Dodaj do ulubionych

do wszechmogącego hepika stróża forum

28.01.14, 13:47
Czy można używać jako loginu adresu swojej strony int. - bo kiedyś napisałeś że nie można i kasowałeś takie posty i wątki a tu widzę że są równi i równiejsi.
Co ty na to bo mam paru znajomych, którzy chętnie się zalogują( patrz zareklamują tym sposobem). Czekam na jasna odpowiedź!!!
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 28.01.14, 16:27
      Nie rozumiem.Może jeszcze raz,wolniej,nawet dukowanymi ale jaśniej?
      • www.spalarnia.slask.pl Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 28.01.14, 17:23
        "plosę Pana Hepika, bo kolezanka to jest taka, a taka ..."
        "plosę Pana Hepika, bo www.spalarnia.slask.pl to......"

Wystarczy przeczytać regulamin forum gazety:
        7. Z zastrzeżeniem postanowień ust. 8 niedopuszczalne jest umieszczanie przez Użytkowników na stronach ich Profili linków do stron internetowych zawierających treści lub materiały, o których mowa odpowiednio w ust. 4 i 5 niniejszego paragrafu oraz odnośników do stron internetowych zawierających przekazy reklamowe lub oferty sprzedaży towarów lub świadczenia usług Użytkowników lub osób trzecich w imieniu albo na rzecz których Użytkownicy działają.

Strona www.spalarnia.slask.pl - nie zawiera ofert sprzedaży, ani nie reklamuje świadczenia płatnych usług, nie posiada też treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej czy też propagujących przemoc, jak również treści naruszających zasady Netykiety.

Swoją drogą, nawet reklamy internetowe się na niej nie wyświetlają :)

Pozdrawiam
        • skalar2011 Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 28.01.14, 17:39
          o jakiej koleżance tu pani wspomina o tej co to zapomniała że już gdzieś pracuje ?
        • marko.44 Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 28.01.14, 22:12
          Co wystarczy przeczytać, to ja wiem a o co chodzi to powinien wiedzieć hepik.
          Tak się składa, że właśnie takie loginy, które właśnie spełniają ten punkt regulaminu Pan Hepik uznawał za niedozwolone, a dziś jest ok. Czyli żeby było jasne strony blogowe, czy prywatne strony internetowe nie komercyjne można zgodnie z regulaminem logować. O to mi chodzi ale to zaraz Hepik potwierdzi żeby było czarno na białym.
          • hepik1 Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 29.01.14, 07:20
            Chyba zaczynam sie domyślać,że chodzi o nick "auto-blog" czy coś podobnego?
            Poza loginem ,w stopce aktywny link,posty często bez związku z tematem-czysta komercja.
            Blokowanie samego loginu poza moimi kompetencjami.
            Usuwanie takich postów jak najbardziej tak.
            Masz wątpliwości pisz do zawodowych adminów forum@gazeta.pl
            • hepik1 Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 29.01.14, 07:40
              serwisy.gazeta.pl/PocztaGazeta/1,107961,11261764,Regulamin_uzytkownika_Serwisow_Internetowych_Agory.html
              Profil też narusza regulamin.
              Paragraf 1 pkt 6,7,8
            • mietlorz707 Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 29.01.14, 13:37
              Raczej o coś podobnego niż o auto-blog. ;-)
              • hepik1 Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 29.01.14, 13:57
                Możliwe.Jestem skazany na domysły.
                • hepik1 Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 29.01.14, 14:12
                  A juz wiem,kto zacz marko.44.
                  Przypadkowe kliknięcie
                  forum.gazeta.pl/forum/w,261,129997571,130083620,Re_Zorok_to_jest_forum_.html
                  i radny odsyła na swoja stronę.
                  Czyli jeśli nie auto-blog chodzi to ja nie wiem o co.
                  Najprościej pisać prosto z mostu ,zaoszczędzi to klawiszy w moim steranym laptopie. ;)
                  • marko.44 Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 29.01.14, 14:29
                    Działanie było celowe, żeby administrator musiał pogrzebać w historii i przypomniał sobie jak usuwał moje wpisy gdy byłem zalogowany adresem strony, która nic nie miała wspólnego z komercją czy też reklamowaniem czegokolwiek. Chyba że uznamy że to reklama mojej osoby, ale w takim przypadku każdy login z nazwą strony int. jest reklamą, więc czegoś tu nadal nie rozumie
                    • hepik1 Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 29.01.14, 15:19
                      >> Działanie było celowe, żeby administrator musiał pogrzebać w historii i przypom niał sobie jak usuwał moje wpisy gdy byłem zalogowany adresem strony, która nic
                      > nie miała wspólnego z komercją czy też reklamowaniem czegokolwiek.

Potrafisz chłopie ,napisać konkretnie o co chodzi?
                      Nie każdy może byc Macierewiczem ,żeby gadać/pisać w taki sposób,że nie wiadomo jak odpowiadać na zarzuty?

Jak juz zacząłem drążyć /rozkminiać o co kaman...nawet do oświadczeń majatkowych radnych zajrzałem.
                      I zdumiało mnie to ,co u wiekszości. (niezależnie od przynależności partyjnej)Jakiś zarząd,jakaś własna firma + przychody z bycia radnym -wiek średni i zero oszczedności,żadnego majatku...jak Wy to robicie? ;)
                      • marko.44 Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 29.01.14, 19:55
                        I wylazła prawdziwa natura administratora.
                        Pytanie proste jak budowa cepa, wystarczyło by odpowiedzieć o ile się da w miarę logicznie, a tu co?
                        Szperanie w życiorysach, w oświadczeniach, a jak by jaka teczka była też by poszperał. Zaglądnąć do portfela, z buciorami w prywatne życie, a nóż widelec czymś przywalić się da.
                        Metody znane w tym kraju od wielu lat, i się nie starzeją w działaniach niektórych ludzi. Swoją drogą mechanizm tak automatyczny, że aż dziw bierze.
                        Oświadczenie to oczywiście dokument dostępny dla wszystkich i każdy poczytać może, ale publiczna analiza na forum to już nie dla każdego norma, ale widocznie to już taka przypadłość.
                        Co do braku pisania prosto z mostu, to kolega mietlorz rację ma, ciekaw byłem wywodów i sposobów unikania odpowiedzi, ale się nie zawiodłem.

I na koniec kiedy przed wyborami w 2010 roku pisałem na forum pod loginem mojej strony internetowej to okazało się to niedozwolone, a jaka różnica między prywatnym blogiem a stroną stowarzyszenia ?
                        • hepik1 Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 29.01.14, 20:19
                          >I na koniec kiedy przed wyborami w 2010 roku pisałem na forum pod loginem mojej strony internetowej to okazało się to niedozwolone

Nie prościej było od tego zacząć?
                          "Okazało sie niedozwolone" mocno enigmatycznie brzmi ;)
                          Czyli ja ci zabroniłem?
                          ADM forum?
                          Osobiście kompletnie nie kojarzę.
                          Prawdę mówiąc grzebiąc w starych wątkach,próbując dociec o co chodzi,dowiedziałem się ,że M Wesołek jest radnym ;)
                          Reasumując nie chodzi o "auto-blog"?

A oświadczenia majątkowe zawsze mnie bawiły.
                          Do dziś pamiętam jak kilka lat temu zobaczyłem oświadczenia gościa na emeryturze górniczej, po wieloletniej karierze na kierowniczych stanowiskach,potem wieloletni prezydent miasta, jest goły jak pierwszy lepszy bezdomny nocujący po dworcach PKP ;)

I takie golce jak widać bez względu na barwy partyjne ;)
                          • hepik1 Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 29.01.14, 20:28
                            Ups!
                            Przepraszam-M.Wesoły,nie Wesołek.
                            PS
                            Od grzebania w teczkach to chyba Wasi partyjni sprzymierzeńcy z GaPola ;)
                          • marko.44 Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 29.01.14, 21:34
                            Nadal nie rozczarowujesz pozytywnie, " nie kojarzę"?
                            I to cała odpowiedź, no cóż ......

Co do teczek i bredni o partyjnych kolegach czy partyjniactwie to wpisujesz się w tworzenie nowej ideologii tworzenia demokracji bez partii. Ale to ideologia tylko dla tych którym partie przeszkadzają w osiągnięciu własnych prywatnych celów.

A celowe mylenie nazwiska, to bardzo stary i zgrany chwyt medialny i doświadczeni forumowicze raczej się na niego nie nabiorą

Mimo wszystko pozdrawiam wszechmogącego hepika stróża forum
                            • skalar2011 Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 29.01.14, 22:27
                              marko przecież hepik jest na usługach jednej z najbardziej bezpartyjnych w tym kraju, kasuje jak mu każą, podbija wątki jak mu każą, jak mu każą zrobi wszystko a potem to szybko skasuje żeby ślad nie został- zapomniał tylko że niektórzy mądrzy i zapobiegliwi sobie zapisują zanim zdąży skasować- no cóż takie jest życie a z patologią należy walczyć
                              • mietlorz707 Oj skalarku... 29.01.14, 22:51
                                Tu masz link:
                                marekwesoly.pl/?p=98
                                I tekst:

W dniu wczorajszym wszyscy, którzy poszli do urn wyborczych zdali egzamin z demokracji i z odpowiedzialności za swoje miasto. Tylko 304 głosy zadecydowały o tym, że nowym Prezydentem została pani Grażyna Dziedzic.

Mam wielką nadzieję, że wkroczyliśmy w nową, lepszą część historii naszej kochanej Rudy.

To będzie trudna kadencja zarówno dla Prezydenta jak i całej Rady Miasta, ale nikt nie mówił, że będzie łatwo.

Miałem okazję być w sztabie wyborczym pani Grażyny Dziedzic. To była noc pełna niepewności, zwrotów akcji, nerwów, noc pełna napięcia. Liczenie głosów raportowanych z poszczególnych komisji, ogromna ilość wykonanych telefonów. Gdzieś w tle podgląd transmisji na żywo tv sfera i wstępne cząstkowe wyniki. Była też długa chwila niepewności, gdy przewagę miał pan Andrzej Stania. Nie było jednak widać nawet przez moment na twarzach zgromadzonych w sztabie ludzi, braku wiary w ostateczne zwycięstwo.

Serdecznie gratuluję nowej pani Prezydent Grażynie Dziedzic, zwycięstwa tego trudnego wyścigu. Gratuluję również całemu sztabowi wyborczemu, który włożył ogrom pracy w tę kampanię. Życzę zwycięzcom, ale również wszystkim mieszkańcom Rudy Śląskiej, aby to była dobra prezydentura na trudne czasy.
                                • marko.44 Re: Oj skalarku... 29.01.14, 23:50
                                  Dzięki mietlorz707 za przypomnienie.
                                  Nie zapomniałem, że byłem jednym z tych którzy w drugiej turze poparli obecną prezydent, miałem też wielką nadzieję na zmiany i obietnice współpracy programowej dla Rudy Śląskiej.
                                  Nie wypierałem się tego nigdy a nawet czasem na sesji to przypominam.
                                  Niestety moje życzenia dla nowego prezydenta nie spełniły się, a po nadziei na zmiany zostały tylko wspomnienia i niespełnione obietnice. Życie toczy się dalej, mam nadzieję że w tym roku w drugiej turze będzie nasz kandydat.
                  • mietlorz707 Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 29.01.14, 14:34
                    Jak się wali prosto z mostu to nie ma okazji do dyskusji.
                    Więc być może chodzi o to, by okazja była.
    • hepik1 Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 30.01.14, 06:56
      >> Co ty na to bo mam paru znajomych, którzy chętnie się zalogują( patrz zareklamują tym sposobem). Czekam na jasna odpowiedź!!!

Zmarnowałeś masę mojego czasu.

forum.gazeta.pl/forum/w,261,118225188,118225188,Uwaga_wybory_.html?wv.x=2

W nadchodzących wyborach będzie tak samo.
      • marko.44 Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 30.01.14, 09:17
        czyli tytuł wątku jak najbardziej na miejscu bo w regulaminie takiego zapisu nie znajdziemy.
        A tak swoja droga to według Twojej wykładni prawa jesteśmy już w trakcie kampanii czy nie bo rozumiem że uwaga dotyczy wyborów.
        A jeśli forum to nie latarnia to od kiedy będziesz stosował ten Twój przepis?
        A jak nie masz zbyt dużo czasu to może przekaż tę robotę komu innemu.
        • hepik1 Re: do wszechmogącego hepika stróża forum 30.01.14, 09:44
          Sprawa wyjaśniona.
          To juz jest over z mojej strony ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka