broneknotgeld Re: aktywność na forum Ruda ŚLĄSKA 06.11.03, 08:00 Rym już tukej ciepie poru Szpas rozgościoł sie na forum Cug rozkulo sie nom w końcu Blyszczeć bydzie choby w słońcu. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: aktywność na forum Ruda ŚLĄSKA 23.11.03, 20:21 Coś z tom Rudom zrobić musza By tu żyła ślonsko dusza Kero internautow nyńci Do szkryflanio - wiyncy - wiyncy! Odpowiedz Link Zgłoś
uranos1 Re: aktywność na forum Ruda ŚLĄSKA 25.11.03, 13:05 Coś sie widzi,żeś mitoman lubisz pisać boś grafoman Ruda mosz głeboko w dupie, byle na liczniku klupie. O Boże ja chodzę! Tzn.rymuja.Ty,to wcale nie takie ciężkie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: aktywność na forum Ruda ŚLĄSKA 25.11.03, 13:09 Na mitomana i grafomana Moga sie tukej i zgodzić Ale mom Ruda w zocy łod rana Z niom wszyńdzie jo byda chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: aktywność na forum Ruda ŚLĄSKA 25.11.03, 13:11 Na Uranosa!!! Ło wiyncyj rymow jo Ciebie prosza. Odpowiedz Link Zgłoś
uranos1 Re: aktywność na forum Ruda ŚLĄSKA 25.11.03, 14:17 Kiej mnie to tak gibko nie idzie musza pomyśleć zanim mi przidzie do gowy jakoś piykno ta strofka co by nie zrobić z siebie guptoka Odpowiedz Link Zgłoś
uranos1 Re: aktywność na forum Ruda ŚLĄSKA 25.11.03, 14:24 Łobejrzołech se ta strona wcale niezło jest ci łona trocha,fakt,że za niebiesko byda pisoł tam po czesku Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: aktywność na forum Ruda ŚLĄSKA 25.11.03, 16:52 Niy godom ze strona zło Yno że tyn kolor mo Na moj gust to aż za wiela Mo modrego rudzko sztela. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: aktywność na forum Ruda ŚLĄSKA 25.11.03, 16:55 Rymym zowdy trza sie cieszyć Piekła niy ma - idzie grzeszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: aktywność na forum Ruda ŚLĄSKA 25.11.03, 21:13 No i lepi zaś sie kulo A ktoś już ło końcu fuloł. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: aktywność na forum Ruda ŚLĄSKA 29.11.03, 12:45 I zaś seta Seta pizła - dziynki Bogu Fest wybiyli my sie z progu. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: aktywność na forum Ruda ŚLĄSKA 13.12.03, 17:42 Już to jakoś sie kulało Dyć łostanio zaś "zmalało". Odpowiedz Link Zgłoś