08.11.10, 16:07
Witam!
Może ktoś z was podróżował z Grecji tranzytem przez Zurich?
Interesuje mnie wasza opinia na temat lotniska.Zwłaszcza jak daleko jest od terminalu przylotów do odlotów.Znalazłam fajny lot do Polski,ale mam mało czasu na przesiadkę.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bachula_gr Re: Zurich 08.11.10, 19:16
      Pierwszy lot szesciomiesiecznej Zoski byl SWISSEm z Salonik do Zurichu a nastepnie do Krakowa, powrot ta sama trasa. Lotnisko jest super zorganizowane, nie przypominam sobie aby hektary dzielily hale przylotow od hali odlotow, korytarze transferowe byly swietnie oznakowane i nawet nasz wielki wozek sie miescil.
      Z lotniska najpiej wspominam 'family zone'- wielka bawialnia, sala z kilkunastoma przewijakami, mokre chusteczki, pampersy, podgrzewacze do sloiczkow- rewelacja. Tak nam sie tam spodobalo wtedy, ze gotowi bylismy spoznic sie na lot pod Wawel wink))

Tu sobie pomyszkuj:
      www.zurich-airport.com/
      • monikagano55 Re: Zurich 09.11.10, 08:04
        Dziękuję bardzo bachula pozdrowionka
    • orangewomen Re: Zurich 10.11.10, 08:04
      Mozna prosic o namiar na lot? Co to za linie lotnicze?
      Oczywiscie jak zwykle na ostatnia chwile poszukuje lotu do Polski na grudzien i ceny zwalaja mnie z nog. I niestety podczas tych poszukiwan nie wpadlam na zadne przez Zurich. Z gory dziekuje.
      • monikagano55 Re: Zurich 10.11.10, 09:03
        Służę informacją.Lot jest z Salonik do Warszawy przez Zurych w terminie 05-14.12
        05.12
        04.50 Saloniki 06.10 Zurych
        07.15 Zurych-09.06 Warszawa

14.12
        19.45 Warszawa 21.50 Zurych
        22.35 Zurych 01.45 Saloniki
        koszt biletu w obie strony= 193e
        Poszukaj lotów na www.airtickets.gr
        lub www.pamediakopes.gr
        www.myhellas.com
        Najtańsze bilety są na www.airtickets.gr
        POZDRAWIAM