programmator 13.11.12, 12:33 Trzeba się pięknie pożegnać :) youtu.be/BtsYWbVJAW4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
programmator Re: Odchodząc .... 15.11.12, 17:57 Żegnaj mi młodości , i młodości tej towarzyszko . Żyliśmy naprawdę , lecz wczoraj spotkaliśmy się we śnie. Twa pieśń wyrwała mnie z samotności i z twoich tęsknot wybudowałem wieżę sięgającą nieba. Ale sen pierzchnął, prysły marzenia i nie będzie dla nas więcej świtu. Żar południa wokół nas, muszę iść w pełnię dnia , musimy się rozstać. Jeśli w mrokach pamięci spotkamy się jeszcze raz , znów będziemy rozmawiać ze sobą , znów zaśpiewasz mi o tym co najważniejsze. A jeśli nasze dłonie spotkają się w innym śnie, zbudujemy nową wieżę aż do nieba . Khalil Gibrana Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlalosu Re: Odchodząc .... 18.11.12, 14:29 viviene napisała: > smutne to jakieś takie..no nie wiem. każde piękno skrywa w sobie smutek ....odchodzenie musi być i piękne i przejmujące a więc zarazem smutne ... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Odchodząc .... 18.11.12, 18:29 smutne i tyle...watpliwości zadnych a najbardziej to ,że musi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Odchodząc .... IP: *.183.155.179.dsl.dynamic.t-mobile.pl 17.11.12, 15:34 piekne surykatki ,fascynujące zwierzątka .I jak widać -prawie ludzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Odchodząc .... IP: *.183.155.179.dsl.dynamic.t-mobile.pl 17.11.12, 17:35 A ! i proszę się pozytywnie zaprogrammować :)) I Republiki posłuchać ;) Odpowiedz Link Zgłoś