voice4 14.01.04, 21:34 Gdzie mozna w Siedlcach pojsc na jakis dancing??zaznaczam ze nie chodzi mi o boogie. ciao Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: simply Re: DANCING IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 00:32 wiesz, też czasami zastanawiam się, gdzie by tu można potańczyć... Kiedyś chodziłem do Buena Visty... ale ostatnio i muza chyba gorsza, i ludzie jakby jacys... inni. a co do innych miejsc to zupełnie nie wiem... no może amnezja, czyli concord... bleee nie polecam :( Jak znajdziesz cos ciekawego, daj znac ;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: DANCING 15.01.04, 14:21 Dancing taki sobie w ADRII, elegancki u JANUSZA. Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: DANCING 15.01.04, 16:15 hej, napiszcie, gdzie w Siedlcach mozna potanczyc. Uwielbiam tanczyc :) Chetnie skorzystam, kiedy wroce do Siedlec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: DANCING IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 16:21 Dalczego bleee, Simply? Concord jest całkiem, całkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: simply Re: DANCING IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 00:00 W Concordzie bleee - dla mnie przynajmniej - dlatego, że nie ma dobrej atmosfery. Osobiście od setek małolatów wolę kilkadziesiąt osób bawiących się bez spicia się jak świnie i puszczania pawiów co chwila... Niestety, takie mam doświadczenia z Concorda... małolaty, dużooo (za dużo) alkoholu, za dużo ludzi i przestrzeni też za dużo... Tylko w Siedlcach dobrych miejsc do tańczenia mało :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.w.u.n.i.a Re: DANCING IP: 193.0.117.* 15.01.04, 16:42 Voice,hola mi amor:) Chodzi Ci pewnie o dancing w stylu "Flames of love"? ;D Adios,do wieczora.A moze pojdziemy w sobote potanczyc (z Donatelka- Fochdasikiem:))?:D hihihihihi zalozmy tu rodzinny watek:))) Spadam,gekaufcik.A komputery w BUWie sa be:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.w.u.n.i.a Re: DANCING IP: 193.0.117.* 15.01.04, 16:53 Bueny juz nie ma,ale bylo to po prostu Gimbusowo.A muzyka przez cala noc taka sama(czyt.beznadziejna).W boogie bylam raz-i nie polecam. A najlepiej sie tanczy na weselach!Wiec niech ktos jakies zorganizuje...:D Odpowiedz Link Zgłoś
voice4 Re: DANCING 15.01.04, 18:47 a czy w Adrii i Januszu sa jeszcze dancingi?? Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: DANCING 16.01.04, 12:49 Kolega prowadzący "Dekadencyę" odgraża się, że w Atolu zrobi jeszcze miejsce do potańczenia. Więc cierpliwości! Odpowiedz Link Zgłoś