Dodaj do ulubionych

Parodia, p. Orzełowski i Tomczuk razem w Kościele

09.11.14, 15:06
Dzisiaj o mszy o godz. 12.00 w Kościele Męczenników Podlaskich Pan A. Tomczuk śpiewał psalm, natomiast Pan M.Orzełowski mu akompaniował. Czyż to nie jest śmieszne? W tygodniu do sądu a w niedzielę do Kościoła? Czy nie wstyd Wam Panowie?
Obserwuj wątek
    • quasimodo1 Re: Parodia, p. Orzełowski i Tomczuk razem w Kośc 09.11.14, 16:34
      No tak organista miał przymusowe wolne bo dyrygent musiał się ookazać przed wyborami
    • przyjemny_gosc Re: Parodia, p. Orzełowski i Tomczuk razem w Kośc 09.11.14, 21:04
      Czy to nie piękne, jak Kościół łączy ludzi?
      • rotman28 Re: Parodia, p. Orzełowski i Tomczuk razem w Kośc 09.11.14, 23:37
        To kto do kogo przyszedł się pojednać?Znaczy się sprawy nie będzie.
        • rwijpapucie Re: Parodia, p. Orzełowski i Tomczuk razem w Kośc 10.11.14, 00:02
          ja pie... ludzie czy ja nie mam racji z tym że chodzicie do kosciola tylko po to żeby patrzeć komuś na ręce? A h... cie to obchodzi. Przyszedlas/przyszedles do kosciola to pokory troche dla swietego a nei nos wsadza w czyjąś dupe. Ja nie wiem ze jeszcze takich komuchow nie rostrzelano a jest przeciez XXI wiek wstyd sie przyznawac ze jest się z siedlec ostatnio pobili kogos za to ze jest z siedlec. Komuchy jebane
          • rwijpapucie Re: Parodia, p. Orzełowski i Tomczuk razem w Kośc 10.11.14, 00:04
            dodam jeszcze że zgnilizną zajeżdza tak jak tym całym forum które już dawno powinno być zamknięte za łamanie prawa w polsce. A na pewno taka będzie i dojdzie do tego bo już są odpowiedzi także nie bawem gazetka.pl zapłaci niezłą sumkę którą wyciągnie z nas.
            • sar11 Re: Parodia, p. Orzełowski i Tomczuk razem w Kośc 10.11.14, 12:03
              rwijpapucie napisał(a):

> dodam jeszcze że zgnilizną zajeżdza tak jak tym całym forum które już dawno pow
              > inno być zamknięte za łamanie prawa w polsce. A na pewno taka będzie i dojdzie
              > do tego bo już są odpowiedzi także nie bawem gazetka.pl zapłaci niezłą sumkę kt
              > órą wyciągnie z nas.
              Najpierw weż się za naukę poprawnej polszczyzny a póżniej za rozstrzelanie komuchów.Z Bogiem.
          • sdl4 Re: Parodia, p. Orzełowski i Tomczuk razem w Kośc 10.11.14, 00:38
            To się wyprowadź skoro tak Ci źle w Siedlcach. Idź do cywilizowanego świata z komuchami się nie zadawaj.
            • mpppm Re: Parodia, p. Orzełowski i Tomczuk razem w Kośc 10.11.14, 15:12
              On nie musi wyjeżdżać, on już jest wyjechany. Sprzedaje kapustę.
              • mpppm Pytanie 10.11.14, 15:25
                Czy w naszym mieście były prowadzone badania, pomiary długości.
                Gdzie można te dane znaleźć?
                • tma.de Re: Pytanie 10.11.14, 15:30
                  To ja tak prowadziłam dyskusję, żeby skłócić AS z WK, a oni zawierają koalicję przed wyborami?
                  Słabo.
            • news_1 Re: Parodia, p. Orzełowski i Tomczuk razem w Kośc 11.11.14, 08:19
              Ludzie, z kim Wy wchodzicie w wymianę zdań? Przecież na pierwszy rzut oka widać, że to niedouczony przygłup, niedorastający nawet do poziomu gimbusa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka