off_tymon 25.06.07, 17:00 Oglądajcie jutro TVP 3 - telewizja regionalna, nie wiem czy w całej Polsce będzie ale napewno w katowickim okręgu. wtorek 25.06.07 godz. 19:15 "Bliżej natury" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikonman Re: Program TV 25.06.07, 17:43 Na gdańskiej jest jutro, ale 'Puls ziemi" o 19,35 więc to chyba nie jest to. Odpowiedz Link
wroteknowynick Re: Program TV 25.06.07, 18:13 Właśnie słyszałem w radiu jakiś Jak Dziencielski mówił że chociaż jest o wiele więcej kleszczy w tym roku to nie ma zagrożenia epidemią i nie ma powodów do paniki i że jest to zagrożenie dla słabych organizmów. Odpowiedz Link
artur737 Re: Program TV 25.06.07, 18:34 <Właśnie słyszałem w radiu jakiś Jak Dziencielski mówił że chociaż jest o wiele więcej kleszczy w tym roku to nie ma zagrożenia epidemią i nie ma powodów do paniki i że jest to zagrożenie dla słabych organizmów. > Bogu dzieki! Bardzo nas to wszystkich uspokoilo. Odpowiedz Link
wroteknowynick Re: Program TV 25.06.07, 18:41 no Literówka zrobiłem, ma być oczywiście Jan Dziencielski Odpowiedz Link
off_tymon Re: Program TV 26.06.07, 19:29 Żenująca wstawka w programie byla na temat chorób odkleszczowych, przenoszonych na psy (i ludzi). Ale uwaga, weterynarz mówił, że choroby sa przenoszone po 3 dniach od wkłucia, a pani redaktor wspomina również o uwaga: "babeszjozie". domniemywam, że obydwoje ci państwo albo w lesie wogóle nie bywają albo u lekarza, albo nie kolegują się z "kleszczoma". Odpowiedz Link