zazule Re: Prof. Garth Nicolson - protokol leczenia 05.09.07, 16:54 Cos Tosho nie doceniasz naszego Forum Link był juz podawany dwa razy ale pewnie 3 raz nie zaszkodzi Jest tez praca Nicolsona o infekcji cpn i myko - link znajdziesz w watku informacyjnym o cpn. pozdr zaz Odpowiedz Link
tosho Re: Prof. Garth Nicolson - protokol leczenia 05.09.07, 17:05 Powaznie? Jakos mi umknelo Niech juz zostanie, bo praca jest ciekawa. Odpowiedz Link
zazule Re: Prof. Garth Nicolson - protokol leczenia 09.11.07, 15:41 Pdbijam - po przejrzeniu pracy www.lymeinfo.net/NicolsonACAM2006.rtf Zobczyłam ze Niciolon pisze ze na bartonelle poleca zawsze septre (bactrim ) a do tego ryfmpicyna lub chionlon Leczył sie ktos z Was takim zestawem rif + bactrim?? Wycztałam tez ze Nicolson ( to w innym miejscu) uwaza jak ktos ma układowa infekce mykoplsmami to nigdy nie pozbecie się ich do konca ale mozna osiagnac stan zdrowia nie odbiegajacy od normy. zaz Odpowiedz Link
hopekk Re: Prof. Garth Nicolson - protokol leczenia 10.11.07, 09:41 Czy mozesz podac linkdo tej pracy gdzie pisze o tych mykoplazmach? Odpowiedz Link
zazule Re: Prof. Garth Nicolson - protokol leczenia 10.11.07, 11:41 Hopek gdzies tu - w odpowiedziach prof Nicolsona www.immed.org/FAQ.htm Odpowiedz Link