zo_sia01 08.07.08, 21:31 Czy nie myśleliście o tym, żeby założyć na stronie czat? Możnaby zrobić jakieś godziny z ekspertem, jeśliby się ktoś zgodził no i na szybko możnaby wypytać o najpotrzebniejsze rzeczy zamiast zakładać tysiąc nowych wątków, jak to robią co niektórzy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nataszkam Re: czat 08.07.08, 21:36 Oj, Zośka Czat był ponad rok temu i bynajmniej nie słuzył innym celom, jak towarzyskim Potem zdechł smiercią naturalną, bo towarzycho przerzuciło sie na gg Co do ekspertów- leczenie przez neta? A kto bedzie za to płacił i ponosił odpowiedzialność? Po to mamy swoich lekarzy (i forum), aby nie leczyć się samemu Poza tym- to, co na forum, służy także tym spoza niego A kto zakłada tysiąc watków, to dostaje reprymende od adminów Odpowiedz Link
zo_sia01 Re: czat 08.07.08, 21:40 Pisząc o ekspertach miałam na myśli forumowych lekarzy Jakoś przeoczyłam tego czata, ale wtedy to ja się leczyłam i bardzo ciężko herxowałam A cele towarzyskie to złe? Odpowiedz Link
aqarel Re: czat 08.07.08, 21:47 nataszkam napisała: > > Oj, Zośka > Czat był ponad rok temu i bynajmniej nie słuzył innym celom, jak > towarzyskim Potem zdechł smiercią naturalną, bo towarzycho > przerzuciło sie na gg > Co do ekspertów- leczenie przez neta? A kto bedzie za to płacił i > ponosił odpowiedzialność? Po to mamy swoich lekarzy (i forum), aby > nie leczyć się samemu > > Poza tym- to, co na forum, służy także tym spoza niego A kto > zakłada tysiąc watków, to dostaje reprymende od adminów Bo przestałaś tam wchodzić i padł hehehe...jestem ciekaw czy pamiętasz jak tam wejść?? Odpowiedz Link
nataszkam Re: czat 08.07.08, 21:49 > Bo przestałaś tam wchodzić i padł hehehe...jestem ciekaw czy pamiętasz jak tam > wejść?? No to zaspokoję Twoją ciekawość Oczywiście, że nie pamiętam DDD Odpowiedz Link
aqarel Re: czat 08.07.08, 21:55 zo_sia01 napisała: > Aquś no to napisz jak ... )) Nie mogę... to może Natka zrobić. Ja persona non grata...hehehe Odpowiedz Link
zo_sia01 Re: czat 08.07.08, 21:57 Ty persona non grata? No coś Ty! Przecież Ty się tu na wszystkim znasz, z jakiego tematu nie byłoby pytanie - Ty zawsze odpowiadasz )) Odpowiedz Link
nataszkam Re: czat 08.07.08, 21:58 Nooo, widzę, że Ci pamięc dopisuje Ja pisałam przecie, że nie pamietam Kuźwa, czy Ty zdajesz sobie sprawę, że to już rok minął???? Jejku, ale ten czas leci. Bu....... Odpowiedz Link
nataszkam Re: czat 08.07.08, 21:56 Ooo, nieee Nie dzisiaj dzisiaj to już późno, a jutro pracka mnie czeka. Poza tym- musisz w swojej sygnaturce umieścić opis, jak wejść i gdzie szukać, bo inaczej to nie da rady ze mną Może faktycznie spróbować reaktywacji? Hm... ale potem to od razu grupowo na odwyk Odpowiedz Link
zo_sia01 Re: czat 08.07.08, 21:58 nataszkam napisała: Hm... ale potem to od razu > grupowo na odwyk A co? Wciąga, no nie? Skądś to znam ... Odpowiedz Link
aqarel Re: czat 08.07.08, 21:58 nataszkam napisała: > Ooo, nieee > Nie dzisiaj dzisiaj to już późno, a jutro pracka mnie czeka. > Poza tym- musisz w swojej sygnaturce umieścić opis, jak wejść i > gdzie szukać, bo inaczej to nie da rady ze mną > Może faktycznie spróbować reaktywacji? Hm... ale potem to od razu > grupowo na odwyk hehehe..no tak to wciąga.....czyli mam przyzwolenie?? Odpowiedz Link
zo_sia01 Re: czat 08.07.08, 22:01 aqarel napisał: > hehehe..no tak to wciąga.....czyli mam przyzwolenie?? > > Aquś, no kto by Ci zabronił? To Ty stary czatowiec jesteś dumam Odpowiedz Link
aqarel Re: czat 08.07.08, 22:03 nataszkam napisała: > A to ja mam Ci wydac to zezwolenie?? > > Jasne że Ty już raz dostałem za swoje. Odpowiedz Link
nataszkam Re: czat 08.07.08, 22:07 Tia, ale chyba nie ode mnie dostałes?? A co mi tam- najwyżej bedzie na mnie Najwyżej dostosuję kolacyjkę nie tylko do abaxów, ale i do czatu jejku, na mózg mi sie rzuciło kompletnie ))) W każdym razie jutro wieczorkiem zajrzę- o ile zostanę w domu Odpowiedz Link
zo_sia01 Re: czat 08.07.08, 22:04 Ale gadacie jakimiś szyframi. A ja znalazłam coś o czacie w 2007 roku, ale nie mogę znaleźć jak tam się wchodzi Odpowiedz Link
aqarel Re: czat 08.07.08, 22:05 zo_sia01 napisała: > Ale gadacie jakimiś szyframi. A ja znalazłam coś o czacie w 2007 roku, ale nie > mogę znaleźć jak tam się wchodzi W 2007 irc był zakazany...bywalcy irca...byli wyklęci. Odpowiedz Link
nataszkam Re: czat 08.07.08, 22:10 aqarel napisał: >> > W 2007 irc był zakazany...bywalcy irca...byli wyklęci. No coś Ty-powinnam wtedy czuć sie wyklęta?? Za co? Za te dyskusje o namiotach dwukomorowych i ich roli w zapobieganiu boreliozie ?? Odpowiedz Link
zo_sia01 Re: czat 08.07.08, 22:10 Aqa napisz, bo ja nie mogę znaleźć! W 2006 też nie ma. Chyba to jest skutecznie usunięte. Odpowiedz Link
zo_sia01 Re: czat 08.07.08, 22:12 Znalazłam takie coś: /join #borelioza ale gdzie to wpisać? Nie mam adresu strony Odpowiedz Link
nataszkam Re: czat 08.07.08, 22:15 Mam nadzieję, że Aqa do jutra wyrychtuje, co trzeba i w tym watku zapoda adres i napisze, co i jak Mnie mogliby pokroić i solą posypac, a i tak nie weszłabym teraz na czata, bo zapomniałam, jak sie to robi W każdym razie na dzisiaj spadam, zycząc miłego czatowania podczas mojej nieobecności Tylko grzecznie, proszę, się zachowywać Odpowiedz Link
zo_sia01 Re: czat 08.07.08, 22:17 Ale gdzie grzecznie się zachowywać? Aqa nie podał linku ... Chyba, że go dopiero tworzy. Ja też chyba spadam. Odpowiedz Link
aqarel Re: czat 08.07.08, 22:19 www.borelioza.info/ tam gdzie napis Gosc??? można wpisać własny nick bez hasła nacisnąć wejscie miłej zabawy. Odpowiedz Link
nataszkam Re: czat 08.07.08, 22:24 Coś Ci sie pomerdało, bo to nie ten sam czat, co rok temu ... Bu... Ja się połapać w nim nie mogę . Bu...Ja to stara jestem już i mam borelioze, więc mam problemy z nauczeniem się nowych rzeczy Buuu... Odpowiedz Link
zo_sia01 Re: czat 08.07.08, 22:24 Nie mogę się połączyć (( pisze: problem z polączeniem się do: null Odpowiedz Link
stachenka Re: czat 08.07.08, 22:28 A ja się wprosiłam i z kimś gadam, tylko nie wiem z kim Odpowiedz Link
zo_sia01 problem z połączeniem do: null 08.07.08, 22:47 Co zrobić? Aqa, obudź się! Coś gorzej myślisz po tym leczeniu PP Odpowiedz Link
zo_sia01 Re: czat 13.07.08, 20:01 Czy czat działa? Widzę, że nawet starzy użytkownicy forum zakładają nowe wątki i na forum rzeczywiście, jak ktoś już napisał jest bałagan. Może do tego przydałby się czat ... Odpowiedz Link
stachenka Re: czat 13.07.08, 20:13 Działa, tylko nikogo nie ma. Nie rozumiem, czat by się przydał do bałaganu? Odpowiedz Link
zo_sia01 Re: czat 13.07.08, 20:15 Czego nie rozumiesz stachenko? Bałagan byłby na czacie, a nie zapisywałby się na forum. Forum byłoby czytelniejsze. Aqa na jakim kanale? borelioza1? Możesz wejść? Odpowiedz Link
aqarel Re: czat 13.07.08, 20:18 zo_sia01 napisała: > Czego nie rozumiesz stachenko? Bałagan byłby na czacie, a nie zapisywałby się n > a > forum. Forum byłoby czytelniejsze. > > Aqa na jakim kanale? borelioza1? Możesz wejść? tak można wejść...strona borelioza.info automatycznie przenosi na kanał borelioza1 nic nie trzeba robic...można nick wpisac.No i oczywiście potwierdzić na początku javę Odpowiedz Link
aqarel Re: czat 13.07.08, 20:21 zo_sia01 napisała: > Aqa wejdź na czat no jestem...ale sam Odpowiedz Link
zo_sia01 Re: czat 13.07.08, 20:26 Nie wchodzę przez Twoją stronę, bo nie mogę się połączyć. mam okienko: www.ircx.net.pl i tam otwieram kanał borelioza1. To coś innego? Muszę z Toba pogadać. Odpowiedz Link
aqarel Re: czat 14.08.08, 20:49 zo_sia01 napisała: > zaglądacie tam? Od czasu do czasu ircx.net.pl/borelioza/ Odpowiedz Link