Dodaj do ulubionych

Cała prawda o dr Nemo vel Zielarz vel Altrebo itd

24.10.14, 11:04
Rozpoczołem ciekawa i merytoryczną dyskusję na " Borelioza alternatywnie"

Po 24 h zostałe zbanowany - jak się okazuje na tym ""niezależnym forum wszelkie wątpliwości odnośnie olejków nemo są blokowane. Ponź strasznie złamałem regulamin i wykazałem się chamstwem i kłamstwem smile smile

Tamto forum to po prostu reklama olejków i tyle.

ZAPRASZAM DO LEKTURY:

Czy ja dobrze widzę?
 Czy ja dobrze widzę?
Odpowiedz
zielarz22 21.10.14, 19:42

Pojawił się wpis pani pies - moderatora z sąsiedniego forum.
Pięknie witamy. Nie spodziewałem się.

Jestem zaskoczony, że czyta nasze forum.
Natomiast nie jestem zaskoczony, że chce kasować, mnie już skasowała chyba z kilkadziesiąt razy. To pewnie takie stare przyzwyczajenie.
Obserwuj wątek
    • beatrisbwp Re: Cała prawda o dr Nemo vel Zielarz vel Altrebo 24.10.14, 11:28
      Mnie to nie dziwi! Bo każdy myślący człowiek i trochę kumajacy, zorientuje się ze to wszystko to ściema! I napedzanie klientów...
      A co mnie dziwi, to to że moderatorzy TEGO forum nic z tymi nie robią! Wystarczy kogoś zablokować i tyle. Forum ma być uczciwe, przejrzyste i ma być tu porządek.... Tylko ze o tym zapomniano
    • anonimicus Jan Wojcierowski - drnemooils.com, olejki.net 24.10.14, 13:38
      Registry Billing ID: P-JJJ10476
      Billing Name: Jan wojcierowski Jan wojcierowski
      Billing Organization:
      Billing Street: pszowska 149
      Billing City: wodzislaw slaski
      Billing State/Province:
      Billing Postal Code: 44-300
      Billing Country: PL
      Billing Phone: +48.324561248
      Billing Phone Ext:
      Billing Fax:
      Billing Fax Ext:
      Billing Email: jawo@hot.pl

Tak mieszka dr Nemo:

https://i58.tinypic.com/2r5w84i.png
      • anonimicus Re: Jan Wojcierowski - adertising 24.10.14, 13:41
        www.yelp.com/biz/jawo-wojcierowski-jan-wodzis%C5%82aw-%C5%9Bl%C4%85ski
        • 1bernard1 Re: Jan Wojcierowski - adertising 24.10.14, 16:20
          Nemo tutaj nie mieszka!:

...Dobra wiadomość to taka, że skończył medycynę, jest lekarzem internistą. Zła to taka, że nie mieszka i nie przyjmuje w Polsce, nie zna języka polskiego. Od lat zajmuje się fitoterapią, od paru lat leczy też olejkami. Mnie wyleczył z grzybicy i wspiera mnie w walce z boreliozą. Od moich znajomych wiem, że pomógł wielu innym osobom. Przez bardzo wiele miesięcy usiłowałem go namówić do udzielania porad pacjentom z Polski. Wiąże się to z wieloma problemami. Język, odległość, niedopuszczalność wirtualnych wizyt. Ale te problemy chyba zostały rozwiązane i dr.Nemo bo tak chce być nazywany będzie udzielać porad...."

sites.google.com/site/olejkidrnemo/specjalisci
          • anonimicus Re: Jan Wojcierowski - adertising 24.10.14, 16:37
            Te Wojecriowsk, nie kompromituj się!
            • 1bernard1 Re: Jan Wojcierowski - adertising 25.10.14, 18:36
              Nasz moderator nie dorasta zielarzowi/altrebo z drugiego forum - na tamtym zostałem zbanowany po 12 godzinach smile smile A ponoć nasze forum jest nieprzyjazne. Cała moja wina polegała na tym że nie wierzę w istnienie dr Nemo smilesmile A tamto forum to nie jest forum dr Nemo więc wątpliwości nie są czymś zakazanym.

Zielarz/dr Nemo/ Jan W. funkcjonuje u nas już chyba z 2 lata - choć pół forum wyzwał od złodziei i kłamców.

Jeszcze jedna ciekawostka wątpienie w istnienie dr Nemo = pochwała nantybiotykoterapi smilesmilesmile
              • citizen68 Re: Jan Wojcierowski - adertising 26.10.14, 19:12
                Mnie też szybciutko zbanował Zielarz ze swojego forum. Nie pisał bym tego ale właśnie dostałem maila od osoby która mi napisała że została zbanowana po kilku godzinach od napisania że.....olejki u niego nie zadziałały i po wskazaniu strony dr Nemo chwali się że jest lekarzem.

www.lukasbiggie.website.pl/index.html
                Nemo/Zielarz teraz wypiera się że dr Nemo to lekarz (zmienił koncepcję marketingową) ale nie zdążył pozamykać stron ze starą wersją pochodzenia dr Nemo:

"...Po pierwsze po co kłamać - nie lekarz, wielokrotnie jest o tym na stronie napisane, że nie lekarz...."

...Ostatnie zdanie wstępu do forum " Nie tolerujemy chamstwa, kłamstwa..."

Kłamiesz, że przedstawia się jako lekarz, niedługo napiszesz, że obiecał Ci wyleczenie z boreliozy albo, że leczy falami tylko nie chce się publicznie przyznać...

forum.gazeta.pl/forum/w,248393,155205541,,Czy_ja_dobrze_widze_.html?v=2

NIESTETY NA BORELIOZIE CORAZ WIĘCEJ OSÓB PRÓBUJE ZAROBIĆ A ZIELARZ JEST PODRĘCZNIKOWYM PRZYKŁADEM
                • 1bernard1 Nemo to mystyfikacja???? 27.10.14, 18:48
                  Zielarz wszystkich którzy twierdzą że mieli informacje o tym że Nemo to lekarz wyzywa od kłamców i oszustów i że za kilka dni wszystko się wyjaśni (nemo mu przesyłał kilka wersi tekstu na stronę) a przecież na jego stronie jest wyraźnie napisane że jest lekarzem!!!!!!!:

Ponieważ być może będziecie Państwo zainteresowani moimi usługami dlatego chcę napisać parę słów o sobie. Mam 50 lat, mieszkam w Europie, ukończyłem studia medyczne, z zawodu jestem lekarzem medycyny, specjalność internista. Jednakże nie będę się z Państwem kontaktował jako lekarz,

Co jest grane ??????????
                  • antyfonka Re: Nemo to mystyfikacja???? 27.10.14, 20:55
                    A ten to kto?
                    kombinator z oil AC3
                    Kombinował na kolejnym forum , nie było chętnych na gratisowa oliwę AC3
                    • antyfonka Re: Nemo to mystyfikacja???? 27.10.14, 21:11
                      Żeby nie było zarzutu, że coś reklamuję, ciągle piszę o pieniądzach i chcę osiągnąć korzyści materialne to dlatego każdemu zainteresowanemu mogę wysłać jedną buteleczkę olejku AC3 zupełnie gratis, łącznie z przesyłką zwykłym listem. Proszę napisać do mnie na priv (skorzystaj z opcji PW). Ponieważ na forum jest paru praktykujących zielarzy butelki będą oznaczone tylko i wyłącznie symbolem AC3, bez żadnych innych nazw więc można dać do spróbowania jako własny wyrób.
                      Namawia do oszukiwania.
                      www.google.pl/search?q=olejku+AC3&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&gfe_rd=cr&ei=FKZOVNLvMIGwOvzHgYgN&gws_rd=ssl
                      • 1bernard1 Re: Nemo to mystyfikacja???? 28.10.14, 00:40
                        Jest już DWÓCH DR NEMO!!!!!!!!!!!!

Wszystko się wyjaśniło - jeden jest lekarzem:

A drugi (ten od Zielarza) nie jest lekarzem:

drnemooils.com/

Obaj mają ciut inne adresy mailowe.

Który jst prawdziwy???????

• zielarz22 Re: Nemo to mystyfikacja???? 28.10.14, 09:21
                          Czy dr Nemo jest, był lekarzem to dowiemy się niebawem. Według mnie można się było spytać, czy też dało się zorientować prowadząc z nim korespondencję.
                          Oczywiście żadna z osób piszących w tym wątku tego nie zrobiła bo nie stosowała olejków.

To, że na jednej stronie jakaś osoba przedstawia się jako lekarz a na innej stronie z innym adresem mailowym i internetowym jakaś inna osoba już nie jest lekarzem jest przecież całkiem normalne.

Po to są różne adresy abyśmy mogli się odróżniać. Stronę X może prowadzić Kowalski a stronę y Nowak. Każdą z tych stron mogła prowadzić inna osoba. Jest to przecież naturalne ale chyba nie dla wszystkich.
                          Dr Nemo to jedynie marka handlowa sprzedawanych olejków.

Kłamstw anonimicusa szkoda komentować podobnie jak działań tolerujących to moderatora. Niedługo to niektórzy z forumowiczów będą się zastanawiać w którym to oknie urzęduje dr Nemo. Każdy jadący ul.Pszowską może sprawdzić, że dom pana W. ma wyraźny numer na budynku.
                          • citizen68 Re: Nemo to mystyfikacja???? 28.10.14, 17:19
                            zielarz22 napisał:

>
                            > Po to są różne adresy abyśmy mogli się odróżniać. Stronę X może prowadzić Kowal
                            > ski a stronę y Nowak. Każdą z tych stron mogła prowadzić inna osoba. Jest to pr
                            > zecież naturalne ale chyba nie dla wszystkich.
                            > Dr Nemo to jedynie marka handlowa sprzedawanych olejków.

No to która strona jest stroną prawdziwego dr Nemo.
                            Ja pisałem na tą drugą i dostałem nr konta pana Jana Wojnarowskiego. Czy to oszust czy prawdziwy Nemo???

Proszę podać gdzie należy pisać aby się skontaktować z Nemo.

Rozmumiem że nieuczciwe osoby klonują stroę i na własną rękę sprzedają podróbkę olejków dr Nemo?
                          • citizen68 Re: Nemo to mystyfikacja???? 28.10.14, 17:59
                            zielarz22 napisał:

> Czy dr Nemo jest, był lekarzem to dowiemy się niebawem.

> To, że na jednej stronie jakaś osoba przedstawia się jako lekarz a na innej str
                            > onie z innym adresem mailowym i internetowym jakaś inna osoba już nie jest leka
                            > rzem jest przecież całkiem normalne.

Każdą z tych stron mogła prowadzić inna osoba. Jest to przecież naturalne ale chyba nie dla wszystkich. Dr Nemo to jedynie marka handlowa sprzedawanych olejków.
                            >

Namieszałeś - w jaki sposób dowiemy się kim jest Nemo skoro Nemo to WIELE osób?????
                          • 1bernard1 Zielarz znowu mija się z prawdą.... 29.10.14, 08:36
                            zielarz22 napisał:

> To, że na jednej stronie jakaś osoba przedstawia się jako lekarz a na innej str
                            > onie z innym adresem mailowym i internetowym jakaś inna osoba już nie jest leka
                            >
                            > Po to są różne adresy abyśmy mogli się odróżniać. Stronę X może prowadzić Kowal
                            > ski a stronę y Nowak. Każdą z tych stron mogła prowadzić inna osoba. Jest to pr
                            >

Z NAJNOWSZEJ STRONY DR NEMO TEŻ WYNIKA ŻE NEMO TO LEKARZ:

….Ze względów formalno – prawnych informuję, że nie występuję jako lekarz, nie udzielam porad lekarskich….Udzielam porad nie jako lekarz, bo przez Internet i bez badania nie wolno tego robić…..

NEMO NIE JEST POLAKIEM:

…..Zawsze odpowiadam na każdy list. Podkreślę słowo zawsze. Ponieważ często pracuję przez tłumacza to trochę trwa…

STARA STRONA I NOWA TO TEN SAM NEMO A NIE JAK MÓWI ZIELARZ ŻE TO RÓŻNI RÓŻNI NEMO:
                            Z powodu kłopotu z administratorem zmieniłem adres mojej strony internetowej. Aktualny to oczywiście: drnemooils.com Poprzednia strona www.essentialoils.pl jest nieaktualna, podobnie jak adres mailowy.

PROSZĘ ZIELARZU NIE MÓWIĆ ŻE JESTEŚMY KŁAMCAMI I OSZUSTAMI!!!

• anonimicus Re: Cała prawda o dr Nemo vel Zielarz vel Altrebo 28.10.14, 18:10
      Jak spotkam dr Nemo to mu jebnę z bańki. A ty zielarz wypad stąd.
      • 1bernard1 Re: Cała prawda o dr Nemo vel Zielarz vel Altrebo 28.10.14, 19:58
        anonimicus napisał:

> Jak spotkam dr Nemo to mu jebnę z bańki. A ty zielarz wypad stąd.

Rozumien twoją desperację - sam byłem ciężko chory i do tego mam kogoś bliskieego w ciężkim stanie. Nie ma więc nic bardziej wk... niż to że ktoś w żywe oczy traktuje nas za stado baranów które można wydoić. Jednak lepszym wyjściem będzie zbanowanie tego Zielarza. Moderator nie wiem na co czeka.

tak jak Ty sledzę poczynania tego pana który stworzył nemo:

1. Najpierw jako lekarza z kaukazu który za jego pos rednictwem (pomoc w tłumaczeniu ankiet i dystrybucji olejków) pomaga Polakom.

2. Potem już nie jako lekarz i nie jako cudzoziemiec.

3 A teraz to już jest firma Nemo i sprzedawców/konsultantów jest kilku.

• miroslaw111 Re: Cała prawda o dr Nemo vel Zielarz vel Altrebo 28.10.14, 22:40
          a borellie wyleczy z 2miesiące ? to wtedy mnie nie interesuje czy polak rusek czy niemiec
          • 1bernard1 Re: Cała prawda o dr Nemo vel Zielarz vel Altrebo 28.10.14, 23:55
            miroslaw111 napisał:

> a borellie wyleczy z 2miesiące ? to wtedy mnie nie interesuje czy polak rusek c
            > zy niemiec

Dla Ciebie jest wiarygodna "osoba" która w 2012 jest lekarzem z Kaukazu w 2013 jest już Polakiem a teraz to występuje pod postacią kilku? Uważasz że możesz zaufać komyuś takiemu kto ci sprzedaje cudowne olejki o niewiadomym składzie?

Równie dobrze mozesz zaufać akwizytorowi który chce ciebie leczyć choć dzień wcześniej był u Ciebie z pościelą ...
            • 1bernard1 Zielarz znowu mija się z prawdą... 29.10.14, 09:03
              zielarz22 napisał:

>
              >

Z NAJNOWSZEJ STRONY DR NEMO TEŻ WYNIKA ŻE NEMO TO LEKARZ:

….Ze względów formalno – prawnych informuję, że nie występuję jako lekarz, nie udzielam porad lekarskich….Udzielam porad nie jako lekarz, bo przez Internet i bez badania nie wolno tego robić…..

NEMO NIE JEST POLAKIEM:

…..Zawsze odpowiadam na każdy list. Podkreślę słowo zawsze. Ponieważ często pracuję przez tłumacza to trochę trwa…

STARA STRONA I NOWA TO TEN SAM NEMO A NIE JAK MÓWI ZIELARZ ŻE TO RÓŻNI RÓŻNI NEMO:
              Z powodu kłopotu z administratorem zmieniłem adres mojej strony internetowej. Aktualny to oczywiście: drnemooils.com Poprzednia strona www.essentialoils.pl jest nieaktualna, podobnie jak adres mailowy.

PROSZĘ ZIELARZU NIE MÓWIĆ ŻE JESTEŚMY KŁAMCAMI I OSZUSTAMI!!!

• presleyova Re: Cała prawda o dr Nemo vel Zielarz vel Altrebo 29.10.14, 11:30
      Nemo- Lekarz i Nemo- nielekarz i inne wcielenia Nemo/ Marka olejków/ inne ściemy będą mieć okazję do ujawnienia się w takiej oto imprezie:

www.iseo2015.org/
      To jak, Nemo, umawiamy się na spotkanie w tamtym miejscu i w podanym czasie?

Nemo, sremo, pierdactwa i inne głupizdy- ludzie nie są tacy głupi, jak Ty myślisz, NEMO!!!!

• chemdog Re: Cała prawda o dr Nemo vel Zielarz vel Altrebo 29.10.14, 11:52
        Zamiast się dzielić konkretami bo ludzi chorych przybywa są zieloni w temacie jakieś nowości w suplementach,ziołach.lekach by dobra wiedza poszła dalej to gadka się toczy w sprawie takiego gówna powiem krótko sam od siebie bo coś wiem na temat ziół,leków i olejków że można sobie powcierać w bolące miejsca z maścią np.żywokostową zwiększy działanie i ulży każdy olejek ma działanie inne poczytać nie chce mi się pisać pójdę dalej do antybiotyków w stanach dodają aby brać na krętki Clovanol jest to udowodnione że tłucze krętki,bartonellę i inne zwiększa penetracje leków w tkankach dawkę ustala ściśle lekarz nie jakiś Nemo i inne bajery.Do jelitowo razem z Marshmallow root się to bierze bo jest silnie piekący i żołądek by spalił. www.northamericanherbandspice.com/product/clovanol-1-fl-oz/.Powiem dalej że jeśli ktoś wierzy że olejki wyleczą go z boreliozy i koinfekcji jest niepoważny ale wynika to z niewiedzy i próbowania wszystkiego bo może pomoże.Więc warto zakończyć temat skupić się na faktach pomaganiu a nie pierdoleniu o olejkach jakiegoś Nemo który nie istnieje.Czuwająca nad forum powinna zakończyć te rozmowy bo jest to zaśmiecanie forum i kasować i wywalać ludzi którzy mącą i naciągają na resztę kasy nie ważne czy jest to 5 zł czy 500 ale jest to naciąganie i kłamstwo.Widzę co się dzieje nie udzielałem się w temacie nigdy ale miarka się przebrała mam dość lekarzy i innych frajerów którzy żerują na ludzkiej naiwności i głupocie i nieraz niewiedzy ale możemy razem jako większa grupa usunąć takie coś z forum bo one ma służyć ludziom i być przyjazne a nie że jest to pole do walki i zarabiana kasy na rzeczach które nie leczą chorób odkleszczowych.Nie które są pomocne jak z oregano i wspomniany clovanol np.Ale te frajerskie mieszanki nie leczą i nie będą leczyć tylko mogą jeszcze nam namieszać bardziej.Więc głos pozostawiam Szefostwu forum
        • 1bernard1 Re: Cała prawda o dr Nemo vel Zielarz vel Altrebo 29.10.14, 12:17
          Wątek powinien zostać jako ostrzezenie. Nie będziemy zbawiac świata i walczyć z wszelkim naciaganiem ale nie POZWOLIMY robić tego na tym forum!!!

Na forum Candida, Bolekioza alternatywnie, olejki, i innych portalach niech zielarz sobie sprzeaje co chce!!!
          • presleyova Re: Cała prawda o dr Nemo vel Zielarz vel Altrebo 14.01.15, 20:36
            I w górę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka