artur737 13.01.07, 20:47 Napisalem o tym na forum zdrowie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=55457425 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazia_g Re: 5% Kanadyjczykow ma dziwna chorobe 14.01.07, 00:23 witam , mam do Ciebie Arturze pytanie być może zbyt ciekawskie : skąd masz tak rozległą wiedzę na tematy medyczne ? może moja ciekawość jest nie na temat , bo pewnie z korepondencji poza forum większa część ludzi się zna ; ale przed chwilą przeglądałam forum "zdrowie" i tam ku mojemu zaskoczeniu przeczytałam twoje komentarze na tematy chrapania ,złamań,HIV,raka piersi,żył wodnych , nerwic .............itd ; do tej pory czytałam tylko forum o boreliozie bo to nowy rozdział mojego życia i byłam bardzo wdzięczna za wszystkie informacje z ktorymi mogłam się zapozać ; przyznam ,że moje pytanie wynika trochę z zazdrosci ponieważ wiekszość wypowiadajacych się na forum jest tak obeznana z lekami , dawkami , procedurami co nie ukrywam mnie przychodzi z wielkim trudem / chyba jestem "skrzywiona " zawodowo technicznie / ; kasia Odpowiedz Link
artur737 Re: 5% Kanadyjczykow ma dziwna chorobe 14.01.07, 18:23 Jak postudiujesz forum to tez bedziesz miala taka sama wiedze wiec sie nie martw. Czytaj tez starsze posty i rob sobie notatki. Rzeczywiscie to troche skomplikowane, ale kazdy sie w koncu przez to przegryzie. Odpowiedz Link