Dodaj do ulubionych

Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce

17.01.11, 22:02
Opublikowane zostały nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce www.tech-media.pl/

Proszę powiadomcie znajomych o ofertach pracy, może ktoś z nich poszukuje pracy i będzie zainteresowany ofertą.
Oferta pracy jest dostępna na stronie: www.infopraca.pl/praca/grafik-komputerowy/siedlce/3256934

Zapraszamy do składania aplikacji.
Obserwuj wątek
    • dymek1979 Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 18.01.11, 11:21
      a tylko grafika szukacie czy innych pracowników też będziecie szukać?
      Pozdrawiam
      • fototrendy.pl Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 19.01.11, 00:05
        Wkrótce pojawią się oferty pracy na stanowiska: Hadlowiec, Informatyk, Sprzedawca.

Jeśli szukacie pracy proponuję wejść na stronę facebook.com/TechMedia/ i kliknąć "Lubię to?". Dzięki temu będziecie automatycznie powiadamiani o opublikowanych wszystkich ofertach pracy bez podawania żadnych danych osobowych.
      • beat_a1970 Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 27.03.15, 18:15
        Proszę Wszystkich dla Waszego dobra, nie idźcie tam. Obietnice cudownej pracy są jednym wielkim kłamstwem. Byłam i wiem. Brak szacunku dla drugiego człowieka to podstawa działalności tej Firmy. Pozdrawiam.
        • nocny.gosc Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 27.03.15, 20:12
          Spoko. Było już nie raz wałkowane...
          forum.gazeta.pl/forum/w,262,150205699,150242412,Re_Fototrendy_Techmedia_.html
          • hyperactive1 Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 27.03.15, 21:36
            Każdy, kto od dłuższego czasu intensywnie szuka pracy w Siedlcach może zauważyć, że rotacja pracowników w tej firmie jest szalona. Co kilka miesięcy szukają pracowników na te same stanowiska. Notorycznie powtarzające się ogłoszenia na stanowiska handlowca/sprzedawcy (min. na portalu OLX) są podejrzane. Czyżby firma od kilku lat trafiała wyłącznie na nieodpowiednie osoby? Wątpię. To raczej z tą firmą jest coś nie tak. Opinie o niej na gowork(kropka)pl również nie są najlepsze.
            • fototrendy.pl Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 02.04.15, 17:44
              hyperactive1 napisał:

> Czyżby firma
              > od kilku lat trafiała wyłącznie na nieodpowiednie osoby? Wątpię. To raczej z t
              > ą firmą jest coś nie tak. Opinie o niej na gowork(kropka)pl również nie są najl
              > epsze.

Może warto zapytać tych co pracują. Opinie złe łatwo się pisze i zwykle krytykowanie przychodzi łatwiej. Zresztą to nasz przywara narodowa, że chętnie kogoś oczerniamy, nazywamy złodziejem, nie potrafimy się cieszyć jeśli sąsiad osiąga sukcesy. Czy ktoś z Was krytykujących zdobył się na odrobinę dociekliwości i sprawdził te informację. Czy zastanawialiście się, że kilka lat temu firma składała się z 2 osób, a teraz jest ponad 10.
              Jeśli ktoś chce być obiektywny warto sprawdzić, że firma działa w branży reklamowej, a w Siedlcach nie ma szkół, ani wyższych uczelni kształcących w tym kierunku. Niestety praca dla największych marek typu Orange, Orlen, Onet, TVP, PZU, Samsung i wielu innych jest bardzo wymagająca i nie wszyscy są w stanie temu podołać. Nie oznacza to wcale, że jesteśmy bez winy. Każdy jest tylko człowiekiem i ma swoje słabości i niedoskonałości. Dlatego jesteśmy otwarci na merytoryczną krytykę i chętnie wysłuchamy jej.

Warto by przytoczyć w tym miejscu słowa mędrca: "Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień".

Zdrowych i pogodnych świąt dla wszystkich.
        • fototrendy.pl Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 02.04.15, 17:27
          beat_a1970 napisał(a):

> Proszę Wszystkich dla Waszego dobra, nie idźcie tam. Obietnice cudownej pracy s
          > ą jednym wielkim kłamstwem. Byłam i wiem. Brak szacunku dla drugiego człowieka
          > to podstawa działalności tej Firmy. Pozdrawiam.

Pani Beato K.
          Każdy może mieć swoje zdanie i my je szanujemy. Jednak powinna Pani napisać cała prawdę o sobie. Proszę wspomnieć chociażby o ofertach wysyłanych do klientów poniżej cen zakupu, o nie wypełnianiu poleceń przełożonych, o tym, że z Urzędu Pracy wykorzystała Pani wszystkie możliwe środki i nie mają o Pani najlepszego zdania, itd. Nie będę wymieniał wszystkiego, bo nie o to chodzi. Ostrzegam tylko Panią, że dalsze szkalowanie nas nieprawdziwymi informacjami może się dla Pani źle skończyć. Jeśli chce Pani coś pisać, proszę pisać całą prawdę, ją uszanujemy.
          • scanik21 Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 02.04.15, 18:22
            fototrendy sam napisałeś i wystawiłeś opinie o firmie ( cytuje twój wpis )
            dalsze szkalowanie nas nieprawdziwymi informacjami może się dla Pani źle skończyć
            Wszystko jest jasne i twój przekaz jest czytelny ( dziękujemy )
            • fototrendy.pl Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 02.04.15, 22:15
              scanik21 napisał:

> fototrendy sam napisałeś i wystawiłeś opinie o firmie ( cytuje twój wpis )
              > dalsze szkalowanie nas nieprawdziwymi informacjami może się dla Pani źle skońc
              > zyć
              > Wszystko jest jasne i twój przekaz jest czytelny ( dziękujemy )

Nie wiek kim kolego jesteś, ale nadajesz się na polityka. Oni, podobnie tak jak Ty, są specjalistami w wyrywaniu zdań z kontekstu i budowania na tej podstawie opinii. Nie wiem czy Ci gratulować czy też nie. Napisz o nas konstruktywną opinię, ale na podstawie faktów, a nie wyimaginowanych zjawisk. Nawet jeśli będzie zła, ale prawdziwa przyznam Ci rację.
              Jednak ostrzegam przed pisaniem o nas rzeczy nieprawdziwych tylko z tego tytułu, że nie daliśmy się oszukać tak jak inni.
            • bobsie Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 13.04.15, 13:03
              Pan "fototrendy" żyje w świecie zwanym fantazja
              To oszuści którzy kreują się na wielką agencję reklamową, a tak naprawdę to "firma" na zapleczu jakiegoś obskurnego xero-fotografa.
              Zrobili sobie skrzynkę pocztową w Warszawie że niby tacy są wielcy i światowi.
              Właściciele mają bardzo duże mniemanie o sobie, ale to tak jak wszyscy mali lidzie. Pan AK naczytał się podręczników dla akwizytorów i innych śmieci typu psychologia sprzedaży, jesteś zwycięscą itp.

Opowiada bajki o poszukiwaniu handlowców, a tak naprawdę szuka akwizytorów.

Zarobki to najniższa krajowa + premia (przy rozmowie twierdzi że uznaniowa, tak naprawdę nieosiągalna)
              Kolejne bajki to grupa ich klientów (samsung? Danon?), firma w żaden sposób nie jest konkurencyjna na rynku i ma szanse zrobić pani Grzażynce nadruk na kubku a nie duże biznesowe projekty.
              Uwaga na Tech-Media
              pozdrawiam wszystkich szukających pracy.
              • beat_a1970 Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 19.04.15, 12:54
                Brawo "bobsie"! Zgadzam się i potwierdzam.Mali ludzie z jeszcze mniejszą osobowością. Oszuści, kłamcy, naciągacze i na dodatek mały-"wielki" biznes.. Szukający pracy, nie dajcie się omamić. Pozdrawiam.
          • beat_a1970 Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 19.04.15, 13:08
            Panie Arku K. Proszę mnie nie straszyć. W Urzędzie Pracy to Wy już nie macie dobrej opinii. Moja osoba jest bynajmniej w zupełnie innym położeniu, niż Pan raczy opisywać.Mam nadzieję, że wymienił Pan podarte kurtki dla swoich dzieci za pieniądze, które zapracowałam, traktując Pana poważnie, co w Pana przypadku było zupełnie odwrotnie. Jak Pan raczył wspomnieć, na takich ludziach jak ja, robicie "wielki biznes", nie przyuczając odpowiednio pracownika, licząc na jego akwizytorstwo, najlepiej na staż, obiecując bajki, a potem pozbywając się go. To Pan mnie obraża i szkaluje.Proszę zważyć swoje słowa. Pozdrawiam.
            • beat_a1970 Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 19.04.15, 13:15
              Panie Arku K. jeszcze jedno...ciekawe więc dlaczego nie przyjęliście propozycji Urzędu Pracy co do mojej osoby, by zatrudnić mnie na podstawie prac interwencyjnych? Jest Pan żałosny...
              • rwijpapucie Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 19.04.15, 18:34
                coś się jednak dzieję na forum ale przydupas admin zaraz te wątki usunie :D
                • rwijpapucie Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 19.04.15, 18:43
                  same płaczki siedzą na forum. Skoro Cię nie przyjęli do pracy znaczy że się nie nadawałaś przestań się mazać i szukaj pracy w warszawie. Wracając do sedna sprawy ciężko w tej mieścinie znaleźć odpowiednich ludzi do pracy bo tutaj mieszkają same lenie smierdzące. Ktoś skończył szkołę gó...aną w Siedlcach nauczył się regułęk i chce zarabiać 3500-4000 tys zł ? Do roboty kartofle na wsi kopać nauczyć się pokory i szacunku do drugiej osoby i może wtedy zacznie się rozmowa w sprawie pracy. Teraz widzę tylko tępotę, pasożytoctwo leni smierdzących i płaczków. Pozdrawiam nieuki
                  • kalina_m Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 19.04.15, 20:25
                    A co Ty skończyłeś i ile zarabiasz? Bo z tego, co piszesz, wynika, że więcej niż 4 tys. zł (tak dla Twojej wiadomości, 4000 tys. to 4 miliony)...
                    • rwijpapucie Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 19.04.15, 20:32
                      właśnie udowodniła i potwierdziłaś moje przypuszczenia, dziękuje
                      • kalina_m Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 19.04.15, 20:50
                        Pytanie było proste: co Ty skończyłeś i ile zarabiasz?
                        • rwijpapucie Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 19.04.15, 21:18
                          sorry ale tutaj na forum nie szukam laski na ,,kasę,,
                        • n_l Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 19.04.15, 21:20
                          Nie karm trolla.
      • tech-media Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 22.01.18, 11:00
        Cześć - w linku znajdziesz aktualnie poszukiwane osoby
        www.tech-media.pl/praca.html

pozdrawiam
      • tech-media Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 22.01.18, 11:01
        Cześć
        Tutaj jest link do aktualnych ofert pracy - www.tech-media.pl/praca.html

pozdrawiamy i zapraszamy
        • kalina_m Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 22.01.18, 16:40
          Dialog z samym sobą? To się chyba monolog nazywa...:)
        • przyjemny_gosc Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 25.01.18, 22:46
          Ciągle szukacie pracowników?
          To co to za firma?
    • fototrendy.pl Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 03.04.15, 18:37
      rwijpapucie napisał(a):

> co to za firma która poszukuje pracowników na tym badziewnym forum? Przecież na
      > tym forum wypowiadają się urzędasy i ,,gimbaza,, w Siedlcach nie ma dobrych pr
      > acowników wszyscy z tej dziury uciekli do wawy itp dużych miast. Tutaj można sp
      > rzedawać mleko i kapustę kiszoną a i tak będą narzekać że za droga. siedlce to
      > pis

Nie jest aż tak źle, choć zgodzę się z tym, że nie jest łatwo prowadzić firmę w tym mieście, to jest codzienna walka z kimś lub czymś. Trzeba mieć stalowe nerwy i serce jak dzwon, żeby się nie wykończyć.
      Nam po długich poszukiwania (jak to słusznie niektórzy zauważyli) udało się znaleźć bardzo fajny zespół wartościowych osób. Jednak szukamy dalej kolejnych osób i wierzymy w to, że i tym razem się uda. Dla sceptyków dodam tylko, że od najbliższego wtorku 2 kolejne osoby rozpoczynają pracę z nami. Jednak ktoś w nas wierzy.

Zastanówcie się, czy nie warto czasem dać od siebie trochę życzliwości innym, dobro zawsze wraca, a często z dwukrotnie większą siłą. Jakby każdy z nas tak zrobił, wszystkim żyłoby się lżej.

Dużo zdrowia, ciepła rodzinnego i wiele miłości podczas spotkań rodzinnych.
      • beat_a1970 Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 19.04.15, 12:49
        Właśnie, gdyby każdy dawał dobro, świat byłby równie dobry. Za waszym działaniem jednak ono nie idzie. Jak możecie wypisywać takie rzeczy?! Nie macie za grosz pokory i szacunku dla drugiego człowieka. Oferty pracy z waszej strony to porażka dla uczciwych ludzi. Nic dziwnego, że nie możecie znaleźć pracownika, Bazujecie na naiwności ludzkiej i wierze w ludzi. Wciąż nowe ogłoszenia z ofertą cudownej pracy w maleńkiej firmie, która znajduje się w Siedlcach, a oszukujecie, że w stolicy, to jest dopiero oszustwo. Ciekawe, gdzie pomieścicie tak wielkie grono potrzebnych pracowników? Poza tym, czym zapłacicie za ich pracę, skoro nie macie pieniędzy? Praca za darmo, to jest wasz cel. Należy wam się za to coś równie miłego. I proszę nie straszyć. Pozdrawiam.
    • vex1337 Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 12.06.15, 14:18
      Oferty pracy w tej firmie widnieją ładnych parę lat, ta sama treść, te same zapewnienia.
      Zgłaszałem się do nich przez 2 lata na stanowisko grafika komputerowego, w końcu w 2014 roku oddzwonili do mnie że chcą pogadać. Nie jestem z Siedlec ale jako takie je znam, tym bardziej że adres firmy znajdował się w centrum. Dobrze że przyjechałem wcześniej bo szukałem jak głupi adresu, zero informacji a siedziba okazała się nie agencją reklamową tylko sklepem fotograficznym gdzie na zapleczu na 5m2 siedziało 10 osób. Nie wspomnę o tym że byłem punktualnie a szef kazał na siebie czekać ponad 20min.
      Ale nic, doszło do rozmowy, człowiek zupełnie nieobyty w tym w czym myślałem że pracuje, dostałem kompa i 15 min na zrobienie jakiejś ulotki.

Kompy pracowały sieciowo, nie można było nawet zdjęć zrzucić na pulpit, myszka za 5zł na podkładce za 1zł - przycinała się niemiłosiernie jak kulkowa sprzed 15 lat. Program Photoshop w surowej wersji bez kompletnie niczego, bez dodatkowych czcionek, bez kształtów, pędzli po prostu nic, monitory jakieś biurowe za 150zł i na tym ponoć pracują "GRAFICY". Zrobiłem jakieś gó*no w 15min (jak w tyle czasu można zrobić w ogóle ulotkę?) i przeszliśmy do wynagrodzenia. Nie wspomnę o tym że ogłoszenie zamieszczone tyczyło się grafika komputerowego a tak na prawdę szukali grafika DTP ale co to dla nich za różnica.

Zostało mi zaproponowane 2000zł brutto, odmówiłem i powiedziałem czego oczekuję.
      Jako że głównie zajmuję się stronami internetowymi powiedziałem że mogę takie coś zaproponować jako rozszerzenie działalności.
      Właściciel próbował wmówić mi że strona internetowa kosztuje średnio 300-500zł i że musiałbym robić co najmniej jedną na 3-4 godziny aby był na plusie, na nic się zdały moje zapewnienia o tym że zrobiłem w swojej karierze przeszło 100 stron (poparte bogatym portfolio do którego nawet nie raczył zajrzeć) dla firm z całego świata i wiem ile dokładnie kosztuje zrobienie czegoś takiego. Pożegnałem się i wyszedłem.

Wnioski nasunęły się same:
      - pseudo firma - nie żadna agencja reklamowa tylko zwykły sklep
      - właściciel ani ktokolwiek w firmie nie mają bladego pojęcia o grafice komputerowej ani programowaniu
      - zarobki nieadekwatne do umiejętności
      - sprzęt biurowy nie nadający się do pracy

Jeśli planujecie złożyć tam swoje CV na programistę php czy grafika to nie warto, zerowe perspektywy rozwoju, mierna płaca i brak porządnego zaplecza.
      • xfinlandia Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 19.06.15, 12:10
        Vex, a odezwałabyś się do mnie na maila xfinlandia@gazeta.pl - w celu rozmowy o takich małych zleconkach.
    • wlodekgren Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 25.05.17, 01:36
      nie polecam firma tylko oszukuje
    • nocny.gosc Re: Nowe oferty pracy w TechMedia Siedlce 22.10.18, 22:24
      TechMedia aka fototrendy.pl znowu (nie wiem, który to już raz) szuka pracowników. Zdecydowanie nie polecam nikomu pracy w tym miejscu! Właściciel firmy żyje we własnym odrealnionym świecie. Atmosfera w firmie jest gęsta, że można kroić nożem. Poczytajcie sobie inne opinie na przestrzeni kilku lat o tej firmie. Lepiej trzymać się z daleka!

P.S. Firma jest rodzinna i pracują tam całe pokolenia :D więc wszystkie pozytywne komentarze są głównie od nich... Kółko wzajemnej adoracji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka