dorota1011 31.08.07, 11:33 w czasie gdy bolą mnie nogi jest mi potwornie zimno. mam lodowate ręce i nogi - czemu tak jest? czy to układ nerwowy szwankuje?? czy ktoś tak miał? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota1011 Re: zimno 31.08.07, 11:35 dorota1011 napisała: > w czasie gdy bolą mnie nogi jest mi potwornie zimno. mam lodowate > ręce i nogi - czemu tak jest? czy to układ nerwowy szwankuje?? czy > ktoś tak miał? przepraszam - to miało być do wątku- nagły ból mięśni tylko coś mi się źle wcisnęło...sorki! Odpowiedz Link
baska192 Re: zimno 31.08.07, 12:46 Tez tak mam.Lekarz powiedzial,ze naczynia sie kurcza.Ale on nie laczyl tego z jakakolwiek choroba.Po prostu kurcza sie i tyle.A ja juz wtedy czulam ,ze to objaw choroby. Odpowiedz Link
baska192 Re: zimno 31.08.07, 13:47 i powiem Ci jeszcze,ze pomaga mi bardzo jak rozmasuje sobie nogi a nawet poszczypie sie w nie.Wtedy przez jakis czas mam spokoj.Mowiac o czasie mam na mysli powiedzmy godzine . Odpowiedz Link
reni5553 Re: zimno 31.08.07, 14:23 ja miałam tak wczoraj, zaczęły mnie boleć stawy prawej nogi dość mocno i dostałam dreszczy, zrobiło mi się zimno. okazało się, że w tym czasie spadła mi temp. ciała o 5 kresek. Zawsze mam dreszcze i spedek temp. przy silniejszych herxach, dostaje zimnych stóp i rąk. Odpowiedz Link
rrrenifer Re: zimno 31.08.07, 14:35 Zimno jest mi jak mnie coś naprawdę mocno boli. W zasadzie to jest mi zimno całej, ręce i nogi jak najbardziej lodowate też. Jak juz sam ból zwija mnie w kłębek, albo do poziomu leżącego sprowadza. Nie ma znaczenia, czy boli mnie głowa tak, że nie wiem jak się nazywam, czy napadają mnie "babksie" bóle. Ale mam to od tak dawna, że chyba można powiedzieć od zawsze... w moim przypadku to chyba nie borelka. Odpowiedz Link
mariano_84 Re: zimno 31.08.07, 15:45 Też mam teraz ten sam problem jak temperatura spadła ponizej 20 kresek. Odpowiedz Link