Dodaj do ulubionych

Rudzka Platforma Obywatelska

19.09.10, 17:16
Drodzy członkowie Platformy Obywatelskiej w Rudzie Śląskiej !

Dlaczego jeszcze nie wykluczycie p. Stani z waszych szeregów.Chyba nie wierzycie , że p. Stania zostanie ponownie Prezydentem naszego miasta.Trochę wyobraźni by sie przedało w waszych szeregach. To pewne, że nie dostaniecie już żadnej kasy, stanowisk itp. Czas najwyższy by sie obudzić, bo znikniecie z sceny politycznej naszego miasta i p. Tusk będzie bardzo niezadowolony z Waszych poczynań.
Obserwuj wątek
    • g-48 Re: free-wolny 19.09.10, 17:42
      Znowu jeden nawiedzony?!

www.youtube.com/watch?v=Dl4ZogJOE0g&feature=related
      • jankolodziej Re: free-wolny 19.09.10, 18:11
        Lepiej wykluczyć całą PO ze swoich preferencji wyborczych.
    • w36 Re: Rudzka Platforma Obywatelska 19.09.10, 18:10
      free-wolny napisał:

> Czas najwyższy by sie obudzić, bo znikniecie z sceny polityc
      > znej naszego miasta i p. Tusk będzie bardzo niezadowolony z Waszych poczynań.
      >

Nie wiem czy zauważyłeś, ale na stronie wyborczej czy materiałach reklamowych Stani nie ma logo PO. Przynajmniej ja takiego nie widziałem.
      Możliwe że jednak ktoś w tej rudzkiej PO ruszył głową w tej sprawie, szczególnie teraz kiedy głośne są sprawy Karnowskiego czy Grobelnego.

• fru-kt Re: Rudzka Platforma Obywatelska 19.09.10, 19:03
        no ale nie pomyślałes o tym, ze nie moze być tam żadnych znaków partyjnych, bo jak to powstawało to jeszcze nie było terminu wyborów, poza tym pewnie jeszccze pewnie nie ma oficjalnego namaszczenia w regionie, bo to dopiero przed PO, a jak widac im sie nie spieszy, maja luzzzzzz ;) ale moze obudzą się z ręką w nocniku! a wtedy biada!
        • w36 Re: Rudzka Platforma Obywatelska 19.09.10, 21:21
          fru-kt napisała:

> no ale nie pomyślałes o tym, ze nie moze być tam żadnych znaków partyjnych, bo
          > jak to powstawało to jeszcze nie było terminu wyborów, poza tym pewnie jeszccz
          > e pewnie nie ma oficjalnego namaszczenia w regionie, bo to dopiero przed PO, a
          > jak widac im sie nie spieszy, maja luzzzzzz ;) ale moze obudzą się z ręką w no
          > cniku! a wtedy biada!

Może masz rację. Ale chcę Ci zwrócić uwagę że ostatnio ruszona została duża kasa (m.in. bilboardy, sesje foto, akcje promocyjne w internecie, rozsyłka ulotek itd. ) na akcję promocji Stani. Jeśli PO finansuje tą akcję ze swojego funduszu wyborczego to raczej nie zatajała by swojego udziału. To było by bez sensu.

• rudzianie2010 Re: Rudzka Platforma Obywatelska 19.09.10, 21:28
            na to poszły środki z miejskiej kasy ,przecież Stania firmuje to jako prezydent tego miasta
            • w36 Re: Rudzka Platforma Obywatelska 19.09.10, 22:06
              rudzianie2010 napisała:

> na to poszły środki z miejskiej kasy ,przecież Stania firmuje to jako prezydent
              > tego miasta

Czy masz może, albo ktoś inny tutaj, na to dowody czy bliższe informacje?
              • wafel_0 Re: Rudzka Platforma Obywatelska 19.09.10, 22:17
                Podpowiem tylko tyle iż na listach które wysłał jest małym drukiem sfinansowano ze środków własnych. Na bilbordach tego nie ma!
                • w36 Re: Rudzka Platforma Obywatelska 19.09.10, 22:51
                  wafel_0 napisał:

> Podpowiem tylko tyle iż na listach które wysłał jest małym drukiem sfinansowano
                  > ze środków własnych. Na bilbordach tego nie ma!

Niestety nie dostąpiłem zaszczytu otrzymania listu od Stani, to nie mogę poznać kontekstu tych "środków własnych".
                  Czyje to środki w końcu?
              • lswaczyna Re: Rudzka Platforma Obywatelska 21.09.10, 14:22
                w36 napisał:

> rudzianie2010 napisała:
                >
                > > na to poszły środki z miejskiej kasy ,przecież Stania firmuje to jako pre
                > zydent
                > > tego miasta
                >
                > Czy masz może, albo ktoś inny tutaj, na to dowody czy bliższe informacje?
                Od kiedy są ci potrzebne dowody by serwować wyroki ;-)))))))))))
                • w36 Uderz w stół a... Raś się odezwie ;) 21.09.10, 19:19
                  lswaczyna napisał:

> Od kiedy są ci potrzebne dowody by serwować wyroki ;-)))))))))))

Leon. Co w tym dziwnego że interesuje mnie co dzieje się z moimi pieniędzmi?

A co do dowodów, to przecież w Waszej sprawie z bezprawnym drukowaniem biuletynu Raś za nasze rudzkie samorządowe pieniądze, dowody są, i to dość ewidentne. Aż za bardzo.
                  A jeśli masz wątpliwości co do tego, to proszę, powiedz. Wytłumaczę po raz kolejny.
    • free-wolny Re: Rudzka Platforma Obywatelska 19.09.10, 19:29
      Władze rudzkiej PO debatują pewnie bardzo nad problemem poparcia dla P. Stani w zbliżajacych sie wyborach w związku z ujawnianymi aferami Pan Prezydenta. Zastanawiają się czy poparcie dane Stani im zaszkodzi czy wrecz przeciwnie pomoże w wyborach.
      Moim skromnym zdaniem jeżeli PO oficjalnie poprze kandydaturę Stani na krzeseło Prezydenta to PO już nie będzie w Rudzie Śląskiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka