franiolek1 30.08.08, 16:02 www.lymediseaseassociation.org/Conf2008Brochure.pdf Zaproszona zostala swiatowa smietanka llmd, widzialam listy zaproszen...szkoda, ze San fransisco jest po drugiej stronie Swiata... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wera51 Re: konferencja w San Fransisco 31.08.08, 12:40 czy któryś z naszych lekarzy nie chciałby jechać? czy nie moglibyśmy pokryć części kosztów? może jakaś szybka zbiórka dodatkowych funduszów? mogę spróbować załatwić tańsze bilety lotnicze. Odpowiedz Link
franiolek1 Re: konferencja w San Fransisco 31.08.08, 14:56 Jest jakis fundusz amerykanski ktory pokrywa koszty lekarzom....nie wiem czy europejskim rowniez.... Odpowiedz Link
wmalgosia Re: konferencja w San Fransisco 31.08.08, 15:33 Popieram pomysł "zrzucenia się " na koszty wyjazdu szkoleniowego dla naszych lekarzy .To duża szansa na pogłębienie wiedzy , no i możliwość nawiązania osobistych kontaktów , rozmów ,wymiany doświadczeń . To znacznie więcej niż przeczytanie póżniej materiałów z konferencji. Sami wiemy ile dało nam spotkanie w W-wie, a przecież to coś znacznie ważniejszego.Jeżeli chcemy by nasi lekarze mieli jak najszerszą wiedzę i mogli nas leczyć jak najlepiej, to pomóżmy im poszerzać wiedzę na temat tej trudnej choroby. Patrząc bardzo egoistycznie to przecież w naszym interesie jest ,żeby mieli jak największe możliwości dokształcania się .Problem tylko w tym czy dysponują czasem i możliwościami wyjazdu .Sprawy finansowe powinniśmy wziąć na nasze barki. Wiem ,że sami ponosimy niemałe koszty leczenia ,ale nas chorych jest na tyle dużo ,że spróbujmy zrobić ten wysiłek finansowy i dofinansujmy wyjazd. Odpowiedz Link
tadeusz998 Re: konferencja w San Fransisco 31.08.08, 18:49 > Popieram pomysł "zrzucenia się " na koszty wyjazdu szkoleniowego dla naszych > lekarzy .To duża szansa na pogłębienie wiedzy , no i możliwość nawiązania > osobistych kontaktów , rozmów ,wymiany doświadczeń . To znacznie więcej niż > przeczytanie później materiałów z konferencji. Sami wiemy ile dało nam > spotkanie w W-wie, a przecież to coś znacznie ważniejszego.Jeżeli chcemy by nas > i > lekarze mieli jak najszerszą wiedzę i mogli nas leczyć jak najlepiej, to pomóżm > y > im poszerzać wiedzę na temat tej trudnej choroby. Również popieram i chętnie się dołożę . Pozdrawiam . Odpowiedz Link
adomi6319 Re: konferencja w San Fransisco 31.08.08, 22:42 To bardzo dobry pomysł, myślę, że wiele z osób, które radzą sobie z kosztami leczenia, zechce w ten sposób "zainwestować" w nasz powrót do zdrowia. Odpowiedz Link