Gość: Woytas IP: *.slawik.rybnik.net.pl 04.12.01, 10:27 Ludu zloty toz tu wieje nuda a Rybnik to takie wspaniale miasto i mieszkaja tu fajowi ludzie - trzeba rozruszac te forum bo bedzie ze mieszkamy w jakiejs zabitej dechami nudnej wiosze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DonPedro Re: nuuda IP: *.karlik.ds.polsl.gliwice.pl 11.12.01, 16:20 mieszkasz Woytas na Slawikow? bo ja mieszkam na Smolnej ale tu straszna padaka na tym rybnickim forum, ale moze sie rozkrecic kiedys siedzialem na gliwickim jak bylo 60 postow a teraz to chyba juz jest z 8tys. pozdro nara Odpowiedz Link Zgłoś
woytas Re: nuuda 20.12.01, 13:40 aloha dllugo mnie tu nie bylo i widze ze nadal tu nuuudnawo jest a jestem ze slawikow - polecam do odwiedzenia to super osiedle jest :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonPedro Re: nuuda IP: 157.158.176.* 09.01.02, 17:15 wychowalem sie niedaleko tego osiedla, najbardziej podobalo mi sie lazenie po dachu wiezowca, jezdzenie winda i woda sodowa w syfonach w wytworni mineralnej na Slawikow albo granie na Atari i ZX Spectrum u kumpli z blokow.Fajny tez byl ten duzy sklep pod Jarzebinka Odpowiedz Link Zgłoś