02.03.14, 19:29
czy ktos mial jakies skutki uboczne po tym leku?
zastanawiam sie czy mnie dopadły czy moze jakis herx od zdychajacych grzybow? dzis dopiero 2 dzien stosowania a ja sie czuje fatalnie, czuje ucisk w zoladku, jakby na klatce piersiowej ktos mi polozyl jakies ciezary. dzis na wieczor chyba nie wezme dawki. Mialam brac 2x1. jutro rano wezme i zobaczymy...
ktos mial podobnie?
Obserwuj wątek
    • sesila77 Re: orungal 03.03.14, 12:04
      Kiedyś wcześniej brałam, nic się nie działo. A właściwie z jakiego powodu to bierzesz, rozumiem, że grzyb a z tego co pamiętam ja brałam, kiedy miałam jakieś wątpliwości w związku z grzybem na paznokciach. ty chyba nie leczysz się zbyt długo. pozdr
      • princessa.of.persia Re: orungal 03.03.14, 12:58
        to prawda niezbyt dlugo ale co rusz dopada mnie grzybica pochwy po abx i nie moge jej wyleczyc.stad orungal.
        • sesila77 Re: orungal 03.03.14, 14:20
          Ja używam profilaktycznie ecovag dopochwowo, myślę, że działa bo nie mam problemu z grzybem w tej okolicy.
          • princessa.of.persia Re: orungal 03.03.14, 14:54
            a mi takie preparaty nie pomagaly.tez stosowalam i nic to nie dalo.po prostu chyba nigdy nie wyleczono mnie do końca i ciągle grzybica w miejscach intymnych powracala.mam nadzieje ze teraz lek pomoże. dzis czuje sie juz lepiej. moze to byl herx... albo organizm sie przyzwyczail do leku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka