Dodaj do ulubionych

Szukam lekarza, okolice katowic

04.08.06, 18:13
Kochani, prosze podajcie mi jakieś namiary na mojego maila gazetowego. To dla
mnie bardzo ważne bo mam wczesną (jeszcze) boreliozę i może jakiś dobry lekarz
pomoże mi wyjść z tego. Bo jak narazie to leki muszę kombinować od różnych
lekarzy i sama zwiększam dawki. Wolałabym jednak żeby ktoś to nadzorował.
Obserwuj wątek
    • dx771 Re: Szukam lekarza, okolice katowic 05.08.06, 12:04
      Odbierz pocztę.
      • anna.zyg Re: Szukam lekarza, okolice katowic 05.08.06, 16:47
        Podaj mi prosze te namiary na lekarza, tez bardzo potrzebuję, pozdrawiam!!!
      • j.hecht Re: Szukam lekarza, okolice katowic 22.08.06, 09:01
        witam, ja tez bardzo bym prosiła o namaiar do lekarza z kat.jestem po 8tyg
        terapii i nic nie pomogłosad(..
        prosze o kontakt na maila.

j.hecht@gazeta.pl
      • amwr Re: Szukam lekarza, okolice katowic 29.12.06, 23:18
        Mam sześcioletnią córkę z boleriozą i poszukuję lekarza zajmującego się
        leczeniem boleriozy z rejony Katowic, czy mógłbym także otrzymać namiar?
    • anna.zyg Re: Szukam lekarza, okolice katowic 05.08.06, 16:12
      ja tez szukam, jak znacie to prosze dajcie znac!!!
    • anna0518 Re: Szukam lekarza, okolice katowic 05.08.06, 16:20
      Dziękuję bardzo, odebrałam pocztę, nie wiem co bym zrobiła bez was, teraz wiem
      że nie jestem samasmile)a jeśli chodzi o bioenergoterapeute to też mnie interesuje,
      bez względu na pieniądze zrobię wszystko żeby z tego wyjść.Pozdrawiam i jeśli
      będę sama miała jakiś adres lekarza to też pomogę.
      • anna0518 Re: Szukam lekarza, okolice katowic 05.08.06, 16:58
        dx771 i anna.zyg, odbierzcie pocztę, wysłałam co miałam.
        • anna.zyg Re: Szukam lekarza, okolice katowic 05.08.06, 17:00
          dziekuję kiss
      • agasn Re: Szukam lekarza, okolice katowic 05.08.06, 17:08
        ... smile Aniu, bądź tak miła i podziel się info nt lekarza w Katowicach, proszę.
        Kiedy w mojej poradni usłyszałam że najbliższy termin wizyty u lekarza to
        początek PAŹDZIERNIKA!!
        • iwanag Re: Szukam lekarza, okolice katowic 27.08.06, 15:59
          prosze o namiary na tego lekarza. ja tez szukam i nie moge nigdzie znalesc
          kogos kompetentnego. dziekuje - iwanag@poczta.onet.pl
      • agasn Re: Szukam lekarza, okolice katowic 05.08.06, 17:12
        Ja też baardzo proszę o namiary na lekarza w KTW. Najbliższy termin w
        przychodni to PAŹDZIERNIK!! sad z góry wielkie dzięki
        • tear Re: Szukam lekarza, okolice katowic 05.08.06, 23:39
          Proszę również o namiary na lekarza w tej okolicy. Dziękuje
          • off_tymon Bioenergoterapia 06.08.06, 00:56
            Hej! Apropos bioenergoterapii! Po3 tyg. brania doxy i herxach strasznych
            wziąlem sie za naturalne metody. Zioła+akupunktura. To naprawde pomaga!! Zioła
            odpowiednio dobrane do schorzenia- naturalne antybiotyki- gł. guz brzozy i
            jemioła, do tego jeszcze inne. Akupunktura wogóle z założenia jest pomoca przy
            zakazeniach. Przeciez jakos sie kiedy leczono, gdy nie znano penicylin, a
            zakaźne choroby były od poczatków. Metody naturalne wzbogacają konwencjonalne,
            konwencjonalna medycyna wypada ubogo przy naturalnej. jeydnie nie
            mozna "mieszac' metod, albo ta albo ta!
            • majka365 Re: Bioenergoterapia 06.08.06, 15:24
              Tak, leczono gdy nie było penicylin - średnia przeżywalność ... 30-40 lat.
              • off_tymon Re: Bioenergoterapia 07.08.06, 10:37
                Moze i tyle sie zylo, ale wogole wtedy bylo inne rozumienie kultury, higieny,
                medycyny. Nie koniecznie z powodu medycyny naturalnej sie zylo krocej niz dzis.
                A poza tym, to moze dziwne jest ze dzis ludzie zyja i 100 lat. Mzoe poprostu
                tak juz jestesmy naszpikowani nowoczesna medycyna, kult ciala i zdrowia
                rozwinal sie do niewyobrazalnych rozmiarow. W med. naturalnej dzis chodzi nie o
                zabicie zarazy, lecz o "zmuszenie" organizmu do wytwarzania systemu ochrony i
                do walki czystej z choroba, nie wspomagana antybiotykami, po ktorych sa i
                negatywne objawy. Leczenie ziolami, akupunktura jest nie inwazyjne, nie
                wyniszcza organizmu i nie moze zaszkodzic. Co najmniej moze po prostu nie
                pomagac. A to zalezy tez od nastawienia. Pod wieloma wzgledami medycyna
                konwencjonalna wypada blado na tle naturalnych metod. Jest wiele dowodow na to.
                Dla przykladu podam, ze znajomy mial Lambię. Dzieki kilkunastom seansom u
                chińskiego bioenergoterapeuty (akupunktura) pozbyl sie tego. Znajoma miala
                borelioze, ktora przedstawiala sie w postaci porazenia nerwow twarzy. To samo.
                Inny znajomy (narciarz) miał problemy z bólami nerwowymi ręki i dretwieniem.
                Jak sie okazalo był to objaw boreliozy. Lekarze twierdzili ze nie wyleczy tego,
                moze tylko brac leki usmierzajace bol i tzw. stopery. Słabo wypada medycyna
                konwencjonalna w obliczu med. nat. Trujmy sie dalej, otępiajmy i żyjmy?!
                • dx771 Re: Bioenergoterapia 07.08.06, 11:15
                  Masz rację metody naturalne są często odrzucane przez oficjalną medycyne,
                  podobnie rzecz się ma z radiestezją, telepatią, itp.. Jeżeli możesz to podziel
                  sie ze mną z namiarami które posiadasz, BARDZO PROSZĘ. Konwencjonalna medycyna
                  pokonała jednak wiele chorób które kiedyś były nieuleczalne. No i nasi
                  przodkowie ...nie płacili składek zdrowotnych.
                  • off_tymon Re: Bioenergoterapia 07.08.06, 13:00
                    dx771 napisałem Ci na skrzynkę, jeszce póxniej dołącze nr telefonu.
                    • anna.zyg Re: Bioenergoterapia 07.08.06, 13:06
                      ja tez prosze o informacje
                      • off_tymon Re: Bioenergoterapia 07.08.06, 13:51
                        Obejrzyj skrzynkę! smile
                        • marc_nowa Re: Bioenergoterapia 07.08.06, 17:13
                          Ja też prosze o namiary lekarza.Dziękuję
                          • off_tymon Re: Bioenergoterapia 07.08.06, 19:18
                            Wiec znajduje sie ten bioenergoterapeuta w Gorzycach pod Wodzisławiem Śląskim,
                            w drodze do grnaicy czeskiej w Chałupkach. Nr telefonu podam później- nie mam
                            przy sobie teraz. Najpierw trzeba na wizyte sie umowic telefonicznie. I to nie
                            jest lekarz lecz bioenergoterapeuta. Zaleci na zakażenie akupunkture i terapie
                            ziołami. A w szczególności gdy nie wystąpiła gorączka. pozdrawiam!
                            • artur737 Re: Bioenergoterapia 08.08.06, 16:09
                              Duzo ludzi wierzy w takie leczenie?????
                              • off_tymon Re: Bioenergoterapia 08.08.06, 16:33
                                Statystyki nie podają ile jest osób wyleczonych (sic)!. Aha no i najlepiej
                                poddac w wielką wątpliwość to czego się nie zna!
                                • off_tymon Re: Bioenergoterapia 08.08.06, 16:56
                                  Do dx771 i anna.zyg: tel podałem Wam na skrzynkę
                                • artur737 Re: Bioenergoterapia 08.08.06, 17:02
                                  No nic, dla mnie wiara w takie metody to sredniowiecze.
                  • kris687 Re: Bioenergoterapia 13.08.06, 21:05
                    Proszę takze o namiary na lekarza z Katowic jak również tego
                    bioenergoterapeuty. Z góry dziękuje.
    • agnkos5 Re: Szukam lekarza, okolice katowic 19.08.06, 07:21
      Teżpoproszę o namiar. mieszkam w okolicach Łodzi, ale do Katowic nie jest w
      końcu daleko
    • 74beata Re: Szukam lekarza, okolice katowic 19.08.06, 10:35
      prosiłabym o namiar na lekarza z okolic Katowi.
      74beata@NOSPAM.gazeta.pl
    • taliza Re: Szukam lekarza, okolice katowic 27.08.06, 17:14
      Proszę podzielcie się ze mną informacjami o lekarzach z Katowic lub okolicy.
      taliza@gazeta.pl
      • kasia758 Re: Szukam lekarza, okolice katowic 28.08.06, 13:12
        Ja tez prosze o namiry na lekarza w Katowicach. PROSZE przeslijcie dane na skrzynke
    • myszfelicja Re: Szukam lekarza, okolice katowic 25.10.06, 10:45
      Czy mogę prosić o namiary na tego lekarza?
      • kasia758 Re: Szukam lekarza, okolice katowic 26.10.06, 13:39
        tez bardzo prosze o przeslanie na skrzynke namiarow na lekarz
    • kicium Re: Szukam lekarza, okolice katowic 28.12.06, 20:25
      Kochani, prześlijcie mi namiary na dobrego lekarza.bardzo proszę.?Będę
      wdzięczna.!!!!!!
    • lukassus79 Re: Szukam lekarza, okolice katowic 02.01.07, 21:58
      Drodzy forumowicze,

Ja też gorąco proszę o namiar na kompetentnego lekarza na nŚląsku. Jak na razie
      dwóch zakaźników dokładnie badało moją wątrobę, zamiast zająć się niepokojącymi
      objawami zupełnie gdzie indziej.
      Z góry dzięki
      Łukasz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka