ale tylko na forum z relacja!
Witam Was dziewczyny kochane! Teskno mi do Was okropnie, mimo, ze ...
Ziemia cypryjska okazala sie przyjazna i urocza. Przeprowadzka - statkowa - przebiegla bezproblemowo. Kartony cale i zdrowe dotarly z moimi skarbami na wyspe

Przeprowadzka samolotowa, osob 2 i psa rownie radosnie i szczesliwie

Z gory machalam w strone MYKONOS - bylo widac?!
Zadomowilam sie bardzo szybko, ale ja mam taka cyganska nature wiec to bylo oczywiste. Mieszkanie jest cudne, budownictwo tutaj zdecydowanie jest na plus. A sama okolica ... mieszkamy w takim trojkacie bermudzkim zlozonym z 3 turystycznych miejscowosci, mieszkamy w tej najspokojniejszej. Jest cudnie

To co mnie zaskoczylo to wszechobecny angielski: ja do pani w miesnym po grecku, pani do mnie po angielsku! Jedynym minusem jest brak laikow ... koszmar! warzywka tylko z marketu, albo warzywniaka, ale ceny i jakos ta sama w obu. Skonczyly sie domowe soczki z pomidorkow po 50centow! Brak mi i produktow i tej atmosfery!
I wielu rzeczy mi brak

Jakis czas temu Canal Plus nadawal Moja Wielka Grecka Wycieczka, jak uslyszalam piosenke Meliny Mercuri i zobaczylam Akropol to lzy same sie zakrecily!
Niby brudne, paskudne te Ateny, te strajki itd, ale kurcze ... kawalek serca tam zostawilam!
Ciesze sie, ze z wieloma z Was mam ciagle kontakt!