Gość: mariano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 15:41 Przeglądając forum zauważam ze smutkiem, ze wieje nudą. Pomyśałem sobie, że jak zacznie się wrzucac Emektb - owi to coś się zacznie dziać. Czy o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emektb Re: Nawrzucać Emektb 08.10.04, 15:47 O to właśnie chodzi. Emektb to cham, gnida, prostak i skończony debil, ot co! PS> jakbyś czytał w moich myślach. strasznie nudno na forum jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Nawrzucać Emektb IP: *.bci.net.pl 08.10.04, 16:13 emektb napisał: > Poważnie mówiłem. co jest? No właśnie ta sama myśl mi po głowie chodziła...:-))) i nawet Badyl zamilkł i mam wyrzuty sumienia teraz, że ja tak z tymi Pistolsami jechałem...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Nawrzucać Emektb 08.10.04, 16:36 Badyl pojechał do wsiawy na szkolenie jakieś. ja nie zasłużyłem:)) na szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Nawrzucać Emektb IP: *.bci.net.pl 08.10.04, 16:51 emektb napisał: > Badyl pojechał do wsiawy na szkolenie jakieś. ja nie zasłużyłem:)) na szczęście To kamień z serca mi spadł, bo już chciałem do empiku biec po never mind the bollocks :-))) wstrzymam się zatem jeszcze chwilę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Nawrzucać Emektb IP: *.nestle.pl 08.10.04, 20:31 Ale nudno w tym tygodniu rzeyczywiscie jest... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: Nawrzucać Emektb 08.10.04, 22:26 No tak. Plotki o radnych nie mają wzięcia bo niewielu tu radnych i nieiwele plotek. Jeszcze mniej ich o MS. Polityka juz chyba się przejadła. Ucichł MG i Polsat (sezonowy chwyt). Wrzucanie chłopakom ledwie zipiącej z gazety i tak nic nie da bo walczą głównie między sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Nawrzucać Emektb 09.10.04, 14:26 j.b102 o czym ty kurwa piszesz? kto z nas niby między sobą walczy? rozumiem, że można mieć różne pretensje do gazety, że upada, że dobrze się rozwija lub cokolwiek innego bez sensu, ale skąd do nędzy informacja, że się u nas ludzie zjadają? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: Nawrzucać Emektb 09.10.04, 19:17 Hm. Przez moment wydawało mi się, że lubicie sobie pojechać na ostro z baaad. Ale widocznie się myliłem. Czyż tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Nawrzucać Emektb IP: *.bci.net.pl 11.10.04, 09:26 j.b102 napisał: > Hm. Przez moment wydawało mi się, że lubicie sobie pojechać na ostro z baaad. > Ale widocznie się myliłem. Czyż tak? Nie pomyliłeś się!!! Sam w realu widziałem jak noże do gardeł sobie podsuwali (Badyl to nawet w pewnym momencie stłukł szklankę i ze szkłem do emka...dobrze, że Emka już wtedy nie było...) :-) Przecież jeden drugiemu to już nawet kawy nie zrobi :-) taka to nasza, polska zawiść... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: Nawrzucać Emektb 11.10.04, 09:33 I temat się rozwija. Oczywiście że na forum nie powinno być prywaty. No oprócz prywatnych zdań i opinii. Ale walki polsko polskie należałoby odłożyć na boczek. Szanuję pracę dziennikarzy jak każdą inną. Zwłaszcza jeśli piszą prawdę lub blisko prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Nawrzucać Emektb 11.10.04, 13:08 j.b102 napisał: > Hm. Przez moment wydawało mi się, że lubicie sobie pojechać na ostro z baaad. > Ale widocznie się myliłem. Czyż tak? A jeśli tak, to sorry za ostre wyrażenie emocji:)) Rzeczywiście lubimy sobie nawrzucać, ale my się lubimy i robimy to dla jaj:)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Nawrzucać Emektb IP: *.bci.net.pl 11.10.04, 09:20 j.b102 napisał: > Wrzucanie chłopakom ledwie zipiącej z gazety i tak nic nie da bo walczą głównie > > między sobą. gryzą się w pośladki, chyba...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość(nie gościówa0 Re: Nawrzucać Emektb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 15:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=15032581&a=15102880 Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Nawrzucać Emektb 09.10.04, 17:05 b3d.ats.com.pl/index.php?option=content&task=view&id=17&Itemid=48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nawrzucać Emektb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 18:02 Róbcie tak dalej, a "szanowne grono" nie będzie miało z kim dyskutować, no chyba że między sobą ble ble.Już teraz narzekacie że wieje nudą - poprostu ludzie olewają mądraków i ich całą netykietę i wolą dyskutować gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Nawrzucać Emektb 09.10.04, 18:41 Nie przeczytałeś uważnie i dlatego błędne wnioski wyciągasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Emektb - to porządny gość IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.04, 09:26 Żadnego nawrzucania nie będzie. Nie wszystko, co pisze emektb podoba mi się, ale widać, że facet myśli i ma swoje widzenie spraw. Nie znam gośscia, ale szanuję. Poza tym forym to nie miejsce na różne prywatne odgrywy. Precz z prywatą, nie zatkniesz ludziom ust watą! Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Emektb - to porządny gość 11.10.04, 13:13 Gość portalu: synoptyk napisał(a): > Żadnego nawrzucania nie będzie. Nie wszystko, co pisze emektb podoba mi się, > ale widać, że facet myśli i ma swoje widzenie spraw. Nie znam gośscia, ale > szanuję. > Poza tym forym to nie miejsce na różne prywatne odgrywy. Precz z prywatą, nie > zatkniesz ludziom ust watą! Czyzys Krajst a już myślałem, że pójdę pracować przy kopaniu rowów. Po takim poście zabieram się do pisania:)) Urosłem strasznie i mile mnie to połechtało. Dzięki pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Nawrzucać Emektb 11.10.04, 15:59 No co jest? Sam mam sobie wrzucać? Bo jeszcze uwierzę, że wszyscy mnie tu lubią:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Nawrzucać Emektb IP: *.bci.net.pl 11.10.04, 16:04 emektb napisał: > No co jest? Sam mam sobie wrzucać? Bo jeszcze uwierzę, że wszyscy mnie tu > lubią:D Spadaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marianeq juz myslalem... 11.10.04, 23:22 ...ze sobie poszedles na dobre... ehh... szkoda... :B Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Nawrzucać Emektb 11.10.04, 16:00 ...albo, co gorsza, że mają mnie w d...:I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Nawrzucać Emektb IP: *.bci.net.pl 11.10.04, 16:06 emektb napisał: > ...albo, co gorsza, że mają mnie w d...:I Ty za dużo nie myśl, tylko mów, czy tamten drugi, z którym to ciągle się gryziecie i jeździcie po sobie...hehe...ciągle się szkoli? :-))) PS. Bo Ci zaraz nawrzucam :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Nawrzucać Emektb 11.10.04, 16:10 Gość portalu: Pawełek napisał(a): > emektb napisał: > > > ...albo, co gorsza, że mają mnie w d...:I > > > Ty za dużo nie myśl, tylko mów, czy tamten drugi, z którym to ciągle się > gryziecie i jeździcie po sobie...hehe...ciągle się szkoli? > :-))) > > PS. Bo Ci zaraz nawrzucam :-)))) Nawrzucaj mi proszę! Bo inaczej nie odpowiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Nawrzucać Emektb IP: *.bci.net.pl 11.10.04, 16:20 emektb napisał: > > Nawrzucaj mi proszę! Bo inaczej nie odpowiem:)) Ty, Ty najgorszy, brzydki i nielubiany!!! Przez Ciebie to wszystko!!! I co, dobrze było ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Nawrzucać Emektb 11.10.04, 16:27 Mogłeś lepiej:) ale trudno, niech będzie. Badyl sie juz nie szkoli, na razie stara się poradzić sobie z gigantycznym sydnromem dnia następnego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Nawrzucać Emektb IP: *.bci.net.pl 11.10.04, 16:31 emektb napisał: > Mogłeś lepiej:) ale trudno, niech będzie. Badyl sie juz nie szkoli, na razie > stara się poradzić sobie z gigantycznym sydnromem dnia następnego:)) eeee, kiepściutka głowa, kiepściutka... no ale po to są właśnie szkolenia, aby się doskonalić :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Nawrzucać Emektb 11.10.04, 16:46 Gość portalu: Pawełek napisał(a): > emektb napisał: > > > Mogłeś lepiej:) ale trudno, niech będzie. Badyl sie juz nie szkoli, na ra > zie > > stara się poradzić sobie z gigantycznym sydnromem dnia następnego:)) > > > eeee, kiepściutka głowa, kiepściutka... > no ale po to są właśnie szkolenia, aby się doskonalić :-) E to już nie było szkolenie. byliśmy na integracji:)) Odpowiedz Link Zgłoś