miskaaa11
16.12.10, 18:42
Witajcie,
od jakiegoś czasu przeszłam na zioła to najrozsądniejsze co mogłam zrobić bo długiej antybiotykoterapii i dużej candidzie;/
Mam do was kilka pytań w związku z leczeniem się ziołami...
1. czy na ziołach często się wyprozniacie ? czy jest przyśpieszona przemiana materii??
2. jak u was wyglądają postępy w leczeniu szczególnie u tych co byli na abx jak ja, a potem weszli na zioła. Czy odrazu jest tylko poprawa i lepiej czy są schody znowu...
3. Pytanie również do tych co mieli problem z candida na ziołach i biały język . jak to wygląda po leczeniu ziołami i jaki jest czas oczekiwania na ewentualna poprawę przy stosowaniu diety priobiotyków itd.
4. Oraz pytanie czy po cat's clav mieliście problemy żołądkowo - jelitowe albo w ogóle po ziołach.
5. Ostatnie pytanie jak wyglądają u was sprawy kardiologiczne na ziołach. ja z tego co pamiętacie miałam ogromne problemy kardio potem po 8m na abx ustąpiły zaczęły wracać i po nalewce ze stephani znow ustąpiły ale odkąd miesiąc temu skończyła mi się nalewka i czekam na zioła to wszystko wraca bóle, walenie serca , puls roztrzęsienie.;/
Strasznie mi drżą mięśnie ręce nogi ogólnie wszystkie czy też ktoś tak ma...
Jest dużo objawów , które minęło po abx, a teraz na ziołach zaczęło znów wracać nie wiem czy mam sie martwic bo nie czuje sie najlepiej ostatnio z tyloma objawami cieszyłam się dobrym samopoczuciem, a teraz znów problemy i nie wiem czy to dobrze czy też tak mieliście?
Z góry dziękuję wszystkim za jakiekolwiek cenne uwagi.
Pozdrawiam,