ekoma.wroc 01.10.11, 09:37 Czy ktoś wie, gdzie dostanę Minocyklinę. W apotheke przeczytałam, że jest obecnie nieosiągalna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rdk69 Re: Minocyklina 01.10.11, 11:11 www.apotheke-fortuna.de/apotheke-home/kontakt.html?no_cache=1 Musisz się dogadać drogą emailową. Nie mają formularza zamówień. Możesz pisać po polsku, nie powinno być z kłopotu. Odpowiedz Link
ninaspi Re: Minocyklina 11.09.12, 13:17 Kochani potrzebna pomoc dla "ciemnej masy" .Muszę zamówić minocyklinę , a w ząb nie rozumiem niemieckiego. Potrzebuje mamiary na aptekę , gdzie można bez problemu kupić mino (polska recepta) i gdzie mogę rozmawiać w języku ang. lub (najlepiej ) w języku polskim. Odpowiedz Link
pinusia00 Re: Minocyklina 04.10.11, 18:15 Witam - ekoma -napisz do mnie na gabienka@poczta.fm Odpowiedz Link
ninaspi Re: Minocyklina 11.09.12, 13:33 Chętnie odkupię mino, jeżeli ktoś ma na zbyciu choć trochę Odpowiedz Link
ninaspi Re: Minocyklina 11.09.12, 15:03 Goldpharma.com Czy ktoś zamawiał z tej apteki? Czy apteki respektują pol.recepty? Odpowiedz Link
yanomc Re: Minocyklina 11.09.12, 17:13 kupowałem na recepte wystawiona przez lekarza w polsce i respektuja polskie recepty ale je oddaja tylko cos tam pani notowała w komputerze byłem osobiscie w Gorlitz Odpowiedz Link
iwi-32 Re: Minocyklina 11.09.12, 17:17 Napisz do mnie na maila gazetowego iwi-32@gazeta.pl , ja też jestem na etapie zamawiania minocykliny i napiszę Ci co i jak Odpowiedz Link
ayurveda101 Re: Minocyklina 11.09.12, 17:38 apo@baerenapo.de ich konto bankowe Baeren-Apotheke Goerlitz IBAN: DE82 8505 0100 0000 0522 72 BIC: WELADED1GRL ich dane Baeren-ApothekeInh.: Thomas Neumann e.K.Tel.: 03581-3851-0 An der Frauenkirche 2HRA Dresden 2329Fax: 03581-3851-25 02826 GoerlitzUst.-Id: DE 173 752 855E-mail: info@baerenapo.de mają minocyklinę i szybko wysyłają, należy przeskanować receptę i wysłać na maila, normalną wysłać pocztą i pieniądze na przelew. Ja swoją dostałem w ciągu 5 dni roboczych. Odpowiedz Link
ninaspi Re: Minocyklina 12.09.12, 08:14 Dziękuje za pomoc. Tym razem mino przywiezie kolega, który odwiedza Berlin w tym tygodniu. Następnym razem będe mordować się z apteką internetową sama. Odpowiedz Link
deathrone Re: Minocyklina 21.09.12, 10:34 Przez jakiego posrednika robicie przelewy? W moim banku koszt przelewy 30 euro to 60 zl Odpowiedz Link
iwi-32 Re: Minocyklina 07.10.12, 20:54 Proszę powiedzcie, czy w przypadku minocykliny należy unikać nabiału, tak jak w przypadku tetracyklin? No i jak ją stosować, wiem tylko,że po jedzeniu... Odpowiedz Link
metroo Re: Minocyklina 20.11.12, 16:15 czy ktoś może poratować Minocykliną? nawet kilka listków jak nie cale opakowanie, zaplacę albo oddam zamówilam z Fortuny w niemczech,ale bardzo dlugo to trwa i boję się,ze mi nie dojdzie, bo mieli dwie opcje,jako przesylka ubezpieczona za 17 euro i zwykla za 8,9 euro, oczywiście wybralam bez ubezpieczenia,ale nie wiedzialam,że ta zwylka będzie wyslana bez rejestracji, zarówno wcale mogli jej nie wyslać,niby wyslali 10 listopada,ale żadnego potwierdzenia podzielcie się informacjami,jeżeli zamawialiście z tej apteki i w takiej formie wysylki,czy mam szansę dostać te leki, czy prawie tysiak poszedl sobie w siną dal Odpowiedz Link
metroo Re: Minocyklina 08.12.12, 14:24 metroo napisała: > czy ktoś może poratować Minocykliną? > nawet kilka listków jak nie cale opakowanie, > zaplacę albo oddam > zamówilam z Fortuny w niemczech,ale bardzo dlugo to trwa i boję się,ze mi nie d > ojdzie, > bo mieli dwie opcje,jako przesylka ubezpieczona za 17 euro i zwykla za 8,9 euro > , > oczywiście wybralam bez ubezpieczenia,ale nie wiedzialam,że ta zwylka będzie wy > slana bez rejestracji, > zarówno wcale mogli jej nie wyslać,niby wyslali 10 listopada,ale żadnego potwie > rdzenia > podzielcie się informacjami,jeżeli zamawialiście z tej apteki i w takiej formie > wysylki,czy mam > szansę dostać te leki, > czy prawie tysiak poszedl sobie w siną dal Proszę o poradę,moje abx nie dotarly z Niemiec z apteki Fortuna,mija dziś 4 tydz od wyslania przez nich,tak naprawdę to nie jestem pewna czy wyslali bo nie mają żadnego potwierdzenia, czy mogę na nich jakoś wymusić zwrot pieniędzy? czy ktos zamawial z tej apteki albo innej i mial też taki problem, jeżeli ktos ma jakiś pomysl,co moge zrobić, proszę o kontakt na metroo@gazeta.pl Odpowiedz Link
baska192 Re: Minocyklina 20.11.12, 17:26 Powinnas dostac ,z tego co wiem zdarzaja sie poslizgi ale wszyscy dostaja.Wiesz jak to jest z poczta. Odpowiedz Link
metroo Re: Minocyklina 20.11.12, 17:40 Basieńko kochana wiem jak dziala poczta,tylko martwi mnie to,że zaplacilam im 2 listopada,przelew dostali i receptę,a nawet tego nie potwierdzili, dopiero po moim mailu 8 listopada potwierdzili,ze dostali i że leki wyślą w piątek 9 listopada teraz się okazuje znowu po moim mailu,ze wyslali 10,nie wiem czy tam poczty są otwarte w sobotę, także mam obawy, ale jak ktoś mnie poratuje minocykliną to wytrwam w czekaniu Odpowiedz Link
baska192 Re: Minocyklina 20.11.12, 17:55 To rzeczywiscie troche dlugo..Na ile dni masz jeszcze ? Odpowiedz Link
metroo Re: Minocyklina 20.11.12, 18:20 na trzy dni, mam jeszcze zapas Unidoxu ale też niewielki, i ewentualnie tym go zastąpię może jednak ktoś poratuje tą minocykliną Odpowiedz Link
fasolka_88 Re: Minocyklina 20.11.12, 18:38 i mam pytanie po ile kupujecie minocykline? Odpowiedz Link
metroo Re: Minocyklina 20.11.12, 19:08 jestem z Warszawy, a mino kupowalam po 22,09 euro opakowanie 100 szt 50 mg, Fasolka a masz na zbyciu? Odpowiedz Link
baska192 Re: Minocyklina 20.11.12, 19:30 Aniu ja Ci moge wyslac ale wiesz jak ze mna jest. Odpowiedz Link
metroo Re: Minocyklina 20.11.12, 19:43 baska192 napisała: > Aniu ja Ci moge wyslac ale wiesz jak ze mna jest. Wiem Basieńko i bardzo ci dziękuję za chęci, fajna z ciebie koleżanka Odpowiedz Link
metroo Re: Minocyklina 20.11.12, 19:46 fasolka_88 napisała: > Na zbyciu nie, mogę pożyczyc na jakis czas no to super, Fasolka a też jestes z W-wy, napisz do mnie na gazetowego to się umówimy,albo daj mi swój adres mailowy-czy gazetowy masz aktywny? Odpowiedz Link
fasolka_88 Re: Minocyklina 20.11.12, 19:46 nie, jestem z krk, ale jak cos to moge ci jutro wysłac gazetowy mail mam aktywny Odpowiedz Link
metroo Re: Minocyklina 20.11.12, 20:00 fasolka_88 napisała: > nie, jestem z krk, ale jak cos to moge ci jutro wysłac gazetowy mail mam akt > ywny napisalam Odpowiedz Link
wladyslaw-8-4 Re: Minocyklina 23.11.12, 17:45 Minocyklina jest to antybiotyk należący do tetracyklin.Polskim odpowiednikiem jest doxycyklina która jest tak samo skuteczna, przekonałem się sam.Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę tetracykliny i się wszystko wyjaśni.Po co stwarzać sobie problemy z zakupem (cena) oraz z wysyłką. pozdrawiam wszystkich Władysław. Odpowiedz Link
mab62 Re: Minocyklina 23.11.12, 19:15 Uwielbiam osoby,które "wszystko"wiedzą! Władysław jesteś wielki! Odpowiedz Link
dx771 Re: Minocyklina 23.11.12, 21:01 Zawsze myślałem że polska "Doksycyklina" jest polskim odpowiednikiem niemieckiej "Doxycycline" Odpowiedz Link
mir.aa Re: Minocyklina 03.01.16, 15:41 Została mi po leczeniu Minocyklina 50mg 137szt. odstąpie po cenie. Data ważności do 06/2018. Ktoś potrzebuje? Proszę o info na priv na.motyle@gmail.com , właściwie już jutro mogłabym z tym leciec na poczte. Odpowiedz Link