eter05 12.04.07, 17:26 Czy ktos zna sposob na nocne poty ktore sa po prostu koszmarne i podobno naleza do obrazu typowej bb? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna.zyg Re: Nocne poty 12.04.07, 17:29 Musisz wypocić swoje . U mnie w miarę leczenie są coraz mniejsze. Także potrzeba czasu. Odpowiedz Link
eter05 Re: Nocne poty 12.04.07, 17:33 anna.zyg napisała: > Musisz wypocić swoje . U mnie w miarę leczenie są coraz mniejsze. Także > potrzeba czasu. Ale czy naprawde mijaja ,po jakim czasie i dlaczego w ogole sa? Odpowiedz Link
artur737 Re: Nocne poty 12.04.07, 17:52 Ten objaw jest takze charakterystyczny dla Babeszjozy. Odpowiedz Link
eter05 Re: Nocne poty 12.04.07, 17:58 artur737 napisał: > Ten objaw jest takze charakterystyczny dla Babeszjozy. A czy leczenie bb jest rownoznaczne z leczeniem bb czy to inna bajka? Odpowiedz Link
lucky_leprechaun Re: Nocne poty 12.04.07, 18:22 babesja to pierwotniak, wiec to pewnie inna bajka. W liście objawów kontrolnych boreliozy sa nocne poty. Mam z tym doświadczenie, niestety- ma je moja mama, ja i syn. Zauwazylismy wszyscy, ze niektóre antybiotyki potegują te nocne poty (u mamy i mnie tetra, a u syna debecylina; nie było tegona biotraxonie). Jak sobie radzimy? W ogólesobie nie radzimy. Zazwyczaj nie ma innego wyjścia, jak spanie bez kołdry, no i zupełnie wyłączone grzejniki. Ja zauwazyłam, ze u mnienasilają się dosłownie wraz ze skokiem owulacyjnym i tak się męczę aż do miesiączki. Odpowiedz Link
predrak Re: Nocne poty 14.04.07, 18:22 ja po biotraxonie miałem tak samo silne poty co po debecylinie więc to raczej nie od biotraxonu ja to traktuję jako rodzaj herxa te poty z tygodnia na tydzień są słabsze Odpowiedz Link
eter05 Re: Nocne poty 15.04.07, 19:51 Mpredrak napisał: > ja po biotraxonie miałem tak samo silne poty co po debecylinie więc to raczej > nie od biotraxonu ja to traktuję jako rodzaj herxa te poty z tygodnia na > tydzień są słabsze Myslisz ze poty mozna potraktowac jak herxa ;mialam je juz wczesniej,poza tym mam tylko poranne walenie serca? Odpowiedz Link
predrak Re: Nocne poty 17.04.07, 21:10 A ja myślę że w ten sposób czyści się organizm i wydziela to świństwo z nas poprzez pot Odpowiedz Link
eter05 Re: Nocne poty 18.04.07, 20:39 eter05 napisała: > Czy ktos zna sposob na nocne poty ktore sa po prostu koszmarne i podobno > naleza do obrazu typowej bb? Predraku,olejek rozcienczam woda,strasznie piecze 5-7 kropli na szklanke .Powodzenia. Odpowiedz Link