Dodaj do ulubionych

moje suplementy + mms

01.02.14, 12:46
cats claw now foods
czarny orzech w plynie now foods
prenatal power witamins
magnez now foods 400mg
wit b compleks now foods 50mg
wit d w kropelkach 4000
koenzym q 10 now foods 400
wit c mse
paraprotex
omega 3 6 9 now foods
moje pytanie czy lykac wszystko razem czy jakos to rozdzielic czasowo bo narazie biore tak;

rano cats claw 2 tabl
paraprotex 2 tabl
wyciag z orzecha 1 szklanka

poludnie cala reszta suplementow i na wieczor
znowu cats claw + witamina c
+ codziennie pije czystek

czy mieliscie herksy po zazyciu mmsa ?
czekam jeszcze na chlorelle i wyciag z kolendry na usuwanie toksyn
Obserwuj wątek
    • chemdog Re: moje suplementy + mms 01.02.14, 18:42
      Miałem ledwo przeżyłem i do teraz choruje i choroba nabrała rozpędu ultra po mmsie.....za duża dawka była
      • 5borelka Re: moje suplementy + mms 03.02.14, 00:34
        A gdzie ten mms sie kupuje? W internecie malo jest informacji na ten temat... To czasem nie jest jakas niesprawdzona substancja, ktora moze wiecej szkod narobic niz pozytku??
        • chemdog Re: moje suplementy + mms 03.02.14, 11:01
          Sprawdzona jest warto poczytać na co i po co...JA z niemieckiej Strony zamawiałem orginalny ale już dziękuje za efekty itp.Bezpieczniejsze pewniejsze o 100% są zioła jak ktoś ma słaby organizm to nie polecam nigdy nie wiadomo kiedy się za dużo łyknie.JA improwizowałem i dochodziłem do maks dawki i efekt jest taki że 3 tydzień się pozbierać nie mogę.
        • aqarel Re: moje suplementy + mms 03.02.14, 11:19
          5borelka napisała:

> A gdzie ten mms sie kupuje? W internecie malo jest informacji na ten temat... T
          > o czasem nie jest jakas niesprawdzona substancja, ktora moze wiecej szkod narob
          > ic niz pozytku??

5Borelka, czytasz etykiety na produktach, czy coś jest bezpieczne jaki jest skład i zastosowanie?
          Jeśli tak to tu masz namiary na np. karta informacyjna a następnie karta produktu.
          www.mexeo.pl/_php/upload/pdf/81.pdf
          karty produktu dwutlenek chloru
          • chemdog Re: moje suplementy + mms 03.02.14, 11:40
            www.mmsjimhumble.ubf.pl/viewpage.php?page_id=14 tutaj masz wszystko wytłumaczone.....co i jak mi boreliozy nie zabiło hehe ale próbować można
            • aqarel Re: moje suplementy + mms 03.02.14, 14:11
              MMS: Cudowny roztwór czy koń trojański? Decyduje twoje ciało i DNA ...są odnośniki do dokumentów
        • emarlen5 Re: moje suplementy + mms 03.02.14, 21:40
          Najlepiej sama szukaj informacji na temat MMS. Szukaj na innych forach gdzie opisują ci, którzy to stosowali.
          Nie kieruj się opinią jednej czy dwóch osób bo nigdy nie wiadomo co tymi ludźmi kieruje, wyrób sobie własną opinię z większej ilości komentarzy.
          Wiadomo, ze jeśli ktoś miał boreliozę kilka-kilkanaście lat i ledwo żył, brał do tego antybiotyki i zapodał sobie jeszcze duże dawki MMS to nie dziwię się , ze miał jazdy i mógł poczuć się jeszcze gorzej.
          I jeszcze jedno, jeżeli ktoś nie potrafi dostosować się do zaleceń typu : należy zawsze zaczynać od jednej kropli - tylko na wejście zapodaje 5 kropli, po godzinie następne 5 itd to lepiej niech się za MMS nie bierze.
          Aqarel jest żałosny wklejając informację o chlorze, MMS to 28% CHLORYN SODU sprzedawany w buteleczkach o pojemności 100 ml, ostatnio znalazłam buteleczki 10 ml po 10 zł.
          Ja bralam MMS, podawalam synowi, zyjemy, mamy się dobrze, tylko trzeba stosować się do zaleceń a nie szaleć.
          I przede wszystkim trzeba się dokładnie zapoznać z działaniem MMS.
          • aqarel Re: moje suplementy + mms 03.02.14, 22:03
            Nie zabraniam, nie nakłaniam, staram się nie szkodzić.
            Borelka5 zapytała "To czasem nie jest jakas niesprawdzona substancja, ktora moze wiecej szkod narobic niz pozytku??" podałem linki i to wszystko.
            podam link do chloryn sodu karta produktu
            Zapewne sprzedawcy MMS(chloryn sodu) dodają, do sprzedawanych buteleczek,w/w kartę produktu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka