Dodaj do ulubionych

Co w weekend?

06.08.11, 00:37
Właśnie wróciłam do domu na weekend - czy jest coś ciekawego w tym mieście do robienia w tym czasie? Czytam, że MOK robi kabaret MIMIKĘ, w CKIS znowu nic, można jeszcze chyba do Janowa na aukcję polecieć...

Czy coś jeszcze można robić tu w weekend?
Obserwuj wątek
    • futroborsuka Re: Co w weekend? 06.08.11, 13:09
      wiele rzeczy można - uruchom wyobraźnię.
      • celebrytka69 Re: Co w weekend? 06.08.11, 21:10
        No i bardzo ci dziękuję za pomoc. Naprawdę się wysiliłeś, a twoja wyobraźnia poruszona została do granic możliwości! Gdybym chciała sama sobie wymyślić, to tak bym zrobiła, a jak tu napisałam, to właśnie po to, żeby ktoś mi doradził.

Na szczęście są inni niż futraborsuka - i już dziś sama polecam na jutro jeszcze: ZIELONY KORCZEW, dla wszystkich, co chcą odpocząć od kurzu miast.

www.korczew-palac.pl/s103-zielony.korczew.i.targi.dla.wsi.htm
        • monisss80 Re: Co w weekend? 07.08.11, 12:29
          Zielony Korczew...! To ci dopiero impra... Ha ha... To po prostu jedź na wioskę i nie podżynaj tu paniusi która szuka niewiadomo czego.
        • error_400 Re: Co w weekend? 07.08.11, 12:57
          Ja bym jednak obstawił konie w Janowie. Warto się wybrać, bardzo daleko nie ma. Nie trzeba bulić kasy za bilety, bo konie można sobie ot tak pooglądać. Ludzi tylko dużo, szczególnie, że pogoda dopisała. Miało w niedzielę padać i w sumie w Warszawie jak oglądałem mecz Polonii z Wisłą to padało... .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka