reni5553 Re: SONDA- Co cię boli 19.04.09, 16:18 jaki cel ma taka sonda ? pytam nie czepliwie, lecz z nutą ciekawości jeśli chodzi o miejsca bólu można dodać oczy, uszy, podeszwy stóp... ... każdy ból może być inny, palący, szpilowaty, uciskający, jedmostajny każdy pacjent to osobny przypadek, odrębny zestaw koinfekcji leczymy się przez różne okresy do umiejscowienia bólu należałoby dodać jego nasilenie, obecność innych patogenów, długość leczenia etc etc aby uzyskać jakiś pogląd na stan chorych ... jeśli o to chodzi Odpowiedz Link
piwis78 łatwiej zrobić sondę co nie boli. 19.04.09, 16:33 łatwiej zrobić sondę co nie boli. Wrtkowy prosze o emiala bo mam prośbe do ciebie. Piotr Odpowiedz Link
wroteknowynick Re: łatwiej zrobić sondę co nie boli. 19.04.09, 16:58 moj emajl to wrotek@poczta.fm Odpowiedz Link
dobbiaco Re: SONDA- Co cię boli 19.04.09, 16:37 Sonda pozwala na wybór..jednej odpowiedzi..A mnie..wszystkie dotyczą... Odpowiedz Link
wroteknowynick Re: SONDA- Co cię boli 19.04.09, 16:58 Sonda ma cel wysondowania Tak dla picu i rekreacji. Co nie boli rzeczywiście lepsze by było. Odpowiedz Link
klematis7 Re: SONDA- Co cię boli 19.04.09, 17:31 cos nie dziala ta sonda. napisalam, ze bola mnie stawy a taka odpowiedz sie nie pojawila Odpowiedz Link
leneczkaz Re: SONDA- Co cię boli 19.04.09, 18:56 A mnie boli wszytko ;| W modre noooooooooooooooooo Odpowiedz Link
nerika.0 Re: SONDA- Co cię boli 19.04.09, 19:09 Zgadzam się z innymi Boli mnie w wielu miejscach,a zaznaczyć mogę tylko jedną opcję. Ale zdecydowanie najbardziej głowa Odpowiedz Link
aaasiczek Re: SONDA- Co cię boli 20.04.09, 09:38 mnie głównie boli głowa i w lewym oczodole,palce rąk i stopy,albo jak bolą plecy to dochodzą kolana ,łokcie,nadgarstki-a lekarze patrza słuchają,słuchają i nie bardzo w to wierzą..... Odpowiedz Link
tomiro_999 Re: SONDA- Co cię boli 27.06.09, 22:28 a mnie nic nie boli, no czasem watroba Odpowiedz Link
dobbiaco Re: SONDA- Co cię boli 28.06.09, 03:32 Lepiej zrób sondę.."co Cię NIE boli.."..Będzie łatwiej i krócej... Odpowiedz Link