karolcia_00 Re: Vectra Vod 19.05.14, 09:45 Nie działa. Dzwoniłam do nich. Ta usługa nie jest dostępna w Siedlcach i nie wiadomo kiedy będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
f8 Re: Vectra Vod 19.05.14, 13:51 piszą, że jest. www.vectra.pl/pomoc/VOD Ja nie mam vectry, ale się zastanawiam, bo w czerwcu kończy mi się polsat Odpowiedz Link Zgłoś
avepawcio666 Re: Vectra Vod 19.05.14, 18:14 To nie bierz nie warto. Jak w starym bloku to stara instalacja i kiszka. Po za tym jakość obrazu daleka jest od cyfrowego. Zauważyłem w blokach ulotki z ofertami telewizji cyfrowej może tego warto spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
f8 Re: Vectra Vod 19.05.14, 19:34 Jako zagorzały kibic biorę vectre pod uwagę bo ma wszystkie kanały sportowe - polsaty, c+, nsport. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_00 Re: Vectra Vod 22.05.14, 16:22 Poczytałam Wasze wypowiedzi i zadzwoniłam raz jeszcze. Przyszedł Pan technik i już mam VOD - żadna rewelacja. Nie działa mi Vectra Portal - wiecie jak to ustawić? a właściwie po co to jest? będę mogła wchodzić na internet? nie jestem techniczna :) proszę o wyjaśnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
v3esta Re: Vectra Vod 23.05.14, 18:25 vectra działa zarówno cyfrowo jak i analogowo. w starych blokach również tylko trzeba zwrócić się z prośbą o przepięcie w skrzynce na kanał cyfrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
avepawcio666 Re: Vectra Vod 23.05.14, 20:52 Do cyfrowej jakości to jeszcze im daleko. Jaki tam jest Bitrate kanałów HD ? Ktoś wie ? Odpowiedz Link Zgłoś