annagno
22.02.11, 21:11
Czesc Dziewczeta.Wpisywalam sie tu jakis czas temu na liste nowych forumowiczek,ale nie bylam odtad zbyt aktywna.Szczerze mowiac to czasu mam strasznie malo ostatnio,bo po rocznym urlopie macierzynskim wlasnie wrocilam do pracy. Ja jeszcze nie w Grecji,na razie w Irlandii,ale juz wlasciwie zaczynamy sie pakowac. Mam pytanie i prosbe zarazem do tych z Was,ktore moge powiedziec mi pare slow o tym jak sie zyje w Kalamacie. Tak sie zlozlo, ze byc moze to tam bedziemy mieszkac, wlasciwie to decyzja nalez od nas i mozemy wybrac jakiekolwiek miejsce ,ktore z roznych powodow najbardziej nam pasuje no i wlasnie wyglada na to,ze ta Kalamata nam pasuje. Ja ososbiscie nigdy tam nie bylam, ale nawet jak pojade,to przeciez od razu nie wyczuje jak sie tam zyje,czy ludzie zyczliwi, jake sa zalety jakie wady.Przede mna bardzo powazna zyciowa decyjzja,wiec mam nadzieje ze zrozumiecie moja prosbe. Jak sie nikt nie odezwie to ja tu i tak wroce i sie bede udzielac,ale juz w innych tematach. Pozdrawiam z Dublina.