przemekrakow 08.05.17, 08:49 Witam serdecznie, Czy ktoś z państwa leczacych się na bb starał się lub miał dziecko w czasie trwania leczenia/choroby? Jak to wygląda. Czy są lekarze którzy mogą prowadzą takie osoby? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elendu Re: Borelioza a potomstwo 08.05.17, 18:15 Z informacji, które udało mi się znaleźć, jest to możliwe, ale trzeba wcześniej uzgodnić to z lekarzem i ewentualnie zmienić schemat leczenia. Na pewno nie powinno się karmić piersią po porodzie. Tylko mleko zastępcze. Odpowiedz Link
emli7 Re: Borelioza a potomstwo 14.05.17, 17:33 Ostatnio u dr Z (Łódź) widziałam dziewczynę w ciąży. Odpowiedz Link
aleksandra1124 Re: Borelioza a potomstwo 28.05.17, 18:11 Witam, ja będąc w ciąży dawno temu zarazilam moje dzieci. Obecnie są już dorosłe i niestety mają zdiagnozowaną boreliozę..Kiedy rodziłam dzieci nie było mowy o takiej chorobie.Miałam objawy neuroboreliozy, które neurolodzy i ortopedzi połączyli ze zmianami w kręgosłupie szyjnym. Odpowiedz Link
damajah Re: Borelioza a potomstwo 01.06.17, 22:28 Ja urodziłam dwie córki chorując na Bb. Ciąże na antybiotyku, nie karmiłam. Objawów boreliozowych nie mają, badania do tej pory negatywne, ostatnie badania jednej z córek zastanawiają mnie, opisane jako ujemne ale jeden wynik budzi wątpliwość (muszę lekarza zapytać) jednak ogólnie jest dobrze (jedna 8, druga prawie 4l.) Odpowiedz Link