ogel 07.04.07, 22:09 Tydzien temu zaczalem brac Levaquin ( Levofloxacin ) i dowiedzialem sie o powaznych skutkach ubocznych tj, zerwanie sciegna.. Wiec co powinienem przestac czy kontynuowac leczenie co o tym sadzicie? Wesolych swiat wszystkim ... i powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosho Re: Levaquin kiedy przestac brac..?? 07.04.07, 23:39 Levaquin jest na bartonelloze, masz ja stwierdzona badaniami? Odpowiedz Link
ogel Re: Levaquin kiedy przestac brac..?? 08.04.07, 02:41 Tak twierdzi moj Lekarz... Mowi ze mam glownie objawy bartonelli, problemy z oddychaniem, dziwny lekki bol w klatce piersiowej itd, wczesniej mialem pozytywne wyniki na babesie.. ktora leczyl Mepronem i Azitromycinem. Oprocz tych antybiotykow leczy mnie Minocyklina poniewarz doxy 2x300mg dawalo niezadawalajace stezenie we krwi a Mino sie lepiej wchlania .. Martwia mnie jednak uboczne skutki Levaquinu jak juz pisalem wczesniej. Chyba ze znasz inne sposoby leczenia na Bart Tosho ..czekam na sugestie. Wesolych Swiat. Odpowiedz Link