze.A jezeli Chcesz Bronek sie ograniczyć to twoja sprawa ale moim zdaniym
        cołkowicie niypotrzebnie.Mie niy przeszkodzo twoja twórczość a żodnego tymatu
        żeś mi jeszcze niy skryśloł jak równiez odpowiedzi.I po co sie wadzić jak swiat
        jest taki piękny?
        Już Sztaundynger kedyś napisoł fraszka pt. "Odpowiedź"
        Pytał koła prostokąt:
        Powiedz mi, skąd i dokąd?
        A na to koło
        Kręciło się wesoło.
        • hepik1 Re: Do JOjo... 15.01.04, 21:07
          ...toś sie chopie doigroł.Bronek wróci to ci wytnie tego Sztandyngera.Skuli praw
          autorskich jego córki.Mie wycioł sztyry abo piyńc fraszek tego autora.Ze
          wzglyndu właśnie na jego cera.I jeszcze beztuż ,że łon niy po ślonsku pisoł.Choć
          mie sie wydowo ,że to ino zazdrość Notgeldowo a ło tych prawach autorskich to
          ino takie alibi.
          • naata Re: Do JOjo... 16.01.04, 00:11
            Nie chcę sie do Was wtrącać! Podczytuję fraszki Bronka juz od dłuższego czsu.
            Podobają sie mnie i kilku osobom. Są wesołe i mądre! Czasem trochę trudno
            zrozumieć, ale to, dlatego, że nie znam dobrze Waszej gwary, choć na Śląsku
            mieszkam juz trochę. Ale uczę się! :)To tyle o Bronku!
            Was, też można czytać, nawet, jak się kłócicie :) Nieźle Wam to wychodzi :)
            Więc, nie zmieniajcie za dużo, bo to bedzie juz nie to, samo forum. A szkoda,
            by było! :)To tyle od nieznanych fanów Rudy Śląskiej1 Pozdrawiam.
            Naata
            • baba2 do broneknotgeld. 16.01.04, 01:07
              jak nie będziesz mi sie podobał to sie wyłącze.Wcale mi nie przeszkadzasz po
              prostu Cie już nie czytam,Szkoda mojego czasu.Każdy na tym forum może pisać co
              chce, ty też.Tak jak pisał mój przedmówca i tak mało kto to czyta.Miałem
              nadzieje że to forum sie rozwinie,że jest nas więcej?Twoje wypociny chyba nie
              przyciągają fanów twojej twórczości.Mnie też sie podobało parę wierszy.Potem
              jednak zmieniłem zdanie,,pełna miska"
          • broneknotgeld Re: Do JOjo... 16.01.04, 17:48
            Do hepika
            W ramach "opieki"
            Jo te "twoje" fraszki Sztaudyngera i teroz widza. Prawa autorske dali som
            ważne. Cera wydowo dzisioj ksionżki z jego fraszkami. Tyś jednak nawet przi ty
            swoji "produkcji" niy wspomnioł ło autorze.
    • zewarszawki Re: Do hepika1, baby2 i inkszych 16.01.04, 01:51
      Co wy chcecie od tego Bronka.Jestem z warszawy i nigdy się na tym forum
      wypowiadam ale mnie łączy jedno z Rudą Ślaską mam z tamtad żonę.I może nie
      potrzebnie się wtrącam ale wiedzcie że na żadną warszawiankę bym ją nie
      zamienił.To wasze forum tym bardziej nie chce nic podpowiadać ale aż mi się
      serce raduje jak ona mi czyta te wierszyki i tłumaczy mi co to wszystko
      znaczy.To trochę jej pomaga i jest jej łatwiej się tu zaaklimatyzować (w
      Warszawie).Ja dla Niej robię wszystko co najmniej raz w miesiącu na Śląsk dla
      niej jeżdżę do rodziny.I coś wam powiem chociąż by mi się nieźle dostało od
      swoich mnie wasi bardziej zaakceptowali niż moi ją.Zostawcie Bronka w spokoju
      przynajmniej dla swojej ziomalki.Dobrze że już śpi znowu bym usłyszał "Kajś ty
      był teroz zaś nie śpisz"Kocham ją pozdro dla Rudy Śląskiej za to żę mam z tąd
      ukochaną osobę.
      • hepik1 Re: Do hepika1, baby2 i inkszych 16.01.04, 04:40
        A łona boroczka myśli może ,że Ty warszawiok,se stronki z Trojanami,dialerami i
        innymi wirusami łoglondosz.A Ty bronka notgelda do poduchy czytosz.No wejrzyj
        ino.Bronek -jo niy wiedzioł ,że po nocach w samyj stolicy cie czytajom.Chyba
        byda musioł łodsczekać swoje zarzuty na rynku w Rudzie Śląskiej
        A problem polega na tym,z 50 postów jest już w tym temacie,że kawałek
        tortinsztika jymy z smakiem a jak jes tego wiyncyj to żigomy.I takie jes prawo
        natury.To było łobrazowo dla abstynyntów.Do tych co za kragel niy wylywają-jedyn
        kieliszek idzie wypić z smakiem a jak wypijymy calo flaszka to żigomy.(nikerzy
        dopiero po dwóch abo trzech,wiym).
        Bronek sie chce łograniczyc do 10 fraszek na dziyń-to tyż łobrazuje skala
        problymu.Wy sie z doskoku przeczytocie pora fraszek a my z tym muszymy życ na co
        dziyń.I to niy jest lekkie życie.Pyrsk.
        • baba2 Re: Do hepika1, baby2 i inkszych 16.01.04, 11:27
          Schiller Fryderyk Strona 1/1

Chwila bieżąca

Fryderyk Schiller
          CHWILA BIEŻĄCA
          Wielką epokę zrodziło stulecie, ale nadmienię,
          Ze wielki moment trafił na małe pokolenie.
          • hepik1 Re: Do hepika1, baby2 i inkszych 16.01.04, 11:55
            Nic w PWN niy piszom ,że schiller mioł dzieci-to może bez to kawałki z Schillera
            mogom byc na Notgeldowym forum.
            Ale jo właściwie ło czym innym-bo jak jo zacytowoł na innym forum fraszka
            Bronka-konkretnie ta o stringach-to jo musza mu co płacić czy niy?A jak niy jymu
            to może jego bajtel abo cera mie kiedyś ścigać zacznom?Jak byście mogli mie
            poinformować jak to z tym prawym autorskim jest to byda wdźiynczny i może jako
            fraszka tyż usuja,bo downo,żech nic wierszym niy pisoł.
            • broneknotgeld Re: Do hepika1, baby2 i inkszych 16.01.04, 17:54
              Jakbyś na to niy paczoł to moje fraszki som mojom "własnościom intelektualnom".
              Jo moga z niymi robić co chca. Jako autor moga je "upowszechniać". Ty mogbyś to
              robić za mojom zgodom ale tego niy mosz. Bestoż popełnioł żeś w tym przipadku
              wykroczynie. Take jest polske prawo. Twoja sprawa czy ci sie to podobo czy niy.
              No ale do kościoła chodzisz bestoż ci tu powiym - "Niy kradnij".
              • broneknotgeld Re: Do hepika1, baby2 i inkszych 16.01.04, 17:56
                No ja - zapomnioł żech naszkryflać, że te posty som w ramach "opieki".
              • hepik1 Re: Do hepika1, baby2 i inkszych 17.01.04, 02:04
                Napisz do admina z GW .Łon mo moje dane.Podosz do sondu,wygrosz-i już z gruby
                sie bydziesz mógł zwolnić i ino z łodszkodowania mo jego bydziesz se żył.No i
                tantiym z twoi własnościintelektualnej(niech już ci bydzie,he,he)
                A precedyns juz był studyncina łobraził w internecie gliniorza nazywajonc go
                psym i krawenżnikiem i sąd III RP skazoł go niyprawomocnym jeszcze wyrokiem.
                Mie tyż możeszz pozwać za porównanie do nadyntego balona i ,że pod sufitym
                lekkie nierówności widza u Cia.
        • zewarszawki Re: Do hepika1, baby2 i inkszych 16.01.04, 12:18
          Rozumiem co za dużo to nie zdrowo.Powiem żeby czytała stare fraszki pewnie i
          tak ich wszystkich nie przeczytała.Ona poprostu lubi takie wierszyki i dlatego
          tak napisałem. Daniel Warszawa Bemowo.
          p.s.Z niej wcale nie jest taka boroczka.Dobra znikam.
          • hepik1 Re: Do hepika1, baby2 i inkszych 16.01.04, 16:43
            Ale jo tak z serca per boroczka,to wcale nie jest pejoratywne,mom nadzieja ,że
            jak łona niy boroczka to ty tyż niy borok?Pozdr.
            • zewarszawki Re: Do hepika1, baby2 i inkszych 17.01.04, 11:34
              Ale hepik ja wiem że to nic złego wiem kto to jest borok to biedak ktoś komu
              się współczuje i co ty nie gniewam się.Ja znam już dużo słówek po waszemu ale
              ich nie używam bo mi nie wolno.I mówie Ci ja z niej warszawianki nie chcę robić
              bo nigdy nią nie będzie i niech sobie mówi po swojemu stąd znam słówka.I jak na
              razie (odpukać) dobrze się dogadujemy.Pozdrawiam.
              • hepik1 Re: Do hepika1, baby2 i inkszych 17.01.04, 12:44
                To sie ciesza,przynajmi chop z Warszawy mie rozumie.A baba sie szanuj,bo jak
                hanyska to skarb mosz w doma:))
                • zewarszawki Re: Do hepika1, baby2 i inkszych 17.01.04, 14:04
                  Hepik coś ci powiem.wiesz staram się żeby jej tu było jak najlepiej.Wiem jak
                  ciężko jej było opuścić rodzinne strony wiem skąd ona pochodzi i staram się jak
                  mogę żeby się tu ona dobrze czuła.Wiem też że Ślask i Warszawa to różne klimaty
                  nie mówie który lepszy który gorszy po prostu różne.I nie chcę żeby broń boże
                  jej się poprzestawiało i zapomniała skąd pochodzi wiem że nie zapomni.Dobrze że
                  ma tu już koleżanki ma do kogo pójść pogadać.A w domu to ona gwarą często mówi
                  bo tak jest jej łatwiej całe życie gwarą mówiła i ja nie chcę tego zmieniać.A
                  jak tylko mozemy to pędzimy do niej do rodziny.Tak się życie ułożyło.I już
                  dwóch dostało ode mnie po gębie jak próbowali sobie z tego żartować że ona mówi
                  po swojemu.Kocham ją taką jaką jest.I uwierz mi nie pozwolę by się jej tu jakaś
                  krzywda działa.Ty myślisz że jak ona do mnie mówi, wtygodniu kanapek do pracy
                  zapomniałem i jak przyszedłem to ona do mnie"Moje borojstwo kanapek zapomnioł
                  skuli głodny chodził".Muszę to wszystko znać.I cieszę się z tego jak jest
                  zadowolona.Staram się żeby jej tu było jak najlepiej i niczego tak nie pragnę
                  żeby była szczęśliwa.A to że hanyska w domu to skarb to już od dawna wiem.I co
                  najlepsze mimo tych wszystkich przeciwności (wiadomo jaki ma stosunek Śląsk do
                  Warszawy i odwrotnie) myślę że nam się udało.Sorry hepik ja tak mogę godzinami
                  o niej a teraz jej nie ma pojechała do tesco z koleżankami i mogę klikać do
                  woli.Pozdrawiam.
                  • hepik1 Re: Do hepika1, baby2 i inkszych 17.01.04, 14:26
                    Trocha ci po murzyńsku wyszło ale nie szkodzi.Jynzyki łobce nie som
                    lekkie.Jabyście w Rudzie mieszkali do tesco byście bliżyj mieli.A tyś zdajsie
                    tyz jakis skarb do nij-zamiast pod niyobecność żonki po jakiś stronkach
                    polotać,to Ty żonka wychwolosz.
                    • hepik1 Ślonsk -Warszawa-świynto wojna 17.01.04, 14:32
                      Tak na marginesie-na Ślonsku za przyjażn z warszawiakiem niynawidzi sie
                      Bercika.Że gupka ze siebie robi,że charyzma ślonzoków osłabio.Skutkuje to tym,że
                      u nos kabaret Rak zabardzo już niy może wystympować,w przeciwieństwie do reszty
                      Polski,kaj witany jest z radością.A wszysko przez Hankego.
    • broneknotgeld Re: Do hepika1, baby2 i inkszych 16.01.04, 18:08
      Do baby2 - w ramach "opieki"
      Dziynki za fraszki Schillera, som piykne ale proponuja ci, cobyś niy łotwiyroł
      tymatu dlo jedny fraszki. Jakbych jo tak zrobioł ze swojymi, to co by było z
      tym forum? Łotwoż dlo nich jedyn tymat i wklejej je co dziyń. Zawsze to bydzie
      w gorze i możno wiyncyj ludzi poczyto. Niy posługuj sie klasykami do forumowych
      sztuczek. Ubliżo to ich pamiyńci.
      • hepik1 Re:Baloniku nasz malutki... 17.01.04, 01:45
        A jo myśloł,że ty jednak mosz odrobina poczucia humoru.A tyś sie
        naburmuszył,nadął-pod sufitem jednak nie bardzo u Cia.Wartość
        intelektualno-godosz?O Jezusiczku.W "ramach'opieki"-he,he,he
    • broneknotgeld Re: Do hepika1, baby2 i inkszych 20.01.04, 15:58
      Baba2 niby zabawno
      Ale jednak niypoprawno
      Mo mie kajsik - jo tyż jom
      Wiyncyj postow teroz dom

Z "układu" sie wycofuja
      Wiela zechca tela wsuja