Dodaj do ulubionych

Droga ARM Siedice...

10.12.12, 13:55
prosimy o udostępnienie na Waszej stronie linków do kamer na lodowisku.
A po co?!!!!!!!
A po to, że można sobie podglądać czy jest duże „natężenie ruchu”. Na podstawie poszczególnych godzin można mniej więcej wywnioskować czy dużo będzie o danej godzinie ludzi.
A myślę, że i rodzice byliby zadowoleni jak by mogli oglądać swoje dzieci ;) :P
Coś, gdzieś czytałem, że w tym roku 2012 miał być udostępniony obraz z kamer...
Pytania do osób posiadających magnetyczną kartę uprawniającą do wstępu na lodowisko:
1. Czy ww. kartę można wyrobić na lodowisku? W kasie?
2. Czy jak chcę wyrobić kartę i wykupić OD RAZU 10 jazd - 50 zł, to czy muszę płacić jeszcze 10 zł za kartę??
Obserwuj wątek
    • fellnet Re: Droga ARM Siedice... 10.12.12, 13:58
      To ARM ma też jakąś "Drogę"?
    • fellnet Re: Droga ARM Siedice... 10.12.12, 14:00
      A tak swoją "drogą" ARM ma swoją stronę www gdzie są zawarte potrzebne informacje.
      Są też tam adresy i telefony.
      • diapanazy.nibek Re: Droga ARM Siedice... 10.12.12, 14:07
        Ależ drogi Fellnecie,siedlce24.pl też mają swoją stronę gdzie zawarte są wszelkie kontakty.Mogłeś przecież wysłać maila wskazując błąd na stronie a jednak wolałeś wylać swoją żółć tu,na forum.Jeśli chcesz bawić się w cenzora to zacznij od siebie :P
        • fellnet Re: Droga ARM Siedice... 10.12.12, 14:16
          Bijesz pianę tak dla samego bicia? Nie odpisuj-to pytanie czysto retoryczne.
      • zzz34 Re: Droga ARM Siedice... 10.12.12, 14:15
        Mnie natomiast interesują dwa konkretne adresy lub jeden, a mianowicie adres WWW do kamer lub kamery skierowanej na taflę lodowiska.
        Takiego odsyłacza nie znalazłem w serwisie www.arm.siedlce.pl

Kolega który odpisał do Fellnet, spoko. Fellnet nie daj się sprowokować ;)
        Pozdrawiam Was.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka