Dodaj do ulubionych

Moje leczenie

22.06.15, 17:33
Poczatki byly koszmarne,nie bylam w stanie wyjsc z domu ,bo mdlalam
chodnik uciekal spod nog,sztywnosc karku ,silne bole glowy ,kosci ,stawow
zeber,lopatek ,zaciskanie klatki piersiowej ,krecenie w glowie,rozlegulowany rytm serca,
plyn w osierdziu,zapominalstwo,padaczka pokleszczowa,sztywnosc ciagniecie sciegien,bole szczypiace miesni ,bole wezlow chlonnych i wiele innych koszmarnych objawow.
W trakcie leczenia 1 dzien na miesiac byl w miare przez kilka lat.Bylo bardzo ciezko

Od zeszlego roku ,antybiotyki pulsacyjnie
Obecnie od 3 miesiecy jestem bez antybiotykow i tak chce wytrwac do jesieni.
Co zostalo: szczypanie rak i bole calych rak,ostatnio bole w lopatkach,zapominalstwo,brak skupienia,depresja po utracie Syna.
Moze teraz powinnam pobrac antybiotyki ,ale tak jest dobrze bez nich ze az sie nie chce,poczekam az mnie rpzycisnie bardziej ale mam nadzieje ze cale lato wypoczne od leczenia.
Obserwuj wątek
    • fionka21 Re: Moje leczenie 22.06.15, 18:31
      Elu, miło czytać, że wreszcie jest Ci lepiej, tyle sie wycierpiałaś. Mam nadzieję, że będzie juz tylko lepiej smile

Pozdrawiam smile
      • sayitnow Re: Moje leczenie 22.06.15, 18:44
        depakinko, też mam przerwę. i też jest lepiej niż na abx-ach. człowiek może odetchnąć. objawy jednak przypominają, że trzeba powrócić do leczenia..
        trzymam kciuki
        • bodex4 Re: Moje leczenie 22.06.15, 19:04
          Pulsy to fajna rzeczsmile

Warto nie za późno wracać do kolejnych pulsów - najlepiej zanim bakterie znowu mocno się rozsieją (pewnie akurat do jesieni). Może po drugim pulsie remisja będzie trwała dłużej?
      • depakinka11 Re: Moje leczenie 22.06.15, 20:16
        fionka21 napisała:

> Elu, miło czytać, że wreszcie jest Ci lepiej, tyle sie wycierpiałaś. Mam nadzie
        > ję, że będzie juz tylko lepiej smile
        >
        > Pozdrawiam smile

Bardzo dziekuje Skarbiesmile
        • depakinka11 Re: Moje leczenie 22.06.15, 20:21
          Ech ,jeszcze nie dopisalam o objawie ,ktory mi bardzo dokucza bol piety rwacy
          i przy chodzeniu bardzo boli.
          Bede chciala wytrzymac do jesieni ,ale czy sie uda???
          Jesli wytrzymam ,to planuje takie pulsy:
          2 dni w tygodniu -Baktrim forte,Cipronex,Klacid i Tinidazol.
          I tak przez 3-do 6 mieisiecy.
          Wczesniej mialam pulsy 10 dni ,nastepnie 5 dni przerwy i nie wiem ktore by bylyby
          lepsze?
          • depakinka11 Re: Moje leczenie 22.06.15, 20:29
            obecnie moje leki to:
            -Plavocorin (na krazenie dobre po stencie)
            -Acard ( na krazenie)
            -leki na nadcisnienie
            -Escitil 10 mg (na depresje)
            -Doxepina 25 mg (na depresje)
            -Atoris 30mg (na obnizenie cholesterolu)
            -Milurit 100mg (podwyzszony kwas moczowy)

Z suplementow:
            -Probiotyk Multilac 2x1
            -Toksifolina od 26-05
            Witamina C 1000mg lewoskretna
            I to wszystko narazie.
            Od nastepnego tygodnia wlacze:
            -Terbinafine
            -Orungal
            W pulsach 10 dni ,5 dni przerwa.
            -
            • polnaro Re: Moje leczenie 23.06.15, 09:18
              Wtrącę swoje 5 groszy - tylko na marginesie - otóż :1. chemiczne leki na depresję niszczą mózg, uniemożliwiają regenerację komórek nerwowych /przecież jest tak wiele naturalnych antydepresantów, mnie pomagają bardzo skutecznie/; 2. po co obciążasz wątrobę i trzustkę Atorisem, czy nie czytasz o tym cholesterolowym szaleństwie, ale...może rzeczywiście masz bardzo wysoki LDL, jednak łatwo go obniżyć bez chemii. Zachęcam do lektury, połykanie tabletek, to nic dobrego. Oczywiście kardiolog tego nie powie, bo musiałby poprowadzić leczenie wnikliwiej i całkiem inaczej.
              • xmugenx Re: Moje leczenie 24.06.15, 07:30
                Mozesz podzielic sie sposobami na obnizenie wysokiego cholesterolu oraz wyjscie z depresji w naturalny sposób?
              • depakinka11 Re: Moje leczenie 26.06.15, 19:23
                polnaro napisała:

> Wtrącę swoje 5 groszy - tylko na marginesie - otóż :1. chemiczne leki na depres
                > ję niszczą mózg, uniemożliwiają regenerację komórek nerwowych /przecież jest ta
                > k wiele naturalnych antydepresantów, mnie pomagają bardzo skutecznie/; 2. po co
                > obciążasz wątrobę i trzustkę Atorisem, czy nie czytasz o tym cholesterolowym s
                > zaleństwie, ale...może rzeczywiście masz bardzo wysoki LDL, jednak łatwo go obn
                > iżyć bez chemii. Zachęcam do lektury, połykanie tabletek, to nic dobrego. Oczyw
                > iście kardiolog tego nie powie, bo musiałby poprowadzić leczenie wnikliwiej i c
                > ałkiem inaczej.

Walczylam z cholesterolem suplementami ,ale niesiety nic nie dalo.Taki mam plan pobiore Atoris i jak mi sie unormuje cholesterol ,LDL i Trojglicerydy to wtedy odstawie Atoris i wezme znowu Wyciag z czerwonego ryzu,biore Toksyfoline bajkalska ona powinna obnizac ,ale jeszcze za wczesnie bo Toksyfolina dopiero po 3 miesiacach zaczyna dzialac.
                Jakie masz sposoby na obnizenie cholesterolu i na depresje?
                Ja poprostu nie moglam dac sobie rady po smierci jedynego Syna ,bylam blisko obledu.One mnie wyciszyly,bol,zal pozostal .Ale jakos moge funkcjonowac w miare.A dzialo sie ze mna cos okropnego ,dlatego je biore jesli znasz srodki inne ,to bardzo bede wdzieczna za pomoc.
                Pozdrawiam.
            • hashitess Re: Moje leczenie 23.06.15, 10:01
              Badała się pod kątem niedoczynności tarczycy?
              Twoje objawy pasują do niej jak ulał.
              • depakinka11 Re: Moje leczenie 26.06.15, 19:25
                hashitess napisał:

> Badała się pod kątem niedoczynności tarczycy?
                > Twoje objawy pasują do niej jak ulał.

Wyniki z krwi byly w normie.
      • przemek5a Re: Moje leczenie 24.06.15, 10:52
        Odnosnie wyjscia z depresji. Z palcem w 4 literach porada sobie ogromne dawki niacyny(najlepiej niacymidu firmy now foods gdyz nie powoduje on zaczerwieniania skory takiego jak wystepuje po intensywnym opalaniu,nazywa sie to efekt 'flusha') oraz kompleks witamin z grupy B i tutaj takze moge zdecydowanie polecic standardowa dawke preparatu now foods special one(2 tab letki dziennie) - tam tez jest mega porcja witamin z grupy B....

Po tych 2 preparatach juz po miesiacu wrocisz do zycia (jesli mialas depreche)....juz nic wspominam ze sama niacyna ma bardzo pozytywne dzialanie vs borelia...
        • depakinka11 Re: Moje leczenie 26.06.15, 19:31
          przemek5a napisał:

> Odnosnie wyjscia z depresji. Z palcem w 4 literach porada sobie ogromne dawki n
          > iacyny(najlepiej niacymidu firmy now foods gdyz nie powoduje on zaczerwieniania
          > skory takiego jak wystepuje po intensywnym opalaniu,nazywa sie to efekt 'flush
          > a') oraz kompleks witamin z grupy B i tutaj takze moge zdecydowanie polecic sta
          > ndardowa dawke preparatu now foods special one(2 tab letki dziennie) - tam tez
          > jest mega porcja witamin z grupy B....
          >
          Dzieukuej za pomoc.
          Niacyny nigdy nie bralam ,a jakie dawki radzisz?
          Witaminy z grupy B biore.
          Myslisz ,ze moge przy tych suplementach wyjsc z depresji?
          Bardzo bym chciala ,bo.... to jest okropne.

> Po tych 2 preparatach juz po miesiacu wrocisz do zycia (jesli mialas depreche).
          > ...juz nic wspominam ze sama niacyna ma bardzo pozytywne dzialanie vs borelia..
          > .
          • miroslaw111 Re: Moje leczenie 26.06.15, 20:20
            depakina11 mam tak samo akurat w ostatnich dwch latach najbliższą osobę straciłem do tego multum innych problemów życiowych o których nie wspomnę, tak moi znajomi patrzą i mówią jak możńa mieć takiego pecha ...

ja na depresje biorę chyba tylko b complex , ale ja ogólnie wszystko uzupełniłem , D3 na poziomie 70 powinna być ( poprzednie bdanie 55) zioła na pewno trochę wyciszają
            ja na to co mam i jak się czuje nie mogę narzekać, oczywiście do dobrze daleka droga

nie wiem jak będzie dalej ale z malowanej ciężkiej boreliozy drowy organizm się dżwiga,pytanie czy w pełni narazie nie wiem

• depakinka11 Re: Moje leczenie 27.06.15, 18:57
              miroslaw111 napisał:

> depakina11 mam tak samo akurat w ostatnich dwch latach najbliższą osobę stracił
              > em do tego multum innych problemów życiowych o których nie wspomnę, tak moi zn
              > ajomi patrzą i mówią jak możńa mieć takiego pecha ...
              >
              > ja na depresje biorę chyba tylko b complex , ale ja ogólnie wszystko uzupełniłe
              > m , D3 na poziomie 70 powinna być ( poprzednie bdanie 55) zioła na pewno trochę
              > wyciszają
              > ja na to co mam i jak się czuje nie mogę narzekać, oczywiście do dobrze daleka
              > droga
              >
              > nie wiem jak będzie dalej ale z malowanej ciężkiej boreliozy drowy organizm się
              > dżwiga,pytanie czy w pełni narazie nie wiem
              >
              Miroslaw bardzo Ci wspolczuje ,to jest bol do konca zycia utrata bliskiej Osoby.
              Ja mialam jednego Syna ,nie dojde juz nigdy do siebie calkowicie.Wszytsko toczy sie zza gruba szyba ,gdy ktos do mnie mowi czesto zostaje tylko echo.
    • przemek5a Re: Moje leczenie 27.06.15, 00:39
      Aby wyjsc z depresji nie wystarczy B komplex z apteki tylko cos naprawde porzadnego (dawki rzedu 1500% zalecanej normy podzielone na 3x dziennie), niacyna 3-6gram dziennie (zacznij od grama....najlepiej kupic niacynamid firmy now foods (sam zaczne go niedlugo stosowac).
      • paulina_1606 Re: Moje leczenie 27.06.15, 12:20
        Witam. Może trochę nie na temat.. pytanie kieruje do depakinka11.. czytałam wątek "do leczacych się ziołami" i widziałam jak pisałaś o pani Małgosi że jej dziękujesz ze bardzo Ci pomogła.. możesz napisać coś o braniu ziół od pani M? Bo mam ten sam problem co wy a mam dodatkowo wrzody i problemy z jelitami i nie mogę brać abx.. czy ziola są w stanie radzić sobie z chorobą? Tobie coś pomogły ? Bo chyba nie skoro cały czas robisz pulsy abx.. bardzo się boje co ze mną będzie.. jeśli mogłabyś odpisać byłabym wdzięczna

pozdrawiam serdecznie wszystkich.
        • depakinka11 Re: Moje leczenie 27.06.15, 19:04
          paulina_1606 napisał(a):

> Witam. Może trochę nie na temat.. pytanie kieruje do depakinka11.. czytałam wąt
          > ek "do leczacych się ziołami" i widziałam jak pisałaś o pani Małgosi że jej dzi
          > ękujesz ze bardzo Ci pomogła.. możesz napisać coś o braniu ziół od pani M? Bo m
          > am ten sam problem co wy a mam dodatkowo wrzody i problemy z jelitami i nie mog
          > ę brać abx.. czy ziola są w stanie radzić sobie z chorobą? Tobie coś pomogły ?
          > Bo chyba nie skoro cały czas robisz pulsy abx.. bardzo się boje co ze mną będzi
          > e.. jeśli mogłabyś odpisać byłabym wdzięczna
          >
          > pozdrawiam serdecznie wszystkich.

Ziola od p Malgosi bralam zestaw ,ale rowniez bralam antybiotyki..
          Pani Malgosia ma mocne ziola,dslugo ich nie bralam ,ale widzialam roznice u siebie gdy bralam same antybiotyki a gdy dolaczylam ziola. Mysle tak,ze wszystko razem pomoglo,wydaje mi sie ze w nasilonym stanie to same ziola nie pomoga .Gdy juz jest lepiej to wtedy mozna by bylo wprowadzic same ziola.
          Mi rowniez pomogly suplementy ,w sczegolnosci na jelita.
          • miroslaw111 Re: Moje leczenie 27.06.15, 23:30
            zgadzam się z przemek5a że duże dawki b complexu przekraczające 100-200% rda są wskazane , można szukać wśród suplementów dla sportowców np olimpu www.perfumesco.pl/olimp-vita-min-multiple-sport-mega-caps-witaminy-i-mineraly-60-kapsulek?gclid=Cj0KEQjwk7msBRCJj67khY2z_NIBEiQAPTFjvxMqKTvAm7zB3QI_FJMJN4lnYHS9F6oEnHORxxV6YncaAhc38P8HAQ
            • depakinka11 Re: Moje leczenie 28.06.15, 21:32
              miroslaw111 napisał:

> zgadzam się z przemek5a że duże dawki b complexu przekraczające 100-200% rda są wskazane , można szukać wśród suplementów dla sportowców np olimpu www.perfumesco.pl/olimp-vita-min-multiple-sport-mega-caps-witaminy-i-mineraly-60-kapsulek?gclid=Cj0KEQjwk7msBRCJj67khY2z_NIBEiQAPTFjvxMqKTvAm7zB3QI_FJMJN4lnYHS9F6oEnHORxxV6YncaAhc38P8HAQ

Dziekuje Miroslaw
              bierzesz ten komplet witamin?
              nie moge znalezc B komplex.
              Bede brala tez wit B12 zastrzyki ,jednak doktor zmienila dawkowanie mam brac przez 10 dni a pozniej 1x w miesiacu ,czy dolaczyc do tego B komplex?Jak myslisz?
              • miroslaw111 Re: Moje leczenie 28.06.15, 23:05
                depakina11 brałe vitagenix jak i ten www.sfd.pl/sklep/Olimp_Vita-Min_Multiple_Sport-opis864.html wychodził chyba nieżle cenowo( duże dawki B) alejest jeszcze jakiś lepszy tylko muszę sobie nazwę przypomnieć ja obecnie przez kłopoty , a poczęści na niezły stan zdrowia przyjmuję tylko ten www.sfd.pl/sklep/Hi-Tec_Nutrition_Vitamin_A-Z_Antioxidant_Formula-opis54.html

świetny tani supl bazowy
                niestety ha nie mogę dokładnie powiedzieć co mnie pomogło bo brałem wszystko naraz,ale na pewno któresś z grupy B były ewidentnie łagodzące objawy ale oprócz B12 nie pamiętam które , chyba folic acid niezle działał, B9 , niacyna

depakina111 któreś żródła podają ( jak ktoś ma żródło chętnie bym obejżał ) że jeśli przyjmujesz witaminę C to wit B12 z odstępem 6-12godzinnym , tak samo chlorellę
                • depakinka11 Re: Moje leczenie 30.06.15, 13:56
                  Dzieki Miroslaw,jak sobie rpzypomnisz to prosze wrzuc tutaj.
                  To nie wiem kiedy moge brac wit C ,bo ja ja biore razem z Toksyfolina 2x dziennie.
                  a witamine B12 mam zamiar brac do poludnia bede musiala brac w przychodni.
                  A dlaczego B12 musi miec taki czasowo duzy odstep?
                  • miroslaw111 Re: Moje leczenie 30.06.15, 16:07
                    C i B12 odstęp 6-12h
                    chlorerella i wit C
                    to www.proteini.si/en/vitamins-in-minerals/olimp-anti-ox-power-blend-60-capsules/ bogaty preparat ale przepraszam nie ma w nim B czyli olimp vita-min multiple sport wychodził najkorzystniej,nie trzeba w siebie ładować kilku gram proszku tabletka ma 1400mb i pełny składzik smile
                    • depakinka11 Re: Moje leczenie 22.07.15, 22:32
                      Mam wniki z wymazu z gardla ,bakterie nie wyszly ,ale wyszla Candida albicans wzrost liczne.
                      Wrazliwa jest na
                      Amfoterycyna B
                      Ekonazol
                      Ketokonazol (Nizoral)
                      Itrakonazol
                      Klotrimazol
                      Flikonazol
                      5-Fluorocytozyna
                      Mikonazol
                      Nystatyna
                      Worikonazol
                      Wiec zostaje przy Orungalu i do tego dolacze Flukonazol ,wszytko 2 x dziennie .
                      Obecnie biore antybiotyk w zastrzykach Biofuroksym na 14 dni 2 x dziennie na zapalenie oskrzeli.
                      A moze to chlamydie daja sie we znaki i objawy zapalenia oskrzeli?
                      • depakinka11 Re: Moje leczenie 24.07.15, 10:48
                        Bede brala Orungal 1x w tygodniu 4 kapsulki na raz
                        Flukonazol 2x codziennie
                        Slyszalam ,ze Orungal w taki sposob sie bierze.
                        Biore Biotrakson zastrzyki na zapalenie oskrzeli ,zadne bakterie mi z wymazu nie wyszly
                        a zauwazylam ze przy Biotraksonie jezyk ma lepszy wyglad.
                        Wydaje mi sie ,ze Candida dostala pozywke i dlatego jezyk jest w lepszym stanie.
                        Nie wiem co o tym myslec?
                        Jakie ziola sa dobre na Candide albicans?
                        • depakinka11 Re: Moje leczenie 24.07.15, 10:50
                          depakinka11 napisała:

> Bede brala Orungal 1x w tygodniu 4 kapsulki na raz
                          > Flukonazol 2x codziennie
                          > Slyszalam ,ze Orungal w taki sposob sie bierze.
                          > Biore Biofuroksym zastrzyki na zapalenie oskrzeli ,zadne bakterie mi z wymazu ni
                          > e wyszly
                          > a zauwazylam ze przy Biotraksonie jezyk ma lepszy wyglad.
                          > Wydaje mi sie ,ze Candida dostala pozywke i dlatego jezyk jest w lepszym stanie
                          > .
                          > Nie wiem co o tym myslec?
                          > Jakie ziola sa dobre na Candide albicans?
                          • polnaro Re: Moje leczenie 24.07.15, 11:55
                            Piołun, kora cynamonowca, czarnuszka, olejek herbaciany, olejek goździkowy, sok z cytryny......
                            Kwas kaprylowy.
                            O ziołach polskich czytaj na forum Luskiewnik.
                            • depakinka11 Re: Moje leczenie 24.07.15, 11:58
                              Dzieki bardzo
                              • miroslaw111 Re: Moje leczenie 25.07.15, 01:50
                                Ziola wogole extra sprawa,ja "podlewam" obecnie jakies ziola ogolne bo chwilowo na borellue malo co boore... I moja opinia o ziolach jest pozytywna chociaz nie sa to leki! Mam wrazeniw ze jezyczek po mieszancw gorKich ziol dluzej pozostaje jak trzeba
                                • depakinka11 Re: Moje leczenie 25.07.15, 14:50
                                  Miroslaw ,a jakie ziolka pijesz czy pluczesz buzie?
                                  • miroslaw111 Re: Moje leczenie 26.07.15, 10:30
                                    WItam depakina,podejrzewam ze moj stan jest zblizony do twojego mgla pozostala bole wedrujace w mniejszym wymiarze,najwiekszy problem obecnie to kolagen,nadal strzela mi kazda kosteczka i chrzastka najdrobniejsza,mimo ze od poczatku choroby stracilem ponad10kilo w zwiazky z czym stawy powinny miec lzej.roznica taka ze ja abax od piczatku leczenia nie wzialem...
                                    Depakina polecam czeste kuracje sloneczne,to naprawde leczy ,jeden z objawow depresja ulegla zmniejszeniu,nastroj dobry ,przy tym detox... I wit d rosnie
                                    z ziolek profilaktycznie glistnik,macierzanka,kora brzozy,glog,do tego w tabletkach pau darco glujozamina magnez b compex,wit c ale wszystko w malych dawkach nie tak jak pol roki kiedy 5razy na dzien polykalem,teraz nie prYwiazuje az takiej wagi,zdrowa dieta ale z powodu duzej aktywnosci nie wytrzymuje czesto i jakues ciasteczko lodzik czy kebab sie przewinie, piwko w normie,nie apominam jedna k o czosnku kiszonkach ,oblozenie jezyka niestety jest co dobitnie swiadczy o aktywnej boreliozie( prEciez przed choroba.moglem zjesc 5paczkow i bylo git teraz po jednym wchodz grzybej) po czyszczenu jjezyka mam pol dnia rozowy, naturalnie imbir,kurkuma wszyysrko to dosypuje do potraw, lemonki Powodu braku sezonu staram sie zamieniac n grejpfruty, od poczatku choroby jem duzo omega3
                                    • depakinka11 Re: Moje leczenie 26.07.15, 20:24
                                      miroslaw111 napisał:

> WItam depakina,podejrzewam ze moj stan jest zblizony do twojego mgla pozostala
                                      > bole wedrujace w mniejszym wymiarze,najwiekszy problem obecnie to kolagen,nadal
                                      > strzela mi kazda kosteczka i chrzastka najdrobniejsza,mimo ze od poczatku chor
                                      > oby stracilem ponad10kilo w zwiazky z czym stawy powinny miec lzej.roznica taka
                                      > ze ja abax od piczatku leczenia nie wzialem...
                                      > Depakina polecam czeste kuracje sloneczne,to naprawde leczy ,jeden z objawow de
                                      > presja ulegla zmniejszeniu,nastroj dobry ,przy tym detox... I wit d rosnie
                                      > z ziolek profilaktycznie glistnik,macierzanka,kora brzozy,glog,do tego w tablet
                                      > kach pau darco glujozamina magnez b compex,wit c ale wszystko w malych dawkach
                                      > nie tak jak pol roki kiedy 5razy na dzien polykalem,teraz nie prYwiazuje az tak
                                      > iej wagi,zdrowa dieta ale z powodu duzej aktywnosci nie wytrzymuje czesto i jak
                                      > ues ciasteczko lodzik czy kebab sie przewinie, piwko w normie,nie apominam jedn
                                      > a k o czosnku kiszonkach ,oblozenie jezyka niestety jest co dobitnie swiadczy o
                                      > aktywnej boreliozie ( prEciez przed choroba.moglem zjesc 5paczkow i bylo git te
                                      > raz po jednym wchodz grzybej) po czyszczenu jjezyka mam pol dnia rozowy, natur
                                      > alnie imbir,kurkuma wszyysrko to dosypuje do potraw, lemonki Powodu braku sezo
                                      > nu staram sie zamieniac n grejpfruty, od poczatku choroby jem duzo omega3

Miroslaw,wydaje mi sie ze oblozony jezyk nie swiadczy o borelce tylko o bakteriach lub grzybie .Mi z wymazu bakterie nie wyszly ,Candida albicans mi wyszla wiec przypisuje to do Candidy
                                      Sloneczko kocham i kocham sie opalac,wiec nie mam brakow sloneczkasmile
                                      Ja z sup[li obecnie biore witamina B complex,witamina C,toksyfolina,probiotyk Biotyk,Hepatil.
                                      Zamierzam zamowic kolagen w proszku tam gdzie zamawiam toksyfoline.
                                  • miroslaw111 Re: Moje leczenie 26.07.15, 10:43
                                    A wydaje mi sie ze wiekszosc suszow moze miec male ale pozytywne znaczenie na candide i na pewno nawet kale dawki cukru typu pomidor juz ja zachecaja do wzrostu, zielone ,czerwone herbatki ,coenzym caly czas bo te komorki jednak trzeba pobudzac a ty jakie popijasz?
                                    • depakinka11 Re: Moje leczenie 26.07.15, 20:19
                                      miroslaw111 napisał:

> A wydaje mi sie ze wiekszosc suszow moze miec male ale pozytywne znaczenie na c
                                      > andide i na pewno nawet kale dawki cukru typu pomidor juz ja zachecaja do wzros
                                      > tu, zielone ,czerwone herbatki ,coenzym caly czas bo te komorki jednak trzeba p
                                      > obudzac a ty jakie popijasz?
                                      Miroslaw ja popijam tylko czystek ,herbat nie pije a od zielonej bardziej jakosc jezyk ciemny.
                          • sayitnow Re: Moje leczenie 26.07.15, 15:44
                            ja brałam orungal 2 x 1, codziennie, przez miesiąc
                            poza olejkiem goździkowym i cynamonowym jeszcze olejek z oregano
                            do picia pau d'arco
                            poza kwasem kaprylowym olej kokosowy, do jedzenia łyżeczką wink
                            do płukania ust baikadent
                            • depakinka11 Re: Moje leczenie 26.07.15, 20:25
                              sayitnow napisała:

> ja brałam orungal 2 x 1, codziennie, przez miesiąc
                              > poza olejkiem goździkowym i cynamonowym jeszcze olejek z oregano
                              > do picia pau d'arco
                              > poza kwasem kaprylowym olej kokosowy, do jedzenia łyżeczką wink
                              > do płukania ust baikadent

Dziekuje bardzo.
                              Nie znam tego specyfiku do plukania ust ,gdzie go kupowalas?
                              I co grzybek odpuscil?
                              • sayitnow Re: Moje leczenie 26.07.15, 20:29
                                w aptece smile to lub dentosept, ewentualnie chlorchinaldin, ale najlepiej działał na moją jamę baikadent smile
                                czy odpuścił, niby tak, ale któż to wie na 100%, który objaw ma od bb, a który od grzyba..
                                • depakinka11 Re: Moje leczenie 26.07.15, 20:56
                                  a o tym co myslicie?
                                  atrzymanie i usunięcie infekcji candidą (cysta lub guz nowotworowy).

Kiedy candida opanowała system odpornościowy do takiego stopnia, że utworzyła się cysta lub guz, grzyb candidy potrzebuje dużą ilość pożywienia. Wtedy do sody dodaje się miód, melasę lub syrop trzcinowy, które candida szybko wchłania razem z sodą.

Rozpuścić 1 łyżeczkę miodu i 1 łyżeczkę sody w filiżance ciepłej wody. Pić 2 razy dziennie co najmniej przez 10 dni, lub zależnie od tolerancji organizmu. Krew i limfa muszą zmienić się na lekko alkaliczne przez taki okres, żeby zniszczyć grzyb candida. Kiedy to się stanie, cysta / guz znika.
                            • miroslaw111 Re: Moje leczenie 27.07.15, 00:49
                              sayitnow napisała:

> ja brałam orungal 2 x 1, codziennie, przez miesiąc
                              > poza olejkiem goździkowym i cynamonowym jeszcze olejek z oregano
                              > do picia pau d'arco
                              > poza kwasem kaprylowym olej kokosowy, do jedzenia łyżeczką wink
                              > do płukania ust baikadent

za mierzam kupić olej z kokosu , co znaczy ły,żeczką ? gdzie kupujesz tani niereafinowany w dużym opakowaniu ?
                              można brać wszystko tylko co to zmieni ? trochę mniej grzyba a koszty gigantyczne,czy jemy jeden pomidor dziennie czy 2kilo ciast i tak grzybek się osadza

depakina111 to candida abbicans,ale przy boreliozie w wielu przypadkach ( w tym oi ) jest przez rozchwiany system immunologiczny , czyli przed borelią wszystko w normie miesiąc po ukąszeniu kleszcza grzybek zaczął się rozsrastać...

a do p
                              • depakinka11 Re: Moje leczenie 30.07.15, 21:37
                                Dostaje zastrzyki Biofuroksym 2x dziennie na zapalenie oskrzeli.
                                Wieczorami na zastrzyk jezdze na pogotowie ,po wczorajszym zastrzyku
                                dostalam goraczki ,zrobil mi sie bardzo twardy duzy guz bardzo bolacy i swedzacy.
                                Bylam u lekarza ,ktory stwierdzil ze zrobil mi sie ropien poprzez brudno podany zastrzyk.
                                Chce cos z tym zrobic,by pielegniarka ktora mi robila zastrzyk poniosla konsekwencje.ale nie wiem gdzie sie udac
                                Za kazdym razem trzeba prosic by zaloyly rekawiczki,jedna zalozy a 10 nie.
                                Nie miesci sie w glowie by takie brudne babska udzielaly chorym pomoc!
                                • miroslaw111 Re: Moje leczenie 31.07.15, 01:15
                                  bo to jest publiczna służba zdrowia , czytaj drożna , sama musisz zadbać nikt z aciebie tego nie zrobi
                                  • juanda Re: Moje leczenie 03.08.15, 10:20
                                    trzeba dbać samemu ale z doświadczenia czasami jest to ciężko wyegzekwować
    • depakinka11 Re: Amixin IC 27.08.15, 16:35
      Czy ktos slyszal o leku Amixin IC?
      Ja go zastosuje na chlamydie i bakterie.
    • depakinka11 Re: Amixin IC 27.08.15, 16:36
      Czy ktos slyszal o leku Amixin IC?
      Ja go zastosuje na chlamydie i bakterie.
      I wirusa herpes
      • depakinka11 Re:Prosba 09.09.15, 16:55
        Bardzo prosze Osoby ,ktore stosowaly czy stosuja ekstrat
        lisci z drzewa oliwnego o opinnie ktorej firmy jest najlepszy i czy
        lepszy jest w plynie czy w kapsulkach?
        Nie moge opanowac cukru ,biore tabletke na cukrzyce,ale
        ostatnio mam bardzo wysoki cukier i chcialabym pomoc sobie tym preparatem
        • depakinka11 Re:powrot do antybiotykow:( 13.09.15, 15:17
          Mam wznowienie leczenia antybiotykami i nowe zalecenia lekarza
          Doxycyklina 2x1
          Amoksiklav 2x1
          Levoxa 2x1
          no i Orungal i zamiast Flukonazolu Nystatatyna
          Najpierw mam wzmocnic organizm przze 2 tygodnie i dopiero antybiotyki
          a tak bylo dobrze ze swiadomoscia ze nie musze ich brac ,chociaz to nie byla dluga przerwa ale...
          Moj stan wymaga leczenia sad((
          Bledne kolo ,nie wiem jak zyc ze swiadomoscia ze to juz do konca zycia?
          Wiem ,ze Wy tez borykacie sie z tym diabelstwem ,ale...
          Jadac na wizyte ,chyba ludizlam sie ,ze...
          • depakinka11 Re:Tasiemiec 24.09.15, 18:01
            Robilam badania z krwi ,wyszedl mi bomblowiec IgG 14
            Odechcialo mi sie zyc
            • igm_20_4_pmr Re:Tasiemiec 24.09.15, 18:43
              depakinka11 a cóż to takiego ?
              • igm_20_4_pmr Re:Tasiemiec 24.09.15, 18:51
                kurcze przeczytałem - współczuje to jakaś masakra ten tasiemiec sad
              • depakinka11 Re:Tasiemiec 24.09.15, 21:03
                igm_20_4_pmr napisał(a):

> depakinka11 a cóż to takiego ?
                To jest tasiemiec
            • fionka21 Re:Tasiemiec 24.09.15, 20:34
              Elu, to pewnie ON powoduje, że Twoje leczenie nie idzie.

Jak się z nim uporasz, to pewnie szybko Ci sie polepszy.

Podejdź do tego nieemocjonalnie - tak będzie lepiej!

Ściskam Cię smile
              • depakinka11 Re:Tasiemiec 24.09.15, 21:06
                Ja bardzo sie boje ,on umieszcza sie wszedzie i lekami go nie mozna wygonic.
                • fionka21 Re:Tasiemiec 24.09.15, 21:13
                  Znajdź dobrego parazytologa. Nie wiem, może O. ?
                  • depakinka11 Re:Tasiemiec 24.09.15, 21:41
                    Tak ,tylko ze musze zrobic TK wszystkich organow bo to sie wszedzie umieszcza
                    moze dlatego mam taki kaszel dziwny.
                    Jutro bede u kardiologa poprosze moze mi da skeirowanie na TK mozgu,pluc,watroby,nerek,trzustki i brzucha chociaz.
                    Prywatnie mnie na to nie stac.
                    Tego tasiemca sie wycina i dopiero podaje sie leki
                    Kontaktowalam sie z dr O.
                    Musze miec TK.
                    • fionka21 Re:Tasiemiec 25.09.15, 17:05
                      Elu, walcz o siebie! A ja trzymam kciuki smile
                      • depakinka11 Re:Tasiemiec 26.09.15, 10:31
                        Bylam wczoraj u kardiologa ,dal mi skierowanie na zdjecie pluc i eozynofilie
                        Mowil,ze przy tym powinny byc wysokie euzenofile
                        Nie mam sil walczyc,wszystko co zle mnie sie czepia.
                        wszystko co zle mnie spotyka.
                        Do zakaznika tutaj nie pojde ,bo to tumany.
                        Za duzo tego mi sie nagromadzilo ,nie podolam chyba.
    • rege1231 Re: Moje leczenie 28.09.15, 13:28
      Podasz e-maila do siebie?? Mam parę pytan?
      • depakinka11 Re: Moje leczenie Toksoplazmoza i inne 01.10.15, 20:01
        Mam wyniki
        CMV IgG 491,50 U/ml
        CMV IgM 2,04 COI
        Toksoplazmoza IgG >650,00 IU/ml
        Toksoplazmoza IgM 0,40 COI
        Borelioza IgG 3 BBU/ml
        Borelioza IgM 9 BBU/ml
        Borelioza IgM metoda Western Blot
        p 100 -ujemny
        VisE -ujemny
        p58 -ujemny
        p 41 -ujemny
        OspA -ujemny
        OspC B.s.s. -ujemny
        OspC B.afz -ujemny
        OspC B. gar1 -ujemny
        OspC B.spiel -ujemny
        p 18 B.s.s. -ujemny
        p 18 B.afz -ujemny
        p 18 B.gar1 -ujemny
        p 18 B.gar2 -ujemny
        p 18 B.spiel -ujemny
        Toxocaroza (T.canis IgG) 6 NTU
        Wynik badania immunofluorescencji posredniej
        1 Przeciwciala przeciwjadrowe : slabo dodatni :miano 1/80
        Typ swiecenia: ziarnisty
        2.Przeciwciala przeciwcytopazmatyczne :slad
        Substrat -Mosaic (IgG : Hep - 2 / Liver Monkey)
        Bablowica (Echinococcus IgG) 14 NTU dodatni jest >11
        ujemny jest < 9
        Moze ktos mial takie wyniki ?
    • depakinka11 Re: Moje leczenie 02.10.15, 20:15
      Mam bAblowice 14 NTU dodatni
      A wogole to nie wiem gdzie reszta wpisow poznikala?
    • depakinka11 Re: Moje leczenie 17.10.15, 12:40
      Badania watroby,nerek,trzustki,woreczka zolciowego sa Ok.
      Zostalo tylko TK mozgu
    • beatrisbwp Re: Moje leczenie 26.10.15, 02:27
      Depakinka jak wyniki?
    • lucjanm169 Re: Moje leczenie 26.10.15, 12:10
      Depakinko pewnie ciężki stres uaktywnił ci to świństwo. współczuję, ale chyba typowe objawy masz , a jakiś ziół nie może ci lekarz zaproponować. Ja brałem byRON WHITE , KTÓRE LeKARKA ZE STANÓW MI SPROWADZAŁA. W przerwach między kursami abx, rzeczywiście było nieźle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka