klematis7 19.03.07, 18:26 Powstało forum dla lekarzy zainteresowanych metodami ILADS. Lekarzy, ktorzy chca uczestniczyc w tym forum, proszę o kontakt mailowy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur737 Re: forum dla lekarzy 04.04.07, 21:58 Slabo informujecie swoich lekarzy o istnieniu tego forum dla lekarzy. Jak na razie jest bardzo malo zgloszen. Nowe forum jest wazne z uwagi na to, ze moze ulatwic trening nowych lekarzy LLMD w , pozwoli konsultowac lekarzom trudniejsze przypadki w ich praktyce oraz pozwoli zwiekszac ich wiedze na temat boreliozy i jej leczenia. Odpowiedz Link
artur737 Re: forum dla lekarzy 30.05.07, 16:49 Sam mam troche informacji, ktore moga byc wazne dla lekarzy. Ale ich natura jest delikatna i nie moge ich zamiescic ani na tym forum, ani przeslac elektronicznie. Dostarcze je wiec Klematis zeby umiescila je na forum lekarskim. Odpowiedz Link
nataszkam Re: forum dla lekarzy 30.05.07, 17:04 Klematis, czy zgłoszenia mają być przesyłane na Twojego maila? Czy wymagane jest, aby lekarza polecił ktoś stąd, z forum? Mam znajomego, który nie leczy (jeszcze), ale rozgryza problem i na pewno byłby zainteresowany udziałem w takim forum. Ewentualnie mu podpowiem, aby w zgłoszeniu powołał się na mnie Odpowiedz Link
skoga Re: forum dla lekarzy 30.05.07, 18:13 Ja mysle, ze powinno to zostac przybite szpileczka. Wtedy latwiej byloby lekarzom odnalezc ten watek, ktorzy zostaliby poinformowani o takowym forum i mozliwosci zapisania poprzez kontakt droga meilowa . Szkoda, zeby to gdzies ucieklo w natloku waidomosci, a z kazdym dniem jak widzicie jest ich coraz wiecej . Napewno poinformuje swoje dwie lekraki i mam nadzieje, ze beda chcialy z niego korzystac. Odpowiedz Link
klematis7 Re: forum dla lekarzy 31.05.07, 17:00 Mam nadzieje, ze cos sie teraz ruszy. Bo prawde mowiac to juz myslalam, ze nic z tego nie bedzie. Wszystkich lekarzy chetnych do udzialu w forum prosze o kontakt mailowy w celu uzyskania dalszych instrukcji Odpowiedz Link
piotr.kurkiewicz Re: forum dla lekarzy 12.08.07, 20:14 Jestem lekarzem,sam choruję na boreliozę. Proszę o informacje:piotr.kurkiewicz@poczta.neostrada.pl Odpowiedz Link
nataszkam Re: forum dla lekarzy 28.07.07, 18:07 Mam pytanie- czy to forum dla lekarzy działa? Czy jest jakiś ruch w tym biznesie? Odpowiedz Link
klematis7 Re: forum dla lekarzy 01.08.07, 13:23 Potrzebny jest lekarz lub ktoś z branży do prowadzenia forum dla lekarzy. Ja nie chcę i nie mogę już moderować tego forum. Ktoś na początku musiał to robić, ale już czas na zmiany. Kasia Odpowiedz Link
tom94 Re: forum dla lekarzy 09.08.07, 00:32 witam, czy któryś z koleżanek/kolegów mógłby podzielić sie sowimi doświadczeniami z leczenia pierwszych pacjentów chorych na boreliozę? Jak zaczynaliście, jakie mieliście obawy , wątpliwości, jak leczyliście np. pierwszego pacjenta, skąd braliście info o lekach i terapii? Myślę, że to mogłoby pomóc lekarzom rozpoczynających leczenie pacjentów z boreliozą. Odpowiedz Link