Dodaj do ulubionych

Sytuacja w szpitalu

08.10.10, 13:43
Pomimo szumnych zapowiedzi pana prezydenta na sesji z dniu 01.10.10, opublikowanych w lokalnej prasie i teleweizji, pan Labus nadal działa w szpitalu !!!!!!!!
Ostatnio nawet stworzył czarną listę lekarzy do zwolnienia!!!! Glłównie z zarządu związku zawodowego lekarzy.
Natomiast do związków zawodowych wpłynęło pismo pana prezydenta z dnia 06.10.10 w którym nakazuje radzie nadzorczej szpitala przyjrzenie się sytuacji w szpitalu ?!
Pismo nijak ma się do deklaracji pana prezydenta z sesji rady miejskiej w dniu 01.10.10
Obserwuj wątek
    • barretta Re: Sytuacja w szpitalu 08.10.10, 16:25
      Pisma w PO wychodzą najlepiej.
    • wiewiorrudzki Re: Sytuacja w szpitalu 08.10.10, 16:26
      A dziwi Cię to, że znów coś zostało powiedziane tylko dla potrzeb telewizji. Bo mnie już nie siedzę akurat za granicą ale martwi mnie ten western w Rudzie. Mamy taki mały dziki zachód i żadnego szeryfa no chyba, że . . .
    • czytodobrze Re: Sytuacja w szpitalu 08.10.10, 18:44
      I co na to pan Underman, który tak bardzo dziękował Stani na sesji za zrozumienie problemu. Pani Cieśla górą!
      • w3c2 Re: Sytuacja w szpitalu 09.10.10, 22:15
        Nasz prezio to taki przerośnięty Pinokio, razem z koalicją zrobił sobie małe przedstawienie, a swoją drogą zastanawiająca jest ta jego słabość do pielęgniarek....szczególnie rudych
        • zoneclub333 Re: Sytuacja w szpitalu 10.10.10, 14:50
          też zauważyłem tę "dziwną słabość do rudych pielęgniarek"!!!!!!!!
          urodą nie grzeszą, poziomem intelektualnym tym bardziej..... no cóż; każdy orze jak może

ciekawe co na to żoneczka; czy wie że siedząc na kolankach wszystko można załatwić; kto nie wierzy niech spróbuje
    • bulimion555 Re: Sytuacja w szpitalu 12.10.10, 23:31
      to jest ten prezes czy go nie ma panie Stania?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka