gmbh1 02.06.08, 08:15 proszę o info kto bierze shitake, gdzie kupic? w necie? pozdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rrrenifer Re: grzybek shitake 04.06.08, 18:13 Witam Ja namierzyłam w necie, sklep internetowy: www.daryzycia.pl/ Oczywiście nie mam zaplecza technicznego, żeby sprawdzić zawartość W żadnym okolicznym zielarskim nikt nie był zainteresowany współpracą, sprowadzeniem Odpowiedz Link
fikemola Re: grzybek shitake 06.06.08, 23:13 To ten grzybek ma leczyć? hmmm.... często je spotykam w dużych spożywczakach na dziale z orientalnym jedzeniem jako suszone. Odpowiedz Link
rrrenifer Re: grzybek shitake 07.06.08, 07:45 Taki ze spożywczego wygląda trochę inaczej... wiesz kapelusik, te sprawy Jest też już sprytnie zapakowany do kapsułeczki (nie wnikam jak i co z tym po drodze robili). I tego kapsułkowanego nigdzie w "relanym" punkcie zakupu nie widziałam. Co do leczenia, to wyczytałam, że oczyszcza, wzmacnia i nie pamiętam co jeszcze... miałam czas szukania o nim informacji. Nawet spróbowałam - ale zmian szybkich/dobrze widocznych nie zauważyłam w żadną stronę. Tyle, że nie wiem po jakim czasie można by się ich spodziewać... Odpowiedz Link
gmbh1 Re: grzybek shitake 13.06.08, 09:54 własnei zamówiłam w necie-dzwoniłam i w ciągu kilku dni bez problemu przesyłaja zatem czekam! a co ma ten grzybek robic? no wzmacniac,oczyszczac i dac wiarę,ze bedzie dobrze! to tak samo jak villcacora.... pozdrawiam Odpowiedz Link