Dodaj do ulubionych

Walentynki

28.01.19, 23:18
Witam, mam ogromna prosbe, czy powrozylabys mi na taką sprawę: mam dylemat czy wysłać anonimowa walentynke pewnemu chłopakowi ktory mi sie podoba
Mam podejrzenia , ze on moglby sie domyslec po charakterze pisma,mimo ze staralabym sie napisac najbardziej mozliwie "obco", ale musze zakładać, ze odgadnie
Stad moje pytanie, czy wyslac, i jaka bylaby jego reakcja emocjonalna, gdyby odgadl ze to ja
Innymi slowy, czy jestem mile widzianym w jego sercu gosciem na cala te akcje walentynkowa
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • oyala Re: do lola1104 - Walentynki 29.01.19, 15:41
      To raczej niefortunny pomysł, aby wysyłać anonimową walentynkę: 3 kielichów + Rycerz kielichów + 10 mieczy - taka przesyłka spotka się z odrzuceniem, nawet jeśli on pozna/domyśli się kto do niego pisał. Nie spotkałoby się to z jego przychylnością.

Nie wiem na ile i jak długo się znacie, ale karty pokazują, że jego reakcja będzie obojętna lub negatywna: Wisielec + Śmierć + Paź mieczy - nie będzie dociekał kim jest nadawca, a jeśli się domyśli to nie zrobi to na nim żadnego wrażenia.

Uważam, że chyba lepiej się podpisać, bo anonimy się źle kojarzą. Może jednak wówczas zwróci na ciebie uwagę i doceni twoją odwagę i afekt.
      • lola1104 Re: do lola1104 - Walentynki 29.01.19, 18:11
        Okay bardzo dziękuje za wrozbe. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka