Gość: wera IP: *.pool8249.interbusiness.it 30.05.04, 20:29 To forum wyglada jak rynek informacyjny,a moze ktos tak napisze co dzis robil fajnego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaziarz Re: A moze.... 30.05.04, 22:37 Kiedys to forum tak troche wygladalo. Ale potem podniosl sie krzyk, ze to bez sensu, ze tak nie moze byc itd... Ale skoro te krzykliwe osoby znikly, to moze to delikatnie wrocic. A co Ty robilas? Bo ja pracowalem nad moim absolutorium (juz drugim). Ciezko jest pracowac i dziennie konczyc studia, wiec na projekty pozostaja niedziele. Stworzylem strategie wejscia na rynki miedzynarodowe (nie tylko modne ostatnio UE) pewnego przedsiebiorstwa... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: A moze.... IP: *.pool8249.interbusiness.it 30.05.04, 22:58 ....u mnie dzisiaj deszczowo, wiec nie mialam duzego wyboru,telewizja,komputer,ksiazka,pozostaje nadzieja,ze jutro wroci slonce.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanye Re: A moze.... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 00:32 jak to deszczowo???niemozliwe.a ja dzisiaj siedzialem w domu, czytalem malo ciekawe rzeczy, obijalem sie , ot tyle.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: A moze.... IP: *.pool8249.interbusiness.it 31.05.04, 01:15 pochodze z z siedlec ale nie mieszkam dlatego deszczowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanye Re: A moze.... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 11:40 wiem wiem, dlatego zastanawiam sie jak to mozeliwe o tej porze roku, ze jest tam deszczowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: A moze.... IP: *.pool80183.interbusiness.it 31.05.04, 12:20 No wlasnie...bylo juz bardzo cieplo i nagle deszcz,w ostatnich latach tak jest coraz czesciej,...klimat sie zmienia...niedlugo moze w naszej Polsce beda lata ponad 40 stopniowe... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: A moze.... 01.06.04, 11:55 Nawet już takie były, ostatnio w ostatnim roku (Z G R O Z Z Z Z Z A!) Odpowiedz Link Zgłoś