Dzień dobry zwracam się z prośbą o pomoc, otóż mam 21 lat i od jakiegoś czasu dzieją się ze mną dziwne rzeczy. Jakieś pół roku temu wylądowałem w szpitalu z powiększonymi węzłami chłonnymi , bólem w klatce piersiowym , podniesioną temperatura ... po badaniach okazało się , że również parametr mięśniowy podniesiony jest do 36 tys. Po 9 dniach w szpitalu mój stan się poprawił i zostałem wypisany w stanie dobrym do domu z zaleceniem dalszego leczenia w poradni reumatologicznej. Od jakiegoś czasu po stresujących zdarzeniach mam dziwne fascykulacje mięśni głównie stóp i łydek , tiki mięsniowe, mam szumy w uszach , bardziej strzelają mi stawy, opuchły mi stopy, czasami bolą mnie mięśnie i jestem ciągle zmęczony . Parę lat temu wbiegłem w krzaki i wyszedłem z 13 kleszczami , pamiętam , że niektórych nie udało się wyjąć do końca. Postanowiłem zrobić badanie western blot, ale niestety nic konretnego nie wyszło. Poniżej daje linki do wyników badań byłbym bardzo wdzięczny jeśli zerknie na nie i poradzi co mogę jeszcze zrobić , gdzie się udać jakie badania zrobić. Z góry bardzo dziękuje

. Wyniki :
w klasie igg
www.fotosik.pl/zdjecie/a294efd2b11170f7
w klasie igm :
www.fotosik.pl/zdjecie/3124774e78bee59e