nocny.gosc 03.10.12, 12:24 Czy jest może w siedlach jakaś grupa osób, które rekreacyjnie spotykają się gdzieś żeby pograć w pokera(Texas Holdem)? A może są osoby chętne spotkać się od czasu do czasu gdzieś, i pograć w ramach relaksu? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anty-antoni Re: Texas Holdem Poker 05.10.12, 23:08 jest taka grupa, nawet nie jedna :) Odpowiedz Link Zgłoś
pewniak64 Re: Texas Holdem Poker 06.10.12, 10:29 Ja też chętnie zagram -rekreacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny.gosc Re: Texas Holdem Poker 06.10.12, 11:20 TO jest nas dwóch. Przydało by się co najmniej z 5 osób. Może jeszcze ktoś się zgłosi. A co do posta kolegi o tym, że są w siedlcach jakieś grupy to ja osobiście nic w necie nie znalazłem. Zaznaczam, że gra REKREACYJNA, nie na kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
anty-antoni Re: Texas Holdem Poker 29.10.12, 04:36 a kto by sie chwalil w necie? sie gra, a nie rozpisuje Odpowiedz Link Zgłoś
sppam Re: Texas Holdem Poker 30.10.12, 21:42 Mała podpowiedź. Gdzie takie grupki miłośników TH mogą się spotykać... na pewno nie w kościele;-) Odpowiedz Link Zgłoś