Dodaj do ulubionych

Sąd w Larisie

18.09.12, 10:56
Witam. Mam ogromną prośbę, a mianowicie potrzebuję numer telefonu do sądu w Larisie. Szukałam w internecie, ale nie znalazłam. Drugie moje pytanie to, czy w Grecji w okresie letnim sierpień-wrzesień sądy są nieczynne? Dziękuję z góry za odpowiedz. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • morulik Re: Sąd w Larisie 18.09.12, 14:42
      δικαστηρια
      • morita11 Re: Sąd w Larisie 13.10.12, 07:40
        Kope lat, Hania smile
        • bachula_gr Re: Sąd w Larisie 13.10.12, 16:54
          morita11 napisała:

> Kope lat, Hania smile

Wlasnie, wlasnie. Bedzie happy end?
          • bebiak Re: Sąd w Larisie 13.10.12, 18:38

> Bedzie happy end?

W sądzie????

Cześć Hania_Eleni smile
            • bachula_gr Re: Sąd w Larisie 13.10.12, 18:53
              bebiak napisała:
              > > Bedzie happy end?
              >
              > W sądzie????
              >
              No a co? Historia byla/jest niebanalna i wielowatkowa, wiec czemu nie?
              • hania_eleni1 Re: Sąd w Larisie 17.10.12, 13:38
                Sytuacja z Jorgosem już jest dla mnie wyjaśniona. Fakty okazały się bardzo złe. Chociaż przynajmniej znam prawdę. Ale nie o tym tu pisać. Pytałam czy sądy w Grecji latem nie pracują. Pozdrawiam.
                • mamalal-ka Re: Sąd w Larisie 17.10.12, 23:04
                  OPA! Wyczuwam złość !
                • synnefianka Re: Sąd w Larisie 06.11.12, 23:49
                  Witaj Haniu. Z tymi sadami to nie wiem, o co dokładnie pytasz... bo jako takie to latem byly otwarte. Nie zebym tam miala jakas sprawe do zalatwienia, ale pamietam ze byla afera na cala larisowsa wies, bo podobno ktos zadzwonil i powiedzial ze jest bomba. Wtedy cale towarzystwo pod krawatami wyleglo na sasiadujacy plac..., a potem przenioslo sie do pobliskich kafeterii w centrum, no bo przeciez jakos musieli zrelaksowac sie po takim stresie... wink. Wniosek: klodki na sadzie latem napewno nie zakladaja...
                  • hania_eleni1 Re: Sąd w Larisie 07.11.12, 10:50
                    Dziękuję Ci bardzo za odpowiedz. Tak właśnie myślałam że sąd był latem otwarty, ale ktoś próbuje mi od lat wciskać kity, tylko dlatego że nie mam możliwości z bliska sprawdzać czy to prawda czy nie. Pozdrawiam.
                    • bachula_gr Re: Sąd w Larisie 07.11.12, 15:07
                      To, ze budynek sadu bylo otwarty nie oznacza niestety, ze przebywajacy (lub nie) w nim prawnicy pracuja. A zwlaszcza w Grecji i zwlaszcza w sierpniu np.
                      • hania_eleni1 Re: Sąd w Larisie 07.11.12, 16:50
                        Tak, bachula, lecz potem zaczęło się to przeciągać na połowę września. Zresztą potem sama tam zadzwoniłam, odebrała kobieta i potwierdziła że sąd pracuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka