rwijpapucie 22.12.14, 20:37 vectra najadla się kapusty i teraz laguje i scina? 4 mega przy 80 ? wtf? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpppm Re: Vectra? 22.12.14, 20:45 Przypominam sobie, że tak chyba bywało podczas wilgotnej pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
cyanidesun Re: Vectra? 22.12.14, 21:02 Znowu to samo Vectra, schodzicie na psy. Jak to wytlumaczycie tym razem, atak polnocno koreanskich hakerow? Odpowiedz Link Zgłoś
rwijpapucie Re: Vectra? 22.12.14, 21:18 wczoraj nie padalo i bylo takie samo gowno jak dzisaj. Bede musial wybrac sie ze smierdzaca kapusta do vectry i zerwac umowe bo to gó... Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_kuna Re: Vectra? 23.12.14, 19:26 Poinformuj Nas przez kogo będziesz kapustę reklamową jak rozstaniesz się z Vectrą Odpowiedz Link Zgłoś
rwijpapucie Re: Vectra? 23.12.14, 21:19 poinformuj mnie kiedy zaczniesz poprawnie pisać po polsku i zaczniesz uzywać składni pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
avepawcio666 Re: Vectra? 24.12.14, 08:52 Światełka w ITTmedia nie nasiąkają wodą :) a i kapustę na ekranie telewizora widać wyraźnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar_kuna Re: Vectra? 24.12.14, 15:47 uuu powiało chłodem jak z wyra twojej starej wymień kapustę pod kopułą pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
hejj2 Re: Vectra? 25.12.14, 12:21 konkurencja vectry działa i to ostro. Tylko po co zmieniasz nicki, pisz pod tym samym, nie wstydż się. I tak widzą twoje IP Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_m Re: Vectra? 26.12.14, 16:43 > Do kogo ta gatka ? A co to jest gatka? Chodzi Ci o liczbę pojedynczą od gatek, czyli małych gaci?:) Odpowiedz Link Zgłoś
siedl451 Re: Vectra? 30.12.14, 11:58 ITT MEdia? Zdecydowanie odradzam! Tak z tak fatalną obsługą nie spotkałem się w żadnej firmie. Internet działa jak chce, bo nadajnik jest na jakiejś stodole w Stoku Lackim. Nie reagują na reklamacje, rzucają słuchawką. Odpowiedz Link Zgłoś
www.ittmedia.pl Re: Vectra? 30.12.14, 21:36 Czy Pani Justyna która pisze tego posta zmieniła płeć? Jeżeli cokolwiek Pani napisze proszę sprawdzić. W Stoku Lackim nadajniki mamy wszystkie na domach prywatnych. Co do rozmów telefonicznych z Panią, wszystkie dzisiaj jeszcze raz przesłuchaliśmy i pragnę stwierdzić, że niestety to u Pani brakuje kultury. Oszczerstwa, wulgaryzmy, krzyk do słuchawki. Konsultantka z biura obsługi klienta wielokrotnie upominała Panią aby nie podnosić głosu i nie krzyczeć bo zakończy rozmowę. Nie dotarła prośba do Pani i się grzecznie rozłączyła.(jako dowód mamy nagranie z przeprowadzonej całej rozmowy). Pozdrawiamy i życzymy Pani dużo spokoju z nowym 2015 rokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rwijpapucie Re: Vectra? 30.12.14, 23:21 jak widać komuna nadal istnieje w siedlcach jak to było 80 lat temu...kocham te forum Odpowiedz Link Zgłoś
siedl451 Re: Vectra? 31.12.14, 07:02 Jak widać z ITT jest więcej niezadowolonych... Trudno się z tym pogodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: Vectra? 31.12.14, 09:38 > I tak widzą twoje IP Święta, Nowy Rok... jasnowidzami obrodziło... > Czy Pani Justyna która pisze tego posta zmieniła płeć? Albo kolejny jasnowidz... Albo komuś z firmy ittmedia bardzo chciało się sprawdzać logi... Jeśli to pierwszy przypadek to gratuluję. Jeśli drugi to: a) osoba która to zrobiła nie ma nic ważniejszego do robienia? (tak wiem, to wasza sprawa ale klienci powinni wiedzieć za co wam płacą) b) a żadna ochrona danych osobowych to was nie dotyczy? P.S. świetną antyreklamę sobie zrobiliście, każdy potencjalny klient powinien szerokim łukiem omijać taką inwigilującą firmę Odpowiedz Link Zgłoś
przyjemny_gosc Re: Vectra? 31.12.14, 13:26 Klient pieniacz zawsze będzie niemile widziany. Żaden pracownik nie ma obowiązku wysłuchiwać krzyków i wulgaryzmów. Zasada "klient ma zawsze rację" powinna jednak obowiązywać i jest to w interesie świadczącej mu usługi firmy. Dlaczego? Niezadowolony klient robi dla firmy dużo złego, przede wszystkim robi antyreklamę, a budowanie dobrego wizerunku to ciężka praca. Na dodatek można ją szybko stracić. Każda firma powinna więc dbać aby niezadowolonych klientów było jak najmniej, a ciężko to osiągnąć idąc na wymianę ciosów tutaj na forum. Nie jestem waszym klientem, ale tak się teraz zastanawiam, czy w ogóle chciałbym nim być. Wiadomo, że mogą zdarzyć się jakieś problemy techniczne, zadzwonię wtedy do Was i w przypadku konfliktu nie mam pewności czy nie nasmarujecie na mnie tutaj na forum. Nawet jeżeli klient nie ma racji, to firma powinna robić tak, aby myślał, że ją ma. Dlatego jeżeli jadę do McDrive i kobieta w okienku chce aby zjechał na miejsce dla oczekujących na zamówienie, to później razem z zamówieniem daje mi kupon na colę gratis, który to kupon i tak pewnie wyrzucę, ale liczy się gest. Gdybym się awanturował w McD, to dostałbym ze 3 takie kupony, a nie informację zwrotną, że to moja wina i nie mam racji. Każdy jednak prowadzi biznes jak mu się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
avepawcio666 Re: Vectra? 31.12.14, 08:38 W twoim kierunku rzucili tą słuchawką ? W głowę dostałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
rwijpapucie Re: Vectra? 31.12.14, 17:47 to co brac oprocz gówna które zwie się vectra? Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Vectra? 31.12.14, 18:47 to możesz brać: www.siedlce.pl/index.php?option=16&action=news_show&news_id=3013&menu_id=0 za friko, SMS za 1 zł i .......... możesz reklamować w gronie rodzinnym. Jeśli nie zaliczasz się do rodziny też ale musisz być "grzeczny". Odpowiedz Link Zgłoś
siedl451 Re: Vectra? 01.01.15, 16:27 Ta firma po prostu nie rozumie jak traktować klienta. Oni zawsze mają rację. Przy awariach - wina klienta. Zapominają tylko, że nawet najdłuższa umowa kiedyś się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś