hopekk 15.05.07, 20:41 Brakuje mi troszke humoru na forum Wiec jesli sie przyjmie watek to bede czasem wklejac troche humoru - Wy tez mozecie. Jesli sie nie przyjmie to zginie w odmętach forum Na poczatek cos w temacie www.youtube.com/watch?v=iZ6Q39JVMJk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sankaj Re: Wieczorynka 16.05.07, 21:16 Ech , jak tego słucham to jakby wizyta w zakaznym www.youtube.com/watch?v=wMebFZpnhss Pozdrowionka dla Wszystkich Teściowych . Odpowiedz Link
hopekk Re: Wieczorynka 16.05.07, 22:16 Dobre )) Pamietam jak swego czasu poplakalem sie ze smiechy z ponizszego Polecam Ale plama - murarz www.youtube.com/watch?v=QniDZy1jF0U Odpowiedz Link
dx771 Re: Wieczorynka 17.05.07, 09:57 Na preparacie "Muszka" w sposobie użycia napisano: W trakcie nanoszenia unikać przedostawania się preparatu do (tu wymieniono).......i naturalnych otworów ciała u zwierzęcia i osoby wykonującej rozpylanie. Ale poezja - "naturalne otwory ciała" No to przed opryskiwaniem trzeba by je jakoś zatkać Odpowiedz Link
ewjan60 Re: Wieczorynka 17.05.07, 11:08 A propo Rewińskiego Jak co roku spotykam się z koleżankami z klasy ,na Festiwalu Filmów Komediowych w Lubomierzu [sami-swoi.com.pl]A że skończyłam szkołę jakiś czas temu, to była okazja żeby to utrwalić.Jedna z koleżanek wyciągnęłą z torebki kartkę ,zdaje się imieninową i kazała się nam wpisać.Pierwsza zaczęłam ja, aż tu nagle, koleżanka wyrwała mi tą kartkę , obok nas przechodził Rewiński a ona koniecznie chciała od niego autograf. Rewiński popatrzył na tą kartkę , na koleżankę i pyta "A to my się znamy ?" Koleżanka "Oczywiście!" Rewiński znowu na kartkę i na koleżankę " ...z telewizji" My w tym czasie mało nie pospadałyśmy ze śmiechu pod stolik. Na kartce napisałam " Na pamiątkę spotkania po latach.. Chwilę potem uśmiechnięty Rewiński machał do nas ręką. Co roku to wspominamy i tak samo się śmiejemy. Odpowiedz Link
sankaj Re: Wieczorynka 01.06.07, 03:51 Wiem , że nie czas na wieczorynkę ,ale jak tak sobie biegałam po necie to rrafiłam na to : www.biologia.pl/burza/czarny_humor.php3 W sumie zabawne Odpowiedz Link
sankaj Re: Wieczorynka 30.06.07, 20:00 Coby wątek nie przepadł www.youtube.com/watch?v=9JG6sue8ZxU&mode=related&search= Odpowiedz Link
hopekk Re: Wieczorynka 01.07.07, 12:57 Dobre Jak sie posmieje zaraz mi lepiej naprawde. Teraz cos co wydywalo mi sie najsmieszniejsza rzecza jaka widzialem. Jest to wywyiad w stylu "Na kazdy temat" z ludzmi ktorzy przezyli jakies traumatyczne przezycia. pl.youtube.com/watch?v=1GtD34LDXpU Odpowiedz Link
zazule Re: Wieczorynka 23.09.07, 13:12 Wypisy z dokumentacji szpitalnej (Nieznany Świat 2/2004, s. 63) Pacjent ma dwoje nastoletnich dzieci, lecz poza tym nie wykazuje objawów choroby psychicznej. Podczas badania kolano było zaczerwienione, obrzęknięte, a na drugi dzień zniknęło. Pacjentka nieustannie szlocha i płacze, wygląda także nieco depresyjnie. Pacjentka cierpi na depresje od czasu pierwszej wizyty u mnie w 1996 roku. Wyglądający zdrowo, zgrzybiały 70-letni mężczyzna, wysoce sprawny umysłowo, zaawansowany Alzheimer. Pacjent odmówił sekcji. Pacjent twierdzi, że białe krwinki zostawił do badania w innym szpitalu. Notatka z konsultacji: Tak! Między nami mówiąc, powinno nam się udać zapłodnić tę pacjentkę. Pacjent nie ma czucia od palców stóp w dół. Skóra pacjenta pozostała sucha i wilgotna. Pacjent uskarża się na okazjonalne, ciągłe i nieprzerwane bóle głowy. Pacjent wykazywał pełną przytomność i współpracę i nie odpowiadał na pytania. Pacjentka twierdziła, że na zatwardzenie cierpiała przez większość życia do momentu rozwodu. Badanie rektalne (analne) ujawniło powiększoną tarczycę. Badanie genitaliów wykazało, że pacjent był pochodzenia żydowskiego, ponieważ był oberżnięty. Badanie bioder wykonano pacjentce wieczorem w łóżku Odpowiedz Link