Dodaj do ulubionych

konferencja w San Fransisco

30.08.08, 16:02
www.lymediseaseassociation.org/Conf2008Brochure.pdf
Zaproszona zostala swiatowa smietanka llmd, widzialam listy
zaproszen...szkoda, ze San fransisco jest po drugiej stronie
Swiata...
Obserwuj wątek
    • wera51 Re: konferencja w San Fransisco 31.08.08, 12:40
      czy któryś z naszych lekarzy nie chciałby jechać?
      czy nie moglibyśmy pokryć części kosztów?
      może jakaś szybka zbiórka dodatkowych funduszów?
      mogę spróbować załatwić tańsze bilety lotnicze.
      • franiolek1 Re: konferencja w San Fransisco 31.08.08, 14:56
        Jest jakis fundusz amerykanski ktory pokrywa koszty lekarzom....nie
        wiem czy europejskim rowniez....
        • wmalgosia Re: konferencja w San Fransisco 31.08.08, 15:33
          Popieram pomysł "zrzucenia się " na koszty wyjazdu szkoleniowego dla naszych
          lekarzy .To duża szansa na pogłębienie wiedzy , no i możliwość nawiązania
          osobistych kontaktów , rozmów ,wymiany doświadczeń . To znacznie więcej niż
          przeczytanie póżniej materiałów z konferencji. Sami wiemy ile dało nam
          spotkanie w W-wie, a przecież to coś znacznie ważniejszego.Jeżeli chcemy by nasi
          lekarze mieli jak najszerszą wiedzę i mogli nas leczyć jak najlepiej, to pomóżmy
          im poszerzać wiedzę na temat tej trudnej choroby. Patrząc bardzo egoistycznie to
          przecież w naszym interesie jest ,żeby mieli jak największe możliwości
          dokształcania się .Problem tylko w tym czy dysponują czasem i możliwościami
          wyjazdu .Sprawy finansowe powinniśmy wziąć na nasze barki. Wiem ,że sami
          ponosimy niemałe koszty leczenia ,ale nas chorych jest na tyle dużo ,że
          spróbujmy zrobić ten wysiłek finansowy i dofinansujmy wyjazd.
          • tadeusz998 Re: konferencja w San Fransisco 31.08.08, 18:49
            > Popieram pomysł "zrzucenia się " na koszty wyjazdu szkoleniowego dla naszych
            > lekarzy .To duża szansa na pogłębienie wiedzy , no i możliwość nawiązania
            > osobistych kontaktów , rozmów ,wymiany doświadczeń . To znacznie więcej niż
            > przeczytanie później materiałów z konferencji. Sami wiemy ile dało nam
            > spotkanie w W-wie, a przecież to coś znacznie ważniejszego.Jeżeli chcemy by nas
            > i
            > lekarze mieli jak najszerszą wiedzę i mogli nas leczyć jak najlepiej, to pomóżm
            > y
            > im poszerzać wiedzę na temat tej trudnej choroby.

Również popieram i chętnie się dołożę .
            Pozdrawiam .
            • adomi6319 Re: konferencja w San Fransisco 31.08.08, 22:42
              To bardzo dobry pomysł, myślę, że wiele z osób, które radzą sobie z
              kosztami leczenia, zechce w ten sposób "zainwestować" w nasz powrót
              do zdrowia.
    • wera51 Re: konferencja w San Fransisco 01.09.08, 09:29
      co Zarzad na to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka