estel7 06.11.08, 18:33 www.efakt.pl/wydarzenia/artykul.asp?Artykul=38023 Może jeszcze ktoś ma ochotę rozdbrać Roberta Politaja ;) A tak na poważnie przestrzegam-nie pożyczajcie mu kasy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: co o tym myślicie??????? 06.11.08, 19:11 Znam takie wypadki z konca lat 60 w Gliwicach na dworcu.Raz tylko mieli tacy smarkacze szczescie ze pociag do Strzelec Opolskim ktory jezdzil na uczelnie moj kolega odjezdzal 5minut przed pociagiem relacji Katowice -Ligota bo zrobilibysmy im fajne jatki.pociag byl pietrowy z wysokimi siedzeniami.Raz widzialem innego kolege ktory szedl odprowadzic matke na nocny dyzur w szpitalu za Parkiem Chopina. Podobno po wojnie w Gliwicach bylo jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
osi-ris Re: co o tym myślicie??????? 06.11.08, 20:18 g-48 napisał: > Znam takie wypadki z konca lat 60 w Gliwicach na dworcu. Tyś sie powinien nazywać Historyk-48 albo Koszałek - Opałek ... Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: co o tym myślicie??????? 07.11.08, 00:05 Tyś sie powinien nazywać Historyk-48 Dziekuje ci ADOLF za uznanie.Nie jest sztuka pamietac tylko z kim sie pilo ostatnio piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: co o tym myślicie??????? 07.11.08, 00:34 A tutaj do kolekcji: miasta.gazeta.pl/plock/10,88282,5888384,16_latek_z_promilami_rozbil_dwa_samochody.html Gregor nie używaj naderemno imienia Adolf! W tych przypadkach i innych podobnych nie trudno stwierdzić,że faktycznie go brakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: co o tym myślicie??????? 07.11.08, 09:23 Gregor nie używaj naderemno imienia Adolf! Jozek on mnie prosil zebym go nie nazywal Krzysiu tylko Adolf-w wirtualnym swiecie mial do tego prawo. W tych przypadkach i innych podobnych nie trudno stwierdzić,że faktycznie go br > akuje! W koncu sie zdecyduj czys komunista lub nazista-faszyta,ja tam miedzy obydwoma ruchami "robotniczo-socjalistycznymi"nie widze ale dobrze wiedziec kto kim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda co ja o tym myślę ??? 07.11.08, 20:45 >>>g-48 napisał: > W koncu sie zdecyduj czys komunista lub nazista-faszyta,ja tam > miedzy obydwoma ruchami "robotniczo-socjalistycznymi"nie widze ale > dobrze wiedziec kto kim jest.<<< No niestety Gregor nie trafiłeś! Ja zawsze twierdziłem,że rządy proletariatu prowadzą nieodwracalnie do upadłości!Jest to tylko kwestią czasu. Inną jednak kwestią jest robienie kariery na proletariacie czyli na ich barach co niektórym pięknie wyszło! Ale do dzisiaj "żremy" te pomyje, które uwarzono w ramach owych 21 postulatów sierpniowych.Teraz one jeszcze wychodzą czkawką obecnie rządzącym.(świeży przykład z awanturą w Sejmie o emeryturach) Ale ja zawsze uważam,że jak ktoś sobie piwa nawarzy to niech je żłopie! A ty cztery litery zabrałeś i zadowolony krytykant jesteś? Oj nieładnie,nieładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: co ja o tym myślę ??? 08.11.08, 00:20 Ja zawsze twierdziłem,że rządy proletariatu prowadzą nieodwracalnie do upadłośc > i!Jest to tylko kwestią czasu. Oj nie Jozek Ja sie poplacze!Uwazaj bo jestes z swoja glupota na rowni pochylej czy znowu chcesz pstryczka w ten komunistyczny nochol. Chyba pamietasz jeszcze cos pisal o pierwszym i najmlodszym prezydencie na NOwym Bytomiu?I chyba wiesz ze zyja jeszcze ludzie z tego okresu? Inną jednak kwestią jest robienie kariery na proletariacie czyli na ich barach > co niektórym pięknie wyszło! Masz racje!Gratuluje ci kariery! Ale do dzisiaj "żremy" te pomyje, które uwarzono w ramach owych 21 postulatów s > ierpniowych.Teraz one jeszcze wychodzą czkawką obecnie rządzącym. (świeży przykł > ad z awanturą w Sejmie o emeryturach) > Ale ja zawsze uważam,że jak ktoś sobie piwa nawarzy to niech je żłopie! A ty cz > tery litery zabrałeś i zadowolony krytykant jesteś? Oj nieładnie,nieładnie! No pewnie zlop to piwo jako "wielki "dzialacz SOLIDARNOSCI A ze tacy jak ty beda "kariere" robic na barkach robotnikow (proletariat wiaze mi sie z "lumpenproletariatem" do ktorego i ciebie zaliczam)to wiedzialem juz na poczatku roku 1982.Tak samo wiedzialem jak bedzie powstawac nowa "solidarnosc" a do tego moich czterech liter bylo mi za szkoda.Jasne KOMUCHU! Odpowiedz Link Zgłoś
marynik Re: co ja o tym myślę ??? 08.11.08, 12:31 Gregor weż ty sie za pisanie jakiejs ksiązki - jak tak wszsytko wiesz o socjalixmie, komuniźmie i komuchac, proletraicie itp. Może kurde przebijesz marksa , Engelsa, Lenia i jeszcze wielu innych. Welej te swoje żale w książce - może przynajmniej na tym zarobisz. Ale odpiperz sie juz od tego formu. Bo "zasruwosz" każdy wątek Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: co ja o tym myślę ???-marynik 08.11.08, 20:15 Gregor weż ty sie za pisanie jakiejs ksiązki Dziekuje to robi moj kolega.no wez se na loczy bryle zebys poczytal kto te sprawy zasrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: co ja o tym myślę ??? 08.11.08, 13:39 No widać Gregor,że ci ulżyło! Inaczej mówiąc miałeś szczytowanie i mam nadzieję ,że nie poplamiłeś klawiatury? Więc ślę ci pozdrowienia, nieustające zresztą ale sympatyczne.Jak komuch komuchowi,którego tylko śmierć może wyzwolić....lub komputer z internetem! Napisz jeszcze coś.Może o czwartkowych obiadach gdzie sprzątałes talerze u Ramaji? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: co ja o tym myślę ??? 08.11.08, 20:15 No widać Gregor,że ci ulżyło! A merytorycznie rechtorku? Odpowiedz Link Zgłoś
lernest Re: co o tym myślicie??????? 08.11.08, 23:22 g-48 napisał: > W koncu sie zdecyduj czys komunista lub nazista-faszyta,ja tam > miedzy obydwoma ruchami "robotniczo-socjalistycznymi"nie widze ale > dobrze wiedziec kto kim jest. Ciekawy jestem jak mnie odbierasz? Od razu ci zaznaczę,że proletariat mnie szczypie,partie zwisają a katole denerwują do potęgi bo źle pracuję ale dobrze się modlą! Jako prywatna inicjatywa wolę jednak bezbożników bo im się robota w reku pali! Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: co o tym myślicie??????? 08.11.08, 23:27 Ciekawy jestem jak mnie odbierasz? Pytasz to odpowiem.Oglednie jestes taki warszawski cwaniak ktory obojetnie komu wlezie do ....byle miec korzysc.Wlaziles kiedys komunista a teraz kto da wiecej.Rozgarniety ?!Na poziomie Jozka.Ot poppolity cham. Od razu ci zaznaczę,że proletariat mnie szczypie,partie zwisają a katole dener > wują do potęgi bo źle pracuję ale dobrze się modlą! > Jako prywatna inicjatywa wolę jednak bezbożników bo im się robota w reku pali! Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Ja nie myslę, ja wiem!!! 09.11.08, 11:10 >>>g-48 napisał: >..... obojetnie komu wlezie do ....byle miec korzysc.Wlaziles kiedys > komunista a teraz kto da wiecej.Rozgarniety ?!Na poziomie Jozka.Ot > poppolity cham.<<< Otóż szanowny Gregorze ostrożnie z tym chamstwem.Większym niż TY na pewno nie jestem.Ale jest takie powiedzenie, że do chama trzeba być chamem bo inaczej nie zrozumie!A jak nie zrozumie to łopatą do głowy,łopatą! Chociaż ja uważam,że najlepsze efekty osiągnęło by się przez przywalenie!Ale i tak by się do ciebie dostosować człowiek musi schamieć! Życzę ci miłej niedzieli i jak będziesz jadł deser to pomyśl o mnie i o Rudzie Ślaskiej i o tym ile żeśmy stracili,że nas opuściłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Jozek ty maly intrygancie! 09.11.08, 18:06 Otóż szanowny Gregorze ostrożnie z tym chamstwem.Większym niż TY na pewno nie j > estem.Ale jest takie powiedzenie, że do chama trzeba być chamem bo inaczej nie > zrozumie!A jak nie zrozumie to łopatą do głowy,łopatą! Chociaż ja uważam,że naj > lepsze efekty osiągnęło by się przez przywalenie!Ale i tak by się do ciebie dos > tosować człowiek musi schamieć! Widzisz Jozek ja twoje chamstwo co do mojej osoby(na wirtualnym polu) udowodnilem ci i twoje intryganckie zagony.Twoja przynaleznosc partyjna jest twoim wyborem(nie religia i nie wiara) i twoja PARTIA mordowala i glodzila spoleczenstwo robotnicze a wiec kto jest tym chamem?! Czy ja tu na tym forum kiedys grozilem twojej rodzinie ?TY TO ROBILES!Czy mam ci to znowu pod nos podlozyc? Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Gregor ty duży intrygancie! 09.11.08, 19:21 Zmień płytę bo to już jest starte i przegrane! Wiesz ile milionów ludzi pomordowała święta inkwizycja, której ty jesteś przedstawicielem? A jacy to byli mistrzowie w torturowaniu,głodzeniu i likwidowaniu mądrzejszych od siebie.Mówili,że to poganie to stosy płonęły bezlitośnie! Chcesz przykłady to ci podam? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: do intryganta Jozka 09.11.08, 19:57 A jacy to byli mistrzowie w torturowaniu,głodzeniu i likwidowaniu > mądrzejszych od siebie.Mówili,że to poganie to stosy płonęły bezlitośnie! Chces > z przykłady to ci podam? Mowimy o historii najnowszej ktora sami my przezylismy czy wyciagamy czasy Stalina i Hitlera tez? Wiesz ile milionów ludzi pomordowała święta inkwizycja, której ty jesteś przeds > tawicielem? Mialbys trudnosci z podaniem stu przykladow a ty mowisz o miliuonach?! Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda dosuper intryganta Gregora 09.11.08, 20:42 Tutaj Gregor masz przykład myślenia człowieka, który rozumuje tak jak ty: wiadomosci.onet.pl/1859953,11,item.html A co inkwizycji ponoć świętej to poczytaj w Wikipedii. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Jozek -stanales w rozwoju! 09.11.08, 21:44 A co mnie obchodzi intrygancie i ignorancie GOrski czy tam jakis murzyn? Ty mi objecales cos o milionowych ofiarach inkwizycji!Moze tej Stalinowsko-Hitlerowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Ależ bardzo proszę.... 10.11.08, 23:04 ...Gregor! Wedle życzenia masz to na początek: Jimmy Swaggart w swojej książce „Catholicism” pisze; „Kościół Rzymsko –Katolicki zamordował około dwudziestu milionów ludzi w czasach działania Inkwizycji”. (Oczywiście dotyczy to tylko Europy!) Natomiast w krajach zamorskich na przestrzeni zaledwie dwóch wieków, w „Imię Boga” wymordowano około pięćdziesięciu milionów tubylców! W samym Meksyku – dwanaście milionów! Wszystko to działo się – jak pisze Schopenhauer –„in maiorem Dei Gloriam” a ponadto dlatego, że kto nie był chrześcijaninem tego nie uważano za człowieka. c.d.n. Autora tego tekstu i tytuł książki mogę ci przesłać drogą mailową.Czy sobie tego życzysz Gregor? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Ależ bardzo proszę.... 10.11.08, 23:39 Jozek czy wysililes sie przynajmniej na zaspokojenie ciekawosci kto to byl ten twoj idol Jimmy Swaggart? Ty masz rzeczywiscie zachwiany proces myslowy jezeli powolujesz sie na takich autorow,"Trybune Robotnicza"/z braku papieru toaletowego"chetnie"kupowana/ czy tez"Nie" czy w koncu "Fakty i mity" Jeszcze poprostu nie dorosles /lub dziecinniejesz/ do precyzyjnego myslenia. Niestety nie znalazlem zyciorysu tego super autora w jezyku polskim: de.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Swaggart Czym was tam karmia w tej lewackiej partii`?! Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Ależ bardzo proszę.... 11.11.08, 22:32 I znowu Gregor chcesz pójść na łatwiznę a to se ne da! Napisałem ci: "Autora tego tekstu i tytuł książki mogę ci przesłać drogą mailową." a ty mi piszesz o papierze toaletowym nie podając jednak jeszcze kilku tytułów,które zdecydowanie są przed tymi, które wymieniłeś. Nie ja zatem jestem autorem tych słów tylko ktoś inny! A tutaj masz dalej co tam między innymi na temat inkwizycji jego autorstwa wyczytałem: 1. Dwudziestoletnia Joanna d’Arc została postawiona przed sądem oskarżona o czary 30 maja 1431 roku została skazana na śmierć na stosie. Wyrok wykonano w Rouen. 2. Jan Hus –reformator religijny, krytyk KrK, czeski bohater narodowy. Spalony w Rzymie po błyskawicznym procesie w 1415 roku! 3. Giordano Bruno, filozof włoski, obrońca teorii Mikołaja Kopernika, Dell’ infinito universo e mondi, został uwięziony przez inkwizycję w 1592 roku. Nie wyrzekł się swoich poglądów mimo tortur i osiem lat później spalono go na stosie, po zatwierdzeniu wyroku przez papieża Klemensa VIII. c.d.n. życząc ci dobrej nocy pozostaję z szacunkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Ależ bardzo proszę.... 12.11.08, 00:55 pl.wikipedia.org/wiki/Joanna_d'Arc Nabili ci do lba w tym UML-Poczytaj jak to wygladalo.No na razie masz trzy wyroki a na koncu te cdn smiem myslec ze jak wezmiesz tych"skazanych" na peczki po 100tys to moze dojdziesz do tych milionow. Z Wolyniem i Stalinem nie bedziesz mial tyle trudnosci i to historia nowsza tez dowodow bedzie wiecej.Na historie sredniowiecza jestes Jozek rzeczywiscie za mocno uposledzony. Odpowiedz Link Zgłoś
lernest Re: co o tym myślicie??????? 11.11.08, 13:49 No i nie dokończyłeś myśli Grzesiu! Czyli utwierdzasz mnie w przekonaniu,ze bezbożnikom robota w rękach się pali a ci drudzy dobrze się tylko modlić potrafią? A poza tym informuję po raz kolejny,że jako gorol i prywaciarz nigdy nikomu nie właziłem do przysłowiowych czterech liter! Jak już to raczej oni mnie i to wcale nie komuniści bo takich nie znałem ale przedstawiciele czarnej mafii. A czy dawałem to już moja sprawa ale przecież jak można coś odpisać? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: co o tym myślicie??????? 11.11.08, 14:47 A poza tym informuję po raz kolejny,że jako gorol i prywaciarz nigdy nikomu nie > właziłem do przysłowiowych czterech liter! > Jak już to raczej oni mnie i to wcale nie komuniści bo takich nie znałem ale p > rzedstawiciele czarnej mafii. > A czy dawałem to już moja sprawa ale przecież jak można coś odpisać? Widzisz lernest ja srodowisko prywaciarzy znalem za czasow PRL i teraz.Jak to wszystko lecialo bylem dobrze wciagniety w te sprawy poniewaz mialem kolegow z tego srodowiska a i zona prowadzila czesto w czasie nieobecnosci wlascicielki jej zaklad.Dlatego zrob mi przyjemnosc i nie wchodz mi cwaniaczku warszawski na odciski bo moge byc bardzo nie przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
lernest Re: co o tym myślicie??????? 12.11.08, 23:03 g-48 napisał: > Widzisz lernest ja srodowisko prywaciarzy znalem za >czasow PRL i teraz.Jak to wszystko lecialo bylem dobrze wciagniety w >te sprawy poniewaz mialem kolegow z tego srodowiska a i zona >prowadzila czesto w czasie nieobecnosci wlascicielki jej zaklad A skąd Grzesiu wiesz, że jestem z Warszawy? I cwaniak od razu? no,no! Ciekaw jestem ile twoja żona nakradła w czasie nieobecności własciciela? No przyznaj się i powiedz nam tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: co o tym myślicie??????? 13.11.08, 00:29 Ciekaw jestem ile twoja żona nakradła w czasie nieobecności własciciela? po pierwsze to chamie zostaw moja zone w spokoju! Twoje chamstwo i cwaniactwo to tylko moze byc warszawskie. Jedno ci jeszcze raz obiecuje ze jak cie trafie w tej durnej koszulce w Plazie to za wszorz i zaciagne cie do dwoch prywaciokow z dziada pradziada zeby ci mogli osobiscie powiedziec co o tobie mysla. Droge bedziesz mial bliska bo w polowie ul.J.Dabrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś