ania25052 22.09.06, 13:19 Hej czytam dużo na necie na ten temat-marze o ślubie w maju ale wiele osób to odradza-co myślicie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Ślub w maju!! 22.09.06, 13:28 Jest przesad, ze "slub majowy - grób gotowy".... i rzeczywiscie moj znajomy, ktory ma zespol i gra na weselach mowi, ze gra cały rok z wyjatkiem maja - wtedy nie ma wogole zamowien... pytanie, czy wierzysz w przesady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniechaaa Re: Ślub w maju!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:24 moja prababcia miala slub w maju......przezyla 93 lata urodzila 12 dzieci i 2 wojny przezyla..... wiec nie wiem o co chodzi z tym majem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: Ślub w maju!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:46 w maju slub szybko grob-przesad i tyle ale....ja bym nie ryzykowala;DD Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka12 Re: Ślub w maju!! 22.09.06, 16:04 Ja brałam ślub w maju, 5 lat temu. Uważam, że to najpiękniejszy miesiąc w roku.Jesteśmy razem szczęśliwi, mamy wspaniałego synka. Ja gorąco polecam ten miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogna Re: Ślub w maju!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 18:53 hej! Też miałam ślub w maju (6 maja 2000 :) - nawet nie wiedziałam, że jest takie "fajne" powiedzonko o tym grobie, hehe. Mamy 5-letniego synka, jest fajnie, jestem zadowolona ze swojego życia:) A ślub i wesele w maju był cudooowny!!! Super pogoda, nigdy się tak wspaniale nie wybawiłam, goście do dziś wspominają, że było to najlepsze wesele na jakim byli. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roger Re: Ślub w maju!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 19:27 złapalem się za głowę jak przeczytałem o tych Waszych przesądach, kto wymyśla takie bzdury ? ja żeniłem się już 4 razy, zawsze w maju, za każdym razem bardzo szczęśliwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Re: Ślub w maju!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:29 takie bzdury ? ja żeniłem się już 4 razy, zawsze w maju, za każdym razem > bardzo szczęśliwie no widzicie ? cos w tym jest ,czlowiekowi az tyle razy nie wychodzilo:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Ślub w maju!! IP: *.chello.pl 22.09.06, 19:27 p... przesądy i hajtaj się w maju! będzie w pięknych okolicznościach przyrody - powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
rumcays olej debili 22.09.06, 22:19 dlaczego niby ślub w maju ma być gorszy? Ja miałem ślub w maju i jakoś piorun mnie z nieba nie strzelił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: olej debili 22.09.06, 22:23 rumcays napisał: > dlaczego niby ślub w maju ma być gorszy? > > Ja miałem ślub w maju i jakoś piorun mnie z nieba nie strzelił ;) ...jeszcze nie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
calypsa Re: Ślub w maju!! 22.09.06, 23:22 Ja też słyszałam, że panuje taki przesąd, iż branie ślubu w maju przynosi pecha. Jeśli nie wierzysz w przesądy to zwyczajnie to olej. Nie wiem skąd to się bierze tym bardziej, że maj to jest śliczny miesiąc a już wogóle na ślub to pierwsza klasa. Nie wiem. Ja sobie wybrałam czerwiec lub grudzień, więc wszystkie konwencje są zachowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
dania_86 Re: Ślub w maju!! 23.09.06, 00:08 ja bym nei wierzyła w przesady :) maj to piękny miesiąc :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leoniara Re: Ślub w maju!! IP: *.aster.pl 24.09.06, 16:26 Maj jest cudowny! Wiem bo brałąm slub 13 maja w tym roku:) I było pięknie!!! A poza tym niewielkie probl;emy z terminami Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś