Dodaj do ulubionych

forum dla lekarzy

19.03.07, 18:26
Powstało forum dla lekarzy zainteresowanych metodami ILADS. Lekarzy, ktorzy
chca uczestniczyc w tym forum, proszę o kontakt mailowy.
Obserwuj wątek
    • artur737 Re: forum dla lekarzy 04.04.07, 21:58
      Slabo informujecie swoich lekarzy o istnieniu tego forum dla lekarzy.

Jak na razie jest bardzo malo zgloszen.

Nowe forum jest wazne z uwagi na to, ze moze ulatwic trening nowych lekarzy LLMD
      w , pozwoli konsultowac lekarzom trudniejsze przypadki w ich praktyce oraz
      pozwoli zwiekszac ich wiedze na temat boreliozy i jej leczenia.
    • artur737 Re: forum dla lekarzy 30.05.07, 16:49
      Sam mam troche informacji, ktore moga byc wazne dla lekarzy. Ale ich natura jest
      delikatna i nie moge ich zamiescic ani na tym forum, ani przeslac elektronicznie.

Dostarcze je wiec Klematis zeby umiescila je na forum lekarskim.
    • nataszkam Re: forum dla lekarzy 30.05.07, 17:04
      Klematis, czy zgłoszenia mają być przesyłane na Twojego maila? Czy wymagane
      jest, aby lekarza polecił ktoś stąd, z forum? Mam znajomego, który nie leczy
      (jeszcze), ale rozgryza problem i na pewno byłby zainteresowany udziałem w
      takim forum. Ewentualnie mu podpowiem, aby w zgłoszeniu powołał się na mnie smile
    • skoga Re: forum dla lekarzy 30.05.07, 18:13
      Ja mysle, ze powinno to zostac przybite szpileczka. Wtedy latwiej byloby
      lekarzom odnalezc ten watek, ktorzy zostaliby poinformowani o takowym forum i
      mozliwosci zapisania poprzez kontakt droga meilowa smile. Szkoda, zeby to gdzies
      ucieklo w natloku waidomosci, a z kazdym dniem jak widzicie jest ich coraz
      wiecej smile. Napewno poinformuje swoje dwie lekraki i mam nadzieje, ze beda
      chcialy z niego korzystac.
      • klematis7 Re: forum dla lekarzy 31.05.07, 17:00
        Mam nadzieje, ze cos sie teraz ruszy. Bo prawde mowiac to juz myslalam, ze nic
        z tego nie bedzie. Wszystkich lekarzy chetnych do udzialu w forum prosze o
        kontakt mailowy w celu uzyskania dalszych instrukcji smile
        • piotr.kurkiewicz Re: forum dla lekarzy 12.08.07, 20:14
          Jestem lekarzem,sam choruję na boreliozę.
          Proszę o informacje:piotr.kurkiewicz@poczta.neostrada.pl
    • nataszkam Re: forum dla lekarzy 28.07.07, 18:07
      Mam pytanie- czy to forum dla lekarzy działa? Czy jest jakiś ruch w tym
      biznesie?
      • klematis7 Re: forum dla lekarzy 01.08.07, 13:23
        Potrzebny jest lekarz lub ktoś z branży do prowadzenia forum dla lekarzy. Ja
        nie chcę i nie mogę już moderować tego forum. Ktoś na początku musiał to robić,
        ale już czas na zmiany.
        Kasia
    • tom94 Re: forum dla lekarzy 09.08.07, 00:32
      witam, czy któryś z koleżanek/kolegów mógłby podzielić sie sowimi doświadczeniami z leczenia pierwszych pacjentów chorych na boreliozę? Jak zaczynaliście, jakie mieliście obawy , wątpliwości, jak leczyliście np. pierwszego pacjenta, skąd braliście info o lekach i terapii? Myślę, że to mogłoby pomóc lekarzom rozpoczynających leczenie pacjentów z boreliozą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka