haga58 27.09.06, 14:04 poszukuję wondermana, bo on chyba z trójmiasta, oraz szukam lekarza ze Szczecina , Poznania lub Trójmiasta-takiego który leczy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wroteknowynick Re: zaginął wonderman? pyt. o instytut w Gdyni 27.09.06, 14:41 napisz do niego wonderman@gazeta.pl Odpowiedz Link
tosho Re: zaginął wonderman? pyt. o instytut w Gdyni 27.09.06, 14:54 Napisałem Ci namiary na lekarza z Poznania. Odpowiedz Link
elfox Re: zaginął wonderman? pyt. o instytut w Gdyni 27.09.06, 15:26 tosho. moglbym rposic rowniez o namiar do lekarza w poznaniu? za chwile bede mial wyniki i musze wiedziec co i gdzie. z gory dziekuje! Odpowiedz Link
artur737 Re: zaginął wonderman? pyt. o instytut w Gdyni 27.09.06, 17:40 Wonderman zniknal juz jakies 7 miesiecy temu. Na emaile tez nie odpowiada. Odpowiedz Link
haga58 Re: zaginął wonderman? pyt. o instytut w Gdyni 27.09.06, 17:44 dzięki tosho, dalej brak inf o instytucie? czemu? Tam powinni być światli ludzie? Odpowiedz Link
artur737 Re: zaginął wonderman? pyt. o instytut w Gdyni 27.09.06, 17:47 Powinni, ale byly z tym jakies problemy z tego co wiem. Wonderman sie u kogos leczyl, ale sam kierowal swoja terapia a lekarz w zasadzie tylko przepisywal to o co ten go prosil. Odpowiedz Link
tosho Re: Wonderman sie odnalazl 24.11.06, 19:35 Stonefly odnalazl wondermana w Gdyni. Chyba sie spotkaja, zeby pogadac. Wonderman byl na protokole marshalla ale mu nie pomogl (chociaz nie wiem czy wszystkiego pilnowal jak trzeba - nie znam sie na protokole). Generalnie nie wyzdrowial ale ponoc pomogla mu amoksycylina. Probowal tez rulidu z biseptolem ale nie pomogl. Zdaje sie, ze caly czas bierze jakies antyb. Stonefly szuka i pyta sie gdzie moze wiec natrafil na Wondermana. Odpowiedz Link
artur737 Re: Wonderman sie odnalazl 25.11.06, 20:20 Czyzby Wonderman sie na nas obrazil, ze przestal u nas na forum bywac? Odpowiedz Link