Dodaj do ulubionych

a co z resztą

02.12.05, 20:26
Czy w naszym cudownym mieście dzieje się coś jeszcze po za polityką łapówkami
i psimi kupami?Przeglądałam tak na wyrywki tematy na forum Ruda Śl(najnowsze)
i jeszcze nic nie znalazłam.Zupełnie jakby ludzie w Rudzie Śląskiej po pracy
albo zamykali się w domu albo rozrywki były dla nas dostępne tylko po za
granicami miasta..nuda
Obserwuj wątek
    • osi-ris Re: a co z resztą 02.12.05, 20:43
      teraz jest wija o radio... ten temat jest na topie...
      • miss_iwet Re: a co z resztą 02.12.05, 21:36
        Szkoda tylko ,że o tym radiu to nikt nie słyszał i oprócz prezydenta chyba to
        mało kogo obchodzi..blee nie o takich rzeczach chciałam gadać..halo ludzie
        mieszkańcy Rudy śląskiej czy wy sie wogóle bawicie?Chyba na tym forum to same
        staruszki siedzą,którym gadanie o polityce wystarcza.Jejciu
        • alias77 Re: a co z resztą 02.12.05, 22:48
          Jesli jestes taka madra to pochwal sie swoja erudycją i podaj jakis temat!!!
          Nazekac kazdy umie,ale rozwinac jakis temat -niekazdy ,wiec do dziela
          miss_iwet!!
          • hepik1 Re: a co z resztą 03.12.05, 06:51
            alias77 napisał:

> Jesli jestes taka madra to pochwal sie swoja erudycją i podaj...

Tam zaraz erudycją...Podaj swoje wymiary miss...staruszkom tez sie coś należy;)
            • miss_iwet Re: a co z resztą 03.12.05, 19:17
              hepik1 napisał:

> Tam zaraz erudycją...Podaj swoje wymiary miss...staruszkom tez sie coś
              należy;)
              hi hi to mi się podoba..
          • miss_iwet Re: a co z resztą 03.12.05, 15:26
            Drogi forumowiczu alias77 następnym razem zanim upomnisz kogoś zastanów się nad
            sobą,chciałam Ci zwrócić uwage,że słowo narzekac pisze się przez rz a nie ż.Po
            za tym temat,który rozpoczełam był pytaniem bo chciałam się dowiedzieć czy coś
            się dzieje a nie chwalić się że ja wiem a Wy nie wiecie.Prosze o uważniejsze
            czytanie tekstu.
            • w36 Re: a co z resztą 03.12.05, 15:42
              miss_iwet napisała:

> sobą,chciałam Ci zwrócić uwage,że słowo narzekac pisze się przez rz a nie ż.

Gwoli ścisłości, alias napisał to słowo przez 'z' a nie 'ż' lub 'rz' co stawia w
              zupełnie innym świetle jego, a właściwie klawisz 'r' w jego klawiaturze :)
              Piszę to by popisać się erydycją, teraz kolej na Ciebie ;)

• miss_iwet Re: a co z resztą 03.12.05, 19:14
                Przykro mi bardzo, ale ja nie mam zamiaru sie popisywać,pozostawiam to Wam
                drodzy panowie.Chciałam się dowiedzieć(pisze to już trzeci raz),czy i jakie
                rozrywki w naszym mieście są dostępne?Może doczekam się wreszcie odpowiedzi.Ze
                swojej strony postaram się też czegoś poszukac na ten temat i dam znać
              • miss_iwet mówisz masz 03.12.05, 19:41
                rudaslaska.naszemiasto.pl/imprezy/80735.html to nie było takie
                trudne..to o czym teraz pogadamy?Pozdrawiam wszystkich:-)
                • w36 Re: mówisz masz 03.12.05, 20:56
                  miss_iwet napisała:

> to o czym teraz pogadamy?Pozdrawiam wszystkich:-)

Wiesz, nie napisałaś jaką Ty lubisz rozrywkę. A może być z tym różnie. Niektórzy
                  za rozrywkę uważają plucie z okna ;), niektórzy akurat w tej chwili siedzą tutaj:

www.chorusclub.k9.pl/

na miłym metalowym koncerciku.

Na marginesie, lubisz może klimaty fińskiego gothic heavy rocka ?
                  • miss_iwet Re: mówisz masz 03.12.05, 21:14
                    w36 napisał:

> Na marginesie, lubisz może klimaty fińskiego gothic heavy rocka ?

Cóż musze się przyznać,że pierwsze słysze..ale koncerciki w Chorusie są
                    super..pluć z okna nie lubie..i Dni Rudy Śląskiej też uważam za marne bo
                    zazwyczaj miasto po zakończeniu tego cyrku wygląda jak po wybuchu..dziekuje za
                    link..
                    • w36 Re: mówisz masz 03.12.05, 21:59
                      miss_iwet napisała:

> Cóż musze się przyznać,że pierwsze słysze..

Nic ważnego. Po prostu przypomniała mi się pewna forumowiczka, która potrafiła
                      nas tu na forum skierować w inne tematy niż ta krytykowana przez Ciebie polityka
                      a była też rozkochana w fińskich klimatach. No ale zniknęła bez śladu :(

> ale koncerciki w Chorusie są
                      > super..

No :) Bywam rzadko ale jak ktoś mnie zna to znajdzie moją fotkę w ich galerii.

> Dni Rudy Śląskiej też uważam za marne bo
                      > zazwyczaj miasto po zakończeniu tego cyrku wygląda jak po wybuchu..

A niech sobie wygląda . Byle tylko było tego warte.
                      • miss_iwet może mi też sie uda 03.12.05, 22:28
                        Mam nadzieje,że mi też się uda czasem wyrwać Was od tej nudnej polityki pełnej
                        przekrętów.A zdjęcia z Chorusa musze jeszcze raz dokładnie przejrzeć;-)
                        Pozdrawiam
                        • alias77 Re: może mi też sie uda 03.12.05, 23:52
                          Widze ze moje ż badz rz was bardzo zainteresowalo!!! To jest dopiero temat! Z
                          gory przepraszam za moja pisownie(chyba miss_iwet mi wybaczy).
                          • w36 Re: może mi też sie uda 04.12.05, 00:03
                            alias77 napisał:

> Widze ze moje ż badz rz was bardzo zainteresowalo!!! To jest dopiero temat!

Ująłem się za Tobą, że niby Tobie r nie wskoczyło, bo nie przepadam jak się na
                            forach robi zarzuty za ortografię.
                            Ale, tak między nami, widzę że Ty jesteś całkiem bezogonkowy ;)
                            • alias77 Re: może mi też sie uda 04.12.05, 00:58
                              wypraszam sobie-ogonek mam!!!
                            • miss_iwet czyżby? 04.12.05, 11:11
                              oj czyżby męska solidarność?..biada nam kobietki na tym forum zdominowanym
                              przez testosteron;)
                              • hepik1 Re: czyżby? 04.12.05, 11:35
                                A propos ogonków,testosteronu i bytności w lokalach:

Pewna francuska gazeta ogłosiła konkurs z następującym pytaniem dla
                                panów:

Siedzisz w eleganckiej restauracji z bardzo piękną kobietą. Masz
                                pilną potrzebę wyjścia do toalety (na "sikundkę"), w jaki sposób
                                powiesz o tym towarzyszce w najbardziej kulturalny sposób?

Wygrała odpowiedź:
                                "Bardzo panią przepraszam, ale muszę wyjść na chwilę, by pomóc
                                przyjacielowi, z którym zapoznam Panią nieco później"
                                • jozefosmenda Re: przyjaciul? 04.12.05, 19:52
                                  Hepik ,dobry jesteś i tyle!
                                  Myślę,że po tym kawale wymiary zostaną podane?
                                  • miss_iwet Re: przyjaciul? 04.12.05, 19:55
                                    jozefosmenda napisał:
                                    > Myślę,że po tym kawale wymiary zostaną podane?
                                    Zonk! panie Józku..no chyba że nam pan swoje wymiary ujawni,jestem ciekawa
                                    • jozefosmenda Re: wymiary 04.12.05, 21:04
                                      Gwoli ścisłości to Hepik1 pytał pierwszy o wymiary!
                                      Ja jako forumowiec-man też jednak się nie wyłamuję od tego a i jestem
                                      zobowiązany go wesprzeć.
                                      • miss_iwet Re: wymiary 04.12.05, 21:41
                                        Pamiętam kto pytał o to pierwszy.Miło zobaczyć że są sprawy,w których forumicze
                                        tworzą tak zgodną koalicje.Na miss Rudy Śląskiej jednak nie startuje więc nie
                                        ma sensu w tym bym podawała swe wymiary,powiem tylko że jestem typową Rudzianką
                                        a jakie są typowe Rudzianki??To już chyba temat na ciekawą wymiane zdań?A więc
                                        panowie do dzieła ..jak nas widzicie?śmiało
                                        • jozefosmenda Re: bez wymiarów 04.12.05, 21:58
                                          Ja osobiście rudzianki odbieram jako solidne i wartościowe kobiety(w 98%).
                                          No a poza tym jest Was więcej w naszym mieście niż nas!
                                          Tak,że już na starcie za dużo do gadania nie mamy.
                                          • miss_iwet milutko 04.12.05, 22:13
                                            Jakoś na tym forum tego nie widać,ale nawiązując do wypowiedzi na temat
                                            rudzianek to od tej pory jest pan moim ulubieńcem.Tylko słowo watrościowe i
                                            solidne nie określa w żaden sposób wyglądu typowej rudzianki a mężczyzni to
                                            przecież wzrokowcy;-)prosze nie zaprzeczać
                                          • aringa a co z resztą? 05.12.05, 21:44
                                            jozefosmenda napisał:

> Ja osobiście rudzianki odbieram jako solidne i wartościowe kobiety(w 98%).

a co z pozostałymi 2% ??
                                            • jozefosmenda Re: a co z resztą? 05.12.05, 22:07
                                              zawsze jakieś odstępstwa się zdarzają.To i tak jest bardzo wysoki wynik.W innych
                                              miastach byłoby gorzej!
                          • miss_iwet Re: może mi też sie uda 04.12.05, 11:09
                            Ale ja się wcale nie gniewam,może to też nie bedzie wyglądało poprawnie
                            ale "piszta co chceta"
    • w36 Re: a co z resztą 04.12.05, 23:43
      miss_iwet napisała:

> i psimi kupami?

Jesteś tu nowa, więc nie zrozumiesz. Ale tym hasłem poruszyłaś pewne wspomnienia
      wydarzeń kiedy właśnie nasze rudzkie psie kupy były ważnym symbolem walki o
      forum miejskie. Oj, działo się wtedy ;). Weterani forum pamiętają.
      • miss_iwet nowa 05.12.05, 11:18
        Czy to aż tak się rzuca w oczy?Faktycznie dopiero zaczełam moją przygode z forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka