Gość: mariano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:34 Widziałem projekt AquaParku - szkoda, że zostanie tylko na papierze:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klemens.klemens Re: Widziałem!!! 04.11.04, 15:37 Na terenie parku rekreacyjnego w Białkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Widziałem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 19:27 Lokalizacja obok bliblioteki AP. Projekt Marka Bulaka - basen 25*15, + basen do nauki pływania + basenik rekraacyjny z wyjęsciem na zewnątrz, dwie rury do zjeżdżania, dwa oczka z gorącą wodą - a na pieterku - kawiarnia, bar, sklep,, sauna i jeszcze trochę innych ciekawych rzeczy. Szkoda, ale nie wydaje mi się, zeby ten projekt szybko ujrzał światło dzienne - szłyszałem, że dla AP nie jest to inwestycja pierwszej kolejności Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Widziałem!!! 04.11.04, 19:36 Czy to nie jest odgrzewany pomysł? 10(?)lat temu planowano budowę biblioteki i właśnie basenu. Nie pamietam już detali ale miało to być wspólne przedsięwzięcie miasta, uczelni i Mostostalu. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Widziałem!!! 04.11.04, 20:42 Czy to coś do realizacji, czy makieta pokazowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Widziałem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 06:21 Projekt jak najbardziej do realizacji - PEC dzięki ostatniej tranzakcji mo około 2 mln wolnych środków, Akademia ma grunty, Miasta pewnie musiałoby wysupłać również około 2 (pierwsza trudność) no iktoś musiałby tym administrować później - wszyscy chcieliby żeby była to AP, ale wszem i wobec wiadomo, że to rzaczej niedochodowa impreza i chyba sie nie znajdzie chętny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Widziałem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 06:25 A projekt jak najbardziej nowy Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Widziałem!!! 15.11.04, 14:11 Gość: mariano napisał >Projekt jak najbardziej do realizacji - PEC dzięki ostatniej tranzakcji mo >około 2 mln wolnych środków, Akademia ma grunty, Miasta pewnie musiałoby >wysupłać również około 2 (pierwsza trudność) no i ktoś musiałby tym >administrować później - wszyscy chcieliby żeby była to AP, ale wszem i wobec >wiadomo, że to rzaczej niedochodowa impreza i chyba sie nie znajdzie chętny. To niech trzech utworzy spółkę w charakterze operatora wspólnego przedsięwzięcia, albo niech rozpiszą przetarg na taką usługę. Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: Widziałem!!! 16.11.04, 11:04 Czy jak cos moze byc swietne, zawsze musza byc problemy z realizacja? Takie przedsiewziecia jest mile widziane, wrecz pozadane. Nie trzeba byloby jezdzic az do Sokolowa czy do Wawy, zeby korzystac z urokow wodnych;) Odpowiedz Link Zgłoś