17.06.20, 22:03
Czy wszystkie smutne i przykre słowa, które usłyszałam od pewnej dla mnie ważnej osoby były prawda? Co ta osoba do mnie obecnie czuje i o mnie myśli ?
Obserwuj wątek
    • oyala Re: Pytanie 18.06.20, 15:31
      do - anikosz

Ta osoba, być może w afekcie i złości wypowiedziała przykre słowa. Nie mogę stwierdzić, że wszystkie były prawdą, natomiast wiele z nich mogło być takie, jakie miała na myśli. Karty pokazały uwięzienie we własnych myślach, zahamowania, ograniczenia oraz rozterki, przemyślenia, chaos, przerażenie, pokusy, wrogie zamiary, szkodzenie komuś.
      8 mieczy + 2 buław + Diabeł - to mogło od jakiegoś czasu tkwić w głowie tej osoby, a obecnie "wybuchło".

Co myśli: Król mieczy + Rycerz monet + 5 buław - tu pokazała się każda karta inna: ocenia ciebie, jako kogoś lodowatego, zadziornego, nieprzyjemnego, jak i: pracowitego, praktycznego, rozsądnego oraz zazdrosnego, kłótliwego, rywalizującego.
      Takie to trochę pomieszane, ale tak widzą to karty.
      • anikosz Re: Pytanie 18.06.20, 20:57
        Dziękuję za wróżbę 🙂 w takim razie nie mam co liczyć na pogodzenie się z tą osobą ?
        • oyala Re: Pytanie 19.06.20, 15:51
          do - anikosz

Nigdy nic nie wiadomo. Obecnie (wg kart) taka jest sytuacja. Zdarza się, że złość mija, przychodzi wybaczanie, wola pogodzenia. Podobno "czas leczy rany".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka